x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2023. Provocări, reușite, dragoste și bani pentru fiecare zodie

Horoscop 2023. Provocări, reușite, dragoste și bani pentru fiecare zodie

de Moira Dună    |    26 Dec 2022   •   10:15
Horoscop 2023. Provocări, reușite, dragoste și bani pentru fiecare zodie
Sursa foto: Hepta

Mai sunt câteva zile până vom intra în noul an și avem multe așteptări. De la îndeplinirea unor noi obiective și până la reflectarea asupra celor vechi, Anul Nou ne oferă o altă oportunitate de a găsi drumul cel bun.

Toți avem dorințe de realizat, de la cele legate de profesie sua bani și până la dragoste. Oricât de mult sperăm să le atingem, constrângerile vin din interiorul nostru și din provocările exterioare. În mod clar, nu totul în viață merge conform planului. Și, chiar dacă acest lucru ne frustrează, este și un lucru bun. Trebuie să reflectăm astfel la ce anume facem greșit.

Horoscopul are astfel rolul de a ne face conștienți de ceea ce ni se îmntâmplă și ne ghidează pe calea cea bună. Întotdeauna lucrurile pe care le facem ne afectează obiectivele sau relațiile din viață. Uneori, energiile planetelor iau decizii pentru noi. Și dacă cineva nu este conștient de aceste decizii, vom face greșeli. Uneori ne străduim din răsputeri să realizăm un anumit lucru și nu ne iese. Ar putea fi din cauza unor erori de gândire, de încredere sau chiar impactul planetelor ori al semnelor zodiacale, scrie astrotalk.com. 

De exemplu, uneori vrem dragoste. Acest lucru este relativ ușor când Venus este bine aspectată în harta astrală. De fapt, lucrurile sunt ușoare atunci când Venus se află în casa iubirii și face aspecte favorabile. Dar atragerea dragostei devine o sarcină dificilă dacă este slab aspectată în astrograma natală și face aspecte nefavorabile cu alte planete. Așa se face că nu putem obține ceea ce dorim. Înseamnă că trebuie să încetăm să mai încercăm? Desigur  că nu! Aspectele planetare din harta natală nu sunt staționare. Ele continuă să se mute dintr-o casă în alta. Tot ce ar trebui să facem este să identificăm momentele favorabile și când nu, și să plafinificăm lucrurile în consecință.

Iată previziunile pentru 2023 ale fiecărei zodii:

Berbec

Uneori, Berbecii devin foarte motivați și au păreri puternice, ceea ce le poate crea probleme. Cu toate acestea, uneori îi poate ajuta și să câștige bătălii extrem de grele din viața lor. Astfel că, deși vei fi impulsiv și în 2023, anul va fi puternic pentru tine. Unoeri vei avea mult farmec iar alteori te va provoca să devii mai bun. Plantele te vor sprijini și vei fi mai pregătit pentru obstacolele și situațiile care apar. Vremurile grele sunt să te testeze. Vei avea parte de multe suișuri și coborâșuri. Dar tu ești Berbec și știi cum să faci față atât cu provocările emoționale, cât și cu cele fizice. Totuși, atenție la problemele din a doua parte a anului. Te poți baza pe Jupiter, deoarece se va afla în zodia ta. Fii pregătit pentru începuturi interesante și o plimbare cu roller coaster.

Taur

Taurii se contencrează extraordinar pe lucrurile din viața lor. Iar în acest an va trebui să faci niște schimbări, în bine! Pentru a-ți urma visele și a avea cele mai bune șanse, va trebui să te lupți. Ajungând în situații grele, vei deveni mai bun. Vei avea parte de ciocniri cu oamenii din jurul tău, iar lucrurile ar putea părea puțin întortocheate. Dar nu-ți face griji deoarece planeta ta dominantă, Venus, va fi o binecuvântare atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. Însă vei avea parte și ceva supărări în toate domeniile vieții tale. S-ar putea să iei decizii care vor dăuna lucrurile pe care le-ai construit. Dar nu-ți face griji, vei depăși situațiile dificile. 

