x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 cele mai emoționale zodii. Ele pun sentimentele pe primul loc

5 cele mai emoționale zodii. Ele pun sentimentele pe primul loc

28 Aug 2020   •   12:09
5 cele mai emoționale zodii. Ele pun sentimentele pe primul loc

Zodiile care pun emoțiile pe primul loc simt mereu lucrurile altfel. Sigur, toată lumea are sentimente, chiar dacă nu sunt întotdeauna evidente. Însă pe unele persoane emoțiile le paralizează. Sunt oameni atât de copleșiți de sentimentele lor încât este dificil să te înțelegi cu ei. Pentru aceștia este firesc să se simtă astfel, scrie yourtango.com

Acest fel de frământări emoționale se întâmplă mai ales în situații romantice, în care iubirea este doar d e o singuă parte, iar ei se confruntă cu respingerea. Cineva extrem de sensibil, care nu primește atenția pe care și-o dorește, poate deveni prea dramatic. Astfel de persoane se retrag în carapacea lor și încearcă să-și proceseze sentimentele singure. Însă trebuie să ne amintim că emoțiile pot deveni nesănătoase dacă escaladează.

1. Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii nu suportă absolut niciun fel de nedreptate, josnicie sau cruzime. Când se confruntă cu astfel de lucruri le este extrem de greu să gestioneze situația și le ia mult timp să-și proceseze sentimentele. Nu pot să lase lucrurile să treacă și să meargă mai departe. Dacă cineva pe care îl iubesc se comportă într-o manieră care îi supără, le este imposibil să facă la fel. În multe cazuri, Peștii vor fi atât de răniți, încât nu vor mai putea vorbi cu persoana care i-a jignit. 

2. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ar fi bine dacă Racul ar putea să se ocupe doar de propriile lor sentimente, dar de obicei nu este așa. Ei tind să plângă mult, dar nu plâng doar pentru ei înșiși. Sunt extrem de empatici și, din această cauză, au tendința de a prelua sentimentele celorlalți ca și cum ar fi ale lor. Deși oamenii se simt confortabil să povestească despre felul în care se simt, în fața Racilor nu este nevoie să spună nimic, întrucât aceștia simt din limbajul corpului, tonul vocii ori expresia feței. Nici măcar Racii nu pot să facă față emoțiilor tuturor celor din jurul lor, dar ei încearcă. 

3. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul tinde să fie înțeles greșit, deși este capabil și responsabil. Dar adevărul este că Berbecul are multe suișuri și coborâșuri emoționale, însă nu le acordă importanță pentru că sunt mereu  foarte ocupați. Motiv pentru care, gestionarea propriilor sentimente poate fi un proces lung și dificil.

4. Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt mult mai emoționale decât par. Acestea se află mereu într-o buclă de eșecuri, tristețe și dezamăgiri. Ele doresc răspunsuri, chiar și la întrebările emoționale, și se tot întragă de ce lucrurile s-au întâmplat într-un anumit fel, și nu în altul, și ce ar fi putut face diferit. De fiecare dată când o Fecioară se gândește la un eveniment dureros din trecut, acesta îi revine proaspăt în minte, iar durerea este la fel de puternică. 

5. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Atunci când Scorpionii sunt emoționali, de obicei din cauza unor probleme în dragoste, ei vor să se retragă. Trebuie să stea liniștiți într-un loc unde pot fi singuri cu gândurile și durerea lor. Dacă Scorpionii se simt nedreptățiți, mințiți și/sau trădați, vor sta doar ei cu sentimentele lor. Dar, în loc să se simtă mai bine, ei se concentrază și mai mult asupra răului, emoțiile se intensifică și își vor reaminti lucruri despre momentul când au fost jigniți, lucru care îi face să se simtă și mai rău. 

 

 


 
×
Subiecte în articol: horoscop zodiac emoţii