x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Eclipsă de soare și Lună Nouă pe 25 octombrie: transformări intense pentru zodii. Cum ne influențează?

Eclipsă de soare și Lună Nouă pe 25 octombrie: transformări intense pentru zodii. Cum ne influențează?

20 Oct 2022   •   17:34
Eclipsă de soare și Lună Nouă pe 25 octombrie: transformări intense pentru zodii. Cum ne influențează?
Sursa foto: Hepta

Eclipsa parțială de soare în Scorpion din octombrie 2022 se uită adânc în sufletele noastre și ne cere să descoperim părți din noi înșine pe care le-am pierdut. Eclipsa are loc în momentul Lunii Noi, în același misterios Scorpion. Două fenomene puternice, care ne vor afecta destinul.

Răsărind în semnul întunecat al Scorpionului, la doar câteva zile după începerea sezonului Scorpion, această eclipsă ne scufundă în oceanele emoțiilor noastre și ne cere să ne conectăm cu lucrurile care se află în adâncurile ființei. Eclipsele solare în astrologie tind să aducă noi începuturi sau vești neașteptate, iar aceasta nu face excepție. 

Cum ne influențează?

BERBEC

Cerul întunecat al acestei eclipse de soare s-ar putea simți mai degrabă ca o noapte întunecată a sufletului pentru tine, Berbec, deoarece provoacă unele schimbări profunde în interiorul tău. Noi dimensiuni pot fi atinse brusc în relațiile intime sau s-ar putea să te trezești în fața unor dorințe interioare intense care nu s-au făcut cunoscute până acum. Nu-ți fie frică să te aventurezi în propriile tale umbre, deoarece s-ar putea să descoperi ceva ce ai crezut că nu vei găsi niciodată.

TAUR

Această eclipsă activează puternic semnul tău, Taur, așa că pregătește-te pentru câteva schimbări serioase în relații. S-ar putea să te trezești brusc ca vrei o relație mai apropiată cu cineva semnificativ sau luând angajamente mai profunde față de un partener existent. În orice caz, dinamica relațiilor se schimbă și apar noi oportunități pentru a crea legături puternice cu oamenii din jur. Fă loc schimbărilor și noilor conexiuni care se vor petrece în viața ta .

GEMENI

Responsabilitățile tale zilnice se schimbă, Gemeni, așa că pregătește-te să-ți rescrii programul.  Această eclipsă te obligă să faci un inventar profund al nevoilor tale de zi cu zi și al listelor de sarcini, ajutându-te să înțelegi mai clar ce ar trebui să păstrezi și la c ear trebui să renunți. S-ar putea să descoperi că evenimentele din jurul acestei lunații schimbă ritmul rutinei tale - și, deși acest lucru te-ar putea face să te simți destabilizat la momentul respectiv, probabil că este exact ceea ce ai nevoie pe termen lung.

RAC

Energia se schimbă când vine vorba de problemele inimii, așa că ar putea fi timpul să valorifici acest moment de Lună Nouă și să-ți pui pasiunile pe primul loc. Fie că este vorba despre o nouă poveste de dragoste care te scoate brusc din amorțeală sau despre orice alte schimbări surprinzătoare ai putea resimți, acum este momentul să-ți urmărești inima și să-ți lași entuziasmul să te conducă spre noi orizonturi și conexiuni. Inspirația va curge în drumul tău, chiar dacă vine într-o formă neobișnuită.

LEU

Îți reconstruiești viața din interior spre exterior în această perioadă, iar această Eclipsă ți-ar putea zgudui inima. Evenimentele emoționale legate de familia ta, de o situație de viață sau de amintiri din copilărie pot să apară acum, stârnind o reconectare la rădăcinile tale personale și o redefinire a ceea ce te face cine ești acum. Însăși fundația de sub picioarele tale ia forma a ceva nou. Trebuie să ai încredere în procesul transformării.

FECIOARĂ

Cunoști mereu detaliile oricărei situații, Fecioară, dar această eclipsă va aduce și mai multe nuanțe lucrurilor aparent mici din viața ta. Conversațiile ocazionale sau interacțiunile minore ar putea avea implicații majore – în dragoste, bani și mentalitatea generală – așa că ține-ți urechile ciulite și ochii mari  pentru informații și inspirație care se ascund chiar sub nasul tău. Noi oportunități ar putea apărea acolo unde te așteptați mai puțin, așa că nu neglija detaliile, indiferent cât de nesemnificative ți s-ar putea părea.

BALANȚĂ

Sezonul eclipselor este aici pentru a te ajuta să înțelegi cu adevărat situația ta financiară, Balanță. Acest moment tescapă de orice rușine sau obstacole pe care le ai cu privire la veniturile tale, valoarea ta și  ceea ce ai de oferit - așa că pregătește-te să începi să ieși din tipare. Poate chiar să zdruncini lucrurile când vine vorba de bani sau resurse, deoarece sunt posibile cheltuieli bruște, achiziții sau bonusuri la locul de muncă.

SCORPION

Odată cu această eclipsă intensă care atinge punctul culminant în zodia ta, acum este o perioadă de profundă reinventare personală, Scorpion. Semnul tău este uneori reprezentat de simbolul păsării Phoenix, care a răsărit din cenușă într-o transformare magnifică - și acesta este exact procesul în care te afli acum. Pregătește-te să renunți la pielea cea veche pe măsură ce treci prin uși noi, într-un viitor necunoscut, dar interesant.

SĂGETĂTOR

În mod normal, ești sufletul petrecerii, Săgetător – dar sub razele acestei luni noi, s-ar putea să descoperi că este timpul să întorci acea energie a spiritului liber către interior, către sinele tău superior. Acum ești pregătit pentru mari treziri interioare, creștere spirituală și expansiune intuitivă. Petrecerea timpului singur și prioritizarea odihnei și relaxării te va ajuta să faci loc în interiorul tău pentru toată această dezvoltare a sufletului.

CAPRICORN

Capricornul este muncitor prin definiție, iar cariera ta va fi întotdeauna importantă pentru tine. Dar această eclipsă iți cere să privești dincolo de funcții și să îți dai seama ce fel de contribuție dorești să aduci lumii. Cum poți fi cel mai bine de ajutor semenilor tăi? Cum îți poți alinia talentele la nevoile comunității? Apar noi modalități de a te conecta cu cei din jur, așa că deschide-ți inima față de ele.

VĂRSĂTOR

Această eclipsă este foarte importantă pentru tine, deoarece activează o creștere accelerată când vine vorba de autoritatea ta și de modul în care strălucești în lume. Transformările carierei au loc într-un mod semnificativ acum și s-ar putea să descoperi că unele oportunități profesionale importante apar în timpul acestei lunații. Nu-ți fie teamă să îți recunoști propria putere și să preiei controlul asupra reputației tale, precum și asupra viitorului tău.

PEȘTI

Această eclipsă s-ar putea simți ca și cum cineva te-a scos din bolul tău cu pește auriu și te-a aruncat direct în ocean cu peștele cel mare, cam atât de mult va trebui să se extindă zona ta de confort. Sapi adânc în mintea și sufletul tău, punând la îndoială tot ceea ce credeai că știi și crezi despre viață. Îmbrățișează noile perspective și moduri proaspete de a gândi care îți sunt transmise acum direct în conștiință.

×