x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Gogoașa preferată, în funcție de zodia ta!

Gogoașa preferată, în funcție de zodia ta!

10 Oct 2022   •   09:07
Gogoașa preferată, în funcție de zodia ta!
Sursa foto: Hepta

Cu ciocolată, cu căpșuni sau simplă? Ce spune astrologia despre preferințele tale în materie de gogoși. 

Gogoșile, micile plăceri ale vieții, se completează perfect cu cafeaua ta preferată. De la gogoașa simplă, glazurată, până la umplutură cu o cremă sofisticată, găsim în magazine arome din ce în ce mai exotice.

Care este gogoașa perfectă pentru fiecare semn zodiacal?

Bestlife.com a realizat un top al preferințelor fiecărui nativ din zodiac. Vezi dacă te regăsești în lista de mai jos:

Berbec: gogoașă cu umplutură de mere coapte

Cei născuți sub semnul Berbecului sunt oameni cărora le place să fie în centrul atenției. Ești cunoscut pentru că ești îndrăzneț și distractiv, așa că ai nevoie de un răsfăț cu la fel de multă personalitate. Acesta este motivul pentru care o gogoașă cu umplutură de mere coapte este potrivită, iar toppingul cu scorțișoară și zahăr este amestecul perfect de dulce și picant.

Taur: Jelly Donut

Taurul este semnul care simbolizează luxul, așa că ești mereu pregătit să te răsfeți. Lucrezi din greu și te concentrezi asupra obiectivelor tale, dar înțelegi și importanța de a te bucura de roadele muncii tale. Cu greu poți numi un sortiment mai clasic și mai gustos decât gogoșile cu jeleu.

Gemeni: Gogoșile ineluș

Gemenii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor de a încerca lucruri noi. Ești o persoană curioasă, care are o minte activă și dorință de a învăța. În timp ce alte semne se gândesc doar la schimbare, tu ești primul care se oferă voluntar pentru o nouă aventură. O pungă de gogoși inelușe este ocazia perfectă de a mânca alături de numeroșii tăi prieteni.

Rac: gogoașă cu lămâie și afine

Racii sunt cunoscuți pentru faptul că le place confortul și predictibilitate. Ești o persoană ușor introvertită, căreia îi place să se reîncarce după o zi lungă și stresantă, relaxându-se în propriul cămin, înconjurat de lucrurile tale preferate. De asemenea, este mai puțin probabil ca tu să îți dorești să încerci ceva nou. O gogoașă dulce și acidulată cu lămâie și afine este amestecul ideal de arome clasice și gustoase.

Leu: Gogoașă cu glazură de căpșuni

Leii sunt oameni plini de viață, plini de culoare, care nu pierd niciodată șansa de a sta în lumina reflectoarelor. Atrageți în mod natural atenția cu personalitatea voastră exuberantă, abilitățile de comunicare și faptul că sunteți întotdeauna primii pe ringul de dans. Aromată și dulce, inconfundabila gogoașă cu glazură de căpșuni iese mereu în evidență.

Fecioară: gogoașă cu ciocolată și sirop de arțar

Fecioarele își doresc să aibă realizări pe toate planurile și nimic nu le poate opri din drumul lor. Îți place să-ți începi ziua cu ceva mai echilibrat și, de obicei, alegi dintre aceleași câteva opțiuni pentru a menține lucrurile simple. Nu pentru că ești plictisitor, ci mai degrabă pentru că prețuiești eficiența și caracterul practic. Probabil că nu te vei răsfăța des cu o gogoașă, așa că atunci când o faci, trebuie să fie cea mai decadentă din meniu - ca o gogoașă de ciocolată cu topping de sirop de arțar.

Balanță: gogoașă cu umplutură de ciocolată, glazură de ciocolată și, în general, cât mai multă ciocolată

Ai putea crede că semnul echilibrat al zodiacului va alege o aromă tradițională de gogoașă, dar Balanței îi place și să fie puțin păcătoasă din când în când. Ai tendința să-ți petreci timpul jucându-te de-a mediatorul, pacificatorul, dar, în timp ce ești foarte bun la a-i împăca pe alții, trebuie să te pui mai des pe tine pe primul loc. Distrează-te puțin la următoarea comandă și ia-ți o gogoașă bogată în ciocolată.

Scorpion: gogoașă cu glazură de ciocolată și cremă Boston

Scorpionul nu este străin de intensitatea vieții. Ești cunoscut pentru că ești semnul întunecat și misterios al zodiacului. Inofensivă pe dinafară, dar pasională și dulce pe dinăuntru, această gogoașă se potrivește perfect cu personalitatea ta. La fel ca și tine, acest umil răsfăț pare nevinovat, dar ai o surpriză atunci când muști și găsești centrul ușor și cremos.

Săgetător: gogoașă franțuzească

Optimiști și aventuroși, oamenii născuți sub semnul Săgetătorului iubesc să se pună în situații noi și incitante. Cauți mereu să te provoci, să înveți mai multe și să-ți extinzi mintea prin contactul cu noi culturi. Găsești multă bucurie în a fi un student al vieții și, ca atare, ai un gust pentru toate lucrurile unice și neobișnuite. Aroma ta perfectă de gogoașă va fi la fel de ciudată ca și tine.  Această gogoașă franțuzească prăjită are un exterior crocant și un design spiralat distractiv, care îți va atrage cu siguranță atenția și îți va încânta papilele gustative.

Capricorn: gogoașă clasică cu zahăr pudră

Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt cei mai de încredere și devotați nativi  ai zodiacului. Când ți-ai dat cuvântul, oamenii știu că poate avea încredere în tine. Această reputație de prieten și coleg responsabil este cea care te va duce în cele din urmă departe în viață. Și asemenea Capricornilor, gogoșile simple, pudrate cu zahăr, sunt întotdeauna de bază. Acest vechi desert favorit este delicios pentru orice ocazie.

Vărsător: turtițe

Oamenii născuți sub semnul Vărsătorului sunt iubitori de distracție, inteligenți și înțelepți. Preferi să mergi împotriva curentului, ceea ce te face și rebelul zodiacului. Așa că nu ar trebui să șocheze pe nimeni că gogoașa pe care o alegi nici măcar nu este o gogoașă, ci mai degrabă o turtă. Cu toate acestea, aceste delicii regionale au aceleași elemente cheie pe care le dorești într-o gogoașă. Minunățiile astea prăjite se servesc fierbinți și se dozează generos cu zahăr pudră. Dar adevărata distracție începe atunci când te apuci tu să asortezi umpluturile pentru a crea un răsfăț cu adevărat unic. Dulci sau sărate, turtițele sunt minunate.

Pești: gogoașă cu nucă de cocos prăjită

Peștii sunt cunoscuți pentru că sunt foarte emoționali, buni la inimă și sensibili. Ca semn de apă, ești un visător cu o personalitate aparte, care te face popular și distractiv. Vei avea nevoie de o gogoașă care să îți complimenteze tendința independentă și artistică. Gogoșile cu nucă de cocos prăjită sunt ușoare și pufoase, cu un topping crocant care este un mix divin pentru Pești. În plus, aceste arome tropicale vă vor aminti de plimbările lungi pe plajă și de aerul sărat al mării.

×
Subiecte în articol: zodii astrologie gogosi horoscop