x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Cine te iubește în secret în funcție de zodie

16 Mai 2016   •   14:03
Cine te iubește în secret în funcție de zodie

Semnul zodiacal care te guvernează îți dezvăluie aspecte importante ale vieții tale, inclusiv cine este admiratorul tău secret. Probabil că ai observat deja că un bărbat se comportă cam ciudat în preajma ta, dar nu ai știut cum să interpretezi acele indicii, scrie divahair.ro.

Berbec

Admiratorul tău este un bărbat timid, care nu va avea prea curând curaj să îți mărturisească sentimentele lui. Firea ta impulsivă îl face mereu să dea înapoi când deschide gura să îți spună că te iubește cu ardoare. S-ar putea ascunde printre prietenii mai îndepărtați ori printre vecinii tăi. Fii cu ochii în patru, dacă vrei să afli mai exact cine te iubește!

Taur

Tu îți dorești un bărbat cu capul pe umeri și stabil în relație, dar ai parte de doi afemeiați. Te pândesc pentru a găsi momentul potrivit să îți propună o ieșire în oraș, așa că va trebui să îți pregătești câteva scuze pe măsura insistențelor lor. Să nu crezi că vor renunța la primul refuz! Nu, nu, trebuie să te înarmezi cu răbdare și cu... scuze bune!

Gemeni

Niciodată nu ai dus lipsă de admiratori. Firea ta veselă și sociabilă îi atrage la fel cum atrag florile albinele. Totuși, numai unul își ascunde sentimentele față de tine. Știe că nu mai are nicio șansă să intre în grațiile tale, cel puțin nu în următoarea perioadă. Dacă vrei să descoperi cât mai repede cine te iubește, află că este vorba despre fostul tău iubit.

Rac

Te urmărește din umbră un bărbat romantic și îndrăgostit. Admiratorul tău este îndrăgostit de tine de ceva vreme și se pare că se simte mai bine să te iubească pe ascuns decât să îți spună ce simte. Ca să îți dai seama despre cine vorbim, aruncă o privire atentă printre colegii tăi. Acum vezi că știi despre cine este vorba? Nu era așa greu să îți dai seama!

×
Subiecte în articol: zodiac zodii horoscop