x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Certăreții zodiacului: Iată Top 5 semne puse pe harță. Cu ei nu o scoți la capăt niciodată

Certăreții zodiacului: Iată Top 5 semne puse pe harță. Cu ei nu o scoți la capăt niciodată

de Andreea Tiron    |    15 Apr 2024   •   00:40
Certăreții zodiacului: Iată Top 5 semne puse pe harță. Cu ei nu o scoți la capăt niciodată
Sursa foto: Hepta

Este firesc să nu fii de acord din când în când cu părerile celorlalți, dar unii oameni pur și simplu simt nevoia să contrazică tot ce nu le convine.

Ei sunt cei care vor declanșa o dezbatere politică aprinsă la o cină în familie sau vor face de râs un prieten pentru că a pronunțat un cuvânt ceva greșit. Potrivit astrologilor, zodia în care s-au născut acești oameni ar putea fi de vină pentru comunicarea agresivă.

Iată Top 5 cele mai certărețe semne zodiacale.

5. Gemeni
Acești oameni par cei mai sociabili din zodiac, dar natura lor vorbăreață îi bagă de multe ori în belele. 

Gemenii au o abilitate neobișnuită de a conecta idelile pe loc, foarte rapid, datorită tuturor informațiilor inutile care sunt stocate în mod magic în mintea lor. Dar le place să bârfească și să dezvăluie secretele altora, pur și simplu pentru amuzamentul propriu. .

4. Vărsător
„Vărsătorii sunt creierul zodiacului”, spun astrologii și au puțină toleranță față de cei care nu le împărtășesc cunoștințele și opiniile.

„Când cred în ceva, este aproape imposibil să se răzgândească”. Sunt oponenți formidabili, care citează întotdeauna opiniile experților și sunt înarmați cu cercetări pentru a-și susține argumentele.

Vărsătorul nu vă va lăsa în pace până când nu vă va convinge să vedeți lucrurile la fel ca el.

3. Săgetător
La fel ca Vărsătorul, Săgetătorii îți mențin ferme convingerile. Cu toate acestea, pentru Săgetător argumentul nu se reduce la date, ci mai degrabă la experiențele lor de viață. 

Chiar dacă aveți fapte, știință sau un fundal academic de partea voastră atunci când vă certați, nu va conta pentru Săgetător dacă s-au confruntat cu o circumstanță contradictorie. El se crede un fel de știe-tot.

2. Leu
Leii sunt obișnuiți să fie în centrul atenției. În ceea ce îi privește, o petrecere nu poate începe până nu intră ei în cameră – iar această viziune a superiorității li se poate urca ușor la cap.

Se așteaptă ca adepții lor să-i aprecieze fără urmă de îndoială. Leii o iau foarte personal atunci când cineva se îndoiește de ei. 

Vă vor tăvăli rău dacă nu sunteți de acord cu ei sau nu îi tratați cu demnitatea la care se așteaptă întotdeauna. Te vor pune la locul tău și nu le va păsa cine este în preajmă să-i vadă. De fapt, chiar mai bine dacă există public.

1. Berbec
Berbecii sunt scandalagii înnăscuți. Le place să fie la conducere și rareori admit înfrângerea.

Condus de Marte, planeta războiului, Berbecul îți dă senzația că mergi pe sticlă spartă atunci când se ceartă cu tine. Chiar dacă ai dreptate 100 la sută, știi că trebuie să fii atent la modul în care îți prezinți argumentele, altfel, Berbecul se detonează ca o bombă cu ceas.

Te vor urmări și vor continua discuția zile întregi până când vei flutura în sfârșit un steag de capitulare.

×