Gemeni

Gemenii sunt personalități duale, dar ce ar fi să te remodelezi acum întrucât vor apărea situații pe care trebuie să le abordezi direct și să acționezi cu răbdare. Anul va fi prosper pentru tine. Dar, pentru ca acest lucru să se întâmple, va trebui să-ți dai seama de trecerea timpului. Ai prieteni, dar nu te baza prea mult pe ei deoarece planeta Saturn te va face să realizezi că este mai bine să faci totul pe cont propriu. Marte și Venus îți vor fi de ajutor și vor lucra în favoarea ta. Așadar, chiar dacă personalitatea ta duală te duce în două direcții diferite, nu-ți face griji deoarece vei înțelege până la urmă ce este bine și ce este greșit, și vei reuși în multe domenii ale vieții tale. Așadar, crează-ți obiceiuri sănătoase, atât pe plan fizic dar și profesional și financiar. Fă unele modificări în personalitatea ta și anul 2023 va fi de vis.  

Rac

Vedem Racii târându-se înapoi, în zona lor de confort, de îndată ce au ocazia. Dar nu și în acest an. Oferă pasiunilor și planurilor tale cea mai bună șansă. Acționând corect și fiind entuziast și energic vei reuși chiar și în zilele mai puțin favorabile. În acest an, vei avea parte de conflicte interioare. Pentru a putea să decizi, nu uita că Jupiter te va ajuta. Fie că este vorba de viața profesională sau de cea personală, planeta îți va fi de ajutor. Cu toate acestea, ține cont de faptul că și Saturn este acolo și te va încetini pentru a-ți permite să înțelegi altfel viața. Ai încredere în tine iar rezultatele bune nu vor întârzia să apară.

Leu

Pentru curajoșii Leu, nimic în viață nu este greu. Chiar dacă anul ar putea pune unele provocări în calea ta, te vei descurca destul de bine. Vei fi mulțumit iar dorința ta de a fi cel mai bun și de a avea ce îți dorești, te va face să depui exact eforturile necesare pentru a le obține. Va trebui însă să evaluezi lucrurile înainte. Prețuiește momentele frumoase, în loc să-ți faci griji pentru ceea ce nu ai. Pe la mijllocul anului, Venus îți va aduce unele scchimbări pozitive în profesie. Dar vei avea parte și de piedici din când în când. Astfel, ferește-te de provocări, mai ales în privința sănătății. 

Fecioară

Fecioara este una dintre cele mai robuste zodii. Dar nici măcar tu nu ești perfect. Anul 2023 vine cu un mic semn de alertă pentru tine, așa că evită să te grăbești să tragi concluzii! Există tot felul de posibilități iar acest mic sfat de ajută să economisești timp și să-ți îmbunătățești viața. Marte și Mercur îți oferă oportunități în prima jumătate a anului și astfel vei face lucruri neplanificate. Nu deveni însă confuz. Chiar dacă provocările apar brusc, consideră-le rezultatul faptelor tale din trecut. Rămâi vigilent până la sfârșit. Vei avea parte de schimbări cu privire la bani și relații. Uneori acțiunile se vor desfășura prea repede dar nu-ți face griji pentru că nu vei cădea îmntr-o groapă. Așa că bucură-te de călătorie. 

Balanță

Știm cu toții că echilibrul este cheia calmului tău. Cu toate acestea, ai nevoie de introspecție, înțelegerea evoluțiilor și realizarea schimbărilor. Te vei simți mulțumit de viața ta. Totuși, amintește-ți că nu tot ceea ce este corect va funcționa pentru tine. Vei avea momente în care echilibrul mult-dorit va fi zdruncinat. Va trebui să acționezi încă de la începutul anului. Deși Saturn va încerca să te păcălească trebuie să cauți lucrurile bune. Pentru o anumită perioadă de timp, este posibil să ai nevoie de ajutorul altora. Evită sa fii egoist. Norocul, oportunitățile și lucruri mărețe te așteaptă, doar tu trebuie să fii clar și pozitiv cu privire la lucrurile pe care le dorești.

