x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 26 aprilie 2019. Este o zi veselă în care vin spre tine doar emoţii frumoase

Horoscop 26 aprilie 2019. Este o zi veselă în care vin spre tine doar emoţii frumoase

25 Apr 2019   •   14:47
Horoscop 26 aprilie 2019. Este o zi veselă în care vin spre tine doar emoţii frumoase
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Deşi ai fi tentat să respingi o anumită provocare, la prima vedere, nu fi atât de ferm când spui nu. Lasă acolo un pic de loc de întoarcere, pentru că, după o vreme, s-ar putea să te răzgândeşti şi să vrei să încerci totuşi varianta respectivă. Refuză într-un mod mai delicat, nu atât de tranşant, ca totuşi să poţi reveni, la o adică, asupra deciziei tale. S-ar putea ca partea bună a lucrurilor să nu se vadă la început şi să fie nevoie să parcurgi câteva etape până când le vei descoperi, şi atunci vei regreta că ai spus un nu atât de hotărât. Nu da, deci, răspunsuri definitive, mai ales dacă e vorba de refuzuri!

 

Horoscop Taur. Nu are rost să duci mai departe o suferinţă care ar fi trebuit demult să se stingă, dar există persoane în jurul tău care tot despre asta vorbesc şi îţi tot aduci aminte. Ia taurul de coarne şi spune adio acum acelor emoţii ca să ştergi cu buretele starea nefastă care te-a copleşit. Amintirile urâte pot să dispară, starea de insatisfacţie poate păli, totul e să găseşti ceva mult mai bun şi mai frumos care să compenseze negrul din interiorul sufletului. Sigur există ceva, pentru că tu eşti o fire pozitivă şi tonică ce găseşte întotdeauna un motiv de zâmbit. Gândirea pozitivă luptă împotriva celei negative şi învinge!

 

Horoscop Gemeni. Eşti gata să porneşti la un drum nou şi îndrăzneţ, dar, înainte de a-i da startul, ar fi bine să ceri informaţii de la un expert în domeniu. Da, eşti şi tu un specialist prin ceea ce faci, dar de data aceasta ideile cele mai bune vin de la altcineva, mai bine pregătit. Cere sfaturi cu încredere, pentru că îţi apare în cale exact persoana cea mai potrivită pentru ceea ce vrei tu să obţii. E un exemplu demn de urmat, dar şi un stimulent pentru tine, pentru că dacă vezi că el a reuşit şi la el a mers o anumită reţetă a succesului, merită să faci ca el. Dacă te şi susţine sau te însoţeşte pe acest drum, atunci eşti cu atât mai câştigat, deci hai, dă-i drumul!

 

Horoscop Rac. Viaţa e nedreaptă, iar pentru un militant al adevărului, aşa cum eşti tu azi, e greu să tolerezi situaţiile în care ştii sigur că cineva e vinovat. Dacă poţi, luptă pentru a demonstra adevărul, dar poate înainte de a porni o astfel de acţiune, ar fi bine să te detaşezi un pic de ceea ce stă la baza revoltei tale de acum. Calmează-te un pic, aşteaptă să se mai limpezească lucrurile şi supărarea ta iniţială să mai treacă, pentru că acum eşti mult prea implicat emoţional şi nu vezi lucrurile foarte clar. Totuşi, nu uita indignarea care te împinge acum la atac, pentru că dacă îţi trece furia de tot, s-ar putea să renunţi la orice act de justiţie. Fă dreptate, dar mai aşteaptă un pic!

 

Horoscop Leu. Apare un intrus în mediul în care îţi desfăşori activitatea, dar care nu face nici un efort să se integreze el în anturaj, ci parcă tot opinie separată face. Tu poţi fi un bun liant relaţional chiar şi pentru cel care abia acum intră în acel spaţiu şi-l vei invita să ţi se alăture, să devină parte integrantă din grup, şi nu să tragă pe alţii după el, în afara grupului. Dai un exemplu excelent de socializare şi relaţionare, pentru că arăţi ce bine ar fi să se adapteze mediului în care a intrat şi să nu încerce să dezbine grupul. Ar fi acceptat uşor dacă ar face unele eforturi de adaptare şi nu ar încerca să fac opinie separată ca un rebel.

 

Horoscop Fecioara. Este o zi veselă în care vin spre tine doar emoţii frumoase, fără să li te opui! Bine faci, această atitudine îţi este de mare ajutor pentru a-ţi reîncărca bateriile de energie pozitivă. Lasă-te dus de acest val ascendent care te ia dintr-o pasă nu tocmai plăcută şi te înalţă spre o stare de euforie extraordinară. Azi vei putea spune de câteva ori că viaţa e frumoasă, că există fericire, că ai alături de tine oameni care te iubesc, deci iată un top 3 al celor mai frumoase emoţii. Veştile care vin sunt şi ele dintre cele mai bune, dar lasă-le să te ducă unde vor, nu încerca să le trasezi tu o direcţie. Lucrurile bune vin de la sine, libere şi intense, fără programare şi fără să le ţii tu sub control: doar primeşte-le cu inima deschisă!

 

Horoscop Balanța. Eşti un om ca oricare altul şi azi simţi că faci parte, cu adevărat, dintr-un colectiv cu drepturi egale, fără a te simţi nici dat la o parte, nici privit ca un ciudat. În fond, nimeni nu e nici mai presus, nici mai prejos decât restul lumii şi îţi accepţi normalitatea cu un dram de bucurie, pentru că şi tu eşti ca ceilalţi. Nu-ţi plăcea să fii dat la o parte din cauza cine ştie cărei etichete nedrepte puse pe fruntea ta, ca atare felul în care te tratează lumea, ca unul de-a lor, care le seamănă întocmai, te bucură. Nu te-ai fi simţit deloc bine să fii ţinut în afara cercului doar pentru că aveai tu un semn distinctiv: tu ţi l-ai pus, nu ceilalţi!

 

Horoscop Scorpion. Eşti un om ca oricare altul şi azi simţi că faci parte, cu adevărat, dintr-un colectiv cu drepturi egale, fără a te simţi nici dat la o parte, nici privit ca un ciudat. În fond, nimeni nu e nici mai presus, nici mai prejos decât restul lumii şi îţi accepţi normalitatea cu un dram de bucurie, pentru că şi tu eşti ca ceilalţi. Nu-ţi plăcea să fii dat la o parte din cauza cine ştie cărei etichete nedrepte puse pe fruntea ta, ca atare felul în care te tratează lumea, ca unul de-a lor, care le seamănă întocmai, te bucură. Nu te-ai fi simţit deloc bