x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Influența Eclipsei de Lună plină asupra tuturor zodiilor

Influența Eclipsei de Lună plină asupra tuturor zodiilor

de Moira Dună    |    16 Sep 2024   •   22:45
Influența Eclipsei de Lună plină asupra tuturor zodiilor
Sursa foto: Pexels - Max Ravier

Luna plină este un moment pentru eliberare și renunțare. Dacă ai un exces în viața ta, acesta este momentul să scapi de el - prin meditație, schimb de gânduri sau practică spirituală, Lunile pline reprezintă un punct în care ne putem elibera. Luna Plină în Pești, din 17 septembrie 2024, este un indiciu astrologic pentru a-ți aminti cât de mult ai evoluat. 

Peștii reprezintă libertatea nesfârșită. La fel cum peștii pot înota în mare fără să ajungă vreodată la țărm, energia Peștilor poate fi înțeleasă cel mai bine acordând atenție lucrurilor fără granițe. Așa cum respirația noastră se adaugă aerului și Soarele ne luminează galaxia, valurile compasiunii Peștilor par să nu cunoască limite.

Când eclipsa de Lună plină în Pești are loc pe 17 septembrie 2024, la 22:34 EST, cu toții trebuie să renunțăm la control. Nu poți forța ceea ce trebuie să se întâmple. Această Lună plină este vag cuplată cu Nodul Nord din Berbec, reprezentând nevoia noastră emoțională de a ne acorda prioritate. Ai încredere că nu este nevoie să încerci să influențezi, să manipulezi sau să controlezi rezultatul. Ce beneficiu ai avea? Ia în considerare capacitatea de a stabili și menține limitele. Exersează să spui „Nu”, în timp ce te privești în oglindă. „Nu” poate deveni una dintre cele mai atractive afirmații dacă te angajezi să îl pronunți pentru tine.

Fecioara curăță mizeria Leului

Luna se separă de strânsoarea lui Saturn în Pești și intră în îmbrățișarea blândă, dar potențial toxică, a lui Neptun în Pești. Atât Luna, cât și Neptun sunt în pace în liniile Peștilor. În cel mai bun caz, acest tranzit astrologic îți permite să recunoști surprizele neașteptate și provocările intelectuale ale vieții. Unii s-ar putea să sufere după o despărțire și aproape toți pot experimenta o pierdere relativ mică. Oricât ai încerca să-ți eliberezi emoțiile prin disfuncție și acțiune, vei rămâne totuși să cureți mizeria pe care ai făcut-o. Acest tranzit te face să te simți inconfortabil timp de săptămâni. Tot ceea ce se desfășoară este un eveniment canonic și nimeni nu-i poate sta în cale. Ai grijă.

Berbec
Visele reprezintă subconștientul nostru, aducând realitatea în atenție. De exemplu, dacă te trezești că visezi la un animal bolnav, ia în considerare sănătatea ta și a comunității tale. Când visăm există șansa să primim mesaje de la sinele nostru superior. Îți vei face timp să-ți interpretezi psihicul sau să trăiești în haos?

Taur
Încearcă să-ți minimizezi nevoia de curiozitate și lăcomie. Ceea ce poate părea distractiv ar putea veni cu lecții mai provocatoare decât este necesar. Reveno la elementele de bază și bucură-te de ceea ce îți este la îndemână. De ce să înveți aceeași lecție de două ori?

Gemeni
Cariera ta poate te duce departe de drum. Se pare că te lupți pentru a prospera în profesia ta, totuși, ești sigur că rolul tău îți permite să ai conexiunile sociale pe care le dorești? Această Lună plină este o oportunitate de a te deconecta de ceea ce ar putea fi și de a te asigura că ești realist. Întoarcerea devine mai dificilă cu cât mergi mai departe.

Rac

Asigură-te că atunci când sintetizezi informații, organizezi în mod critic ceea ce ai învățat. A vorbi poate fi mai important decât a te îndepărta.

Leu
Ia în considerare suprimarea oricărui „guru” a relațiilor și a intimității pentru următoarele două săptămâni. Mintea ta deschisă poate auzi noi perspective, dar fii atent ce informații accepți ca fiind adevărul tău. Când intimitatea este potrivită pentru tine, conexiunile vor curge ca apa; nu este nevoie să forțezi direcția fluxului.

Fecioară
Prietenii tăi sunt independenți și, ca urmare, nu ai nicio autoritate asupra lor. Baza unui atașament securizat este calitatea conexiunii cu o persoană. Dacă încerci să-ți îmbunătățești sau să-ți corectezi prietenii, poate că trebuie să reevaluezi modul în care te leagi de ceilalți. În cel mai bun caz, te vei simți în siguranță în relațiile tale; în cel mai rău caz, eclipsa va marca un moment al eliberării legăturilor anterioare.

Balanță
S-ar putea să-ți forțezi mâna într-un mod care să-ți facă rău. A avea intenții bune este doar jumătate din a te descurca bine. Cealaltă jumătate este dorința de a răspunde nevoilor altei persoane. Îți poți afirma limitele numai atunci când ești împins dincolo de limitele rezonabile. Să-ți plângi dezamăgirea este ineficient; schimbarea începe cu acțiune.

Scorpion
Poate că tu crești și te schimbi. Pe măsură ce începi să te înconjori de oameni care sunt mai aproape de interesele tale, ești provocat să eliberezi ceea ce nu-ți mai servește. Viciul și răufăcătorii te vor reține de la obiectivele tale pe termen lung. 

Săgetător
S-ar putea să te simți acasă unde te afli acum, dar evită să te atașezi prea mult. S-ar putea să  ai nevoie să faci mutări incomode, fie că este vorba de ieșirea dintr-o relație confortabilă care nu se mai aliniază cu tine sau de mutarea într-o nouă locație (cum ar fi un nou studio de yoga, un apartament sau un nou spațiu de lucru în comun).

Capricorn
Ceea ce poate fi normal pentru altcineva poate fi perturbator pentru tine și, în cele din urmă, doar tu poți decide ce este mai bine pentru tine pe termen lung. Supra-intelectualizarea viciilor este o modalitate sigură de a-ți trăda limitele. Fii hotărât.

Vărsător
Dorința ta de a te bucura de stimularea intelectuală îți poate distrage atenția de la nevoia de transformare. Succesul tău nu te definește și, în timp ce cauți stabilitate și trofee, încearcă să nu fii prea ocupat de nevoia de validare externă. Opiniile și informațiile nu te vor satisface niciodată. Abilitatea ta de a respecta cu încredere valorile care alcătuiesc personalitatea ta te va ajuta.

Pești
Ești un observator grozav, iar compasiunea ta nesfârșită și personalitatea hilară îi pot atrage pe alții către tine. Creativitatea ta este o inspirație pentru alții. Ai puterea de a ridica starea de spirit și de a ajuta oamenii să se simtă conectați cu tine. S-ar putea să te simți în modul de supraviețuire. Renunță la așteptările celorlalți. Fii doar o versiune a ta de care te bucuri, iar restul oamenilor se vor descurca, potrivit cosmopolitan.com.
 

×