Scorpion

Scorpionii nu interacționează prea mult. Le place să fie singuri dar o mică schimbare este tot ce vei avea nevoie pentru a atrage momentele fericite din viața ta. Jupiter îți va oferi o șansă grozavă de a clarifica unele lucruri în mintea ta. Pe de altă parte, Saturn va veni ca o alertă pentru anumite domenii ale vieții tale. Această combinație de evenimente îți va schimba cu siguranță percepția. De asemenea, ar sparge unele convingeri pe care le aveai despre viață și despre unii oameni. Sună ca un an care îți va deschide ochii? Ei bine, este. Lucrurile se vor desăfșura cum dorești în a doua jumătate a anului, când o mare parte dintre lucrurile rele vor dispărea. Dacă ai o listă de rezoluții pentru anul care vine, ocupă-te să le transformi în realitate. Mergi încet și constat pentru că vei reuși doar cu răbdare și perseverență.

Săgetător

Poți numi acest an favorabil. Este un moment pentru explorare și înțelegere. Nu numai că vei primi binecuvântările planetelor, dar vei face și câteva realizări grozave. Venus și Jupiter te vor ajuta, așa că lucrurile vor părea ușoare și frumoase. Cu toate acestea, vei fi scăpa de o persoană nepotrivită. Caută semne și fii tu însuți. Dar nu te grăbi, evită să fii copleșit și fii tu însuți. De asemenea, nu zbura prea sus. Uneori lucrurile se repetă și ar putea exista unele răsturnări de situații care te vor determina să faci schimbări pentru a obține o perspectivă mai clară asupra vieții. Prin urmare, stai departe de situații riscante. 

Capricorn

Obstacolele vin și pleacă, dar Capricornii nu vor renunța! În mod ferm, ținând cont de etica și de modul tău de viață, te descurci destul de bine. Acțiunile tale nu îți vor aduce doar succes, te vor ajuta să rezolvi lucrurile restante din 2022. Trebuie să te exprimi corect și să gestionezi toate domeniile vieții tale cu o atitudine corectă și cu atenție. În timp ce finanțele tale vor fi grozave, s-ar putea să te confrunți cu probleme legate de sănătate. Planeta Saturn va fi acolo pentru a întârzia unele evenimente. Cu toate acestea,  Jupiter te va salva de unele adversități. Încă de la începutul anului, atitudinea ta va fi pozitivă. Fie că este vorba despre dragoste sau familie, te vei bucura de partenerul tău de viață. Însă vei trece prin frământări interioare. Dar nu te lăsa copleșit de ele, rămâi tu însuți!

Vărsător

Suporti prea multe lucruri pentru a le putea spune cu voce tare. Dar în acest an vei avea ceva mai mult timp pentru tine. Perioada va fi grozavă dacă depui evorturi constante. Amintește-ți însă să nu ignori niciun avertisment care te împiedică să faci ceva. Unele lucruri din anul anterior vor fi remediate. Chiar dacă situația pare grea, rămâi la lucrurile potrivite și, în a doua parte a anului, piesa lipsă din puzzle-ul tău se va afla chiar în fața ochilor. Fiți atent deoarece nu totul va funcționa cum vrei, așa că adaptează-te. Nu fii însă egoist deoarece această atitudine îți poate schimba anul dintr-unul bun, în unul mai puțin bun!

Pești

În primul rând, fii recunoscător pentru ceea ce ai! În toate aspectele vieții tale, tranzitele planetare îți vor permite să răspândești fericirea și să o atragi în viața ta. Lucrează la motto-ul - O faptă bună pe zi! S-ar putea să ai momente de pesimism și de nehotărâre din când în când. Când crezi că anul precedent s-a terminat și poți să te odihnești, vezi cum lucrurile se întorc mai repede și cu mai multă putere.  Cu toate acestea, Marte te ajută să facei față provocărilor și să repari unele lucruri. Însă unele căi se vor dovedi dificile. Cu toate acestea, nu-ți face griji deoarece spre sfârșitul anului vei primi învățături care te vor ajuta să-ți dai seama cum să răspunzi la obstacolele care îți apar. De asemenea, pentru a-ți face viața fericită și ușoară, rămâi conectat la realitate și ia decizii practice. 

×
Subiecte în articol: horoscop 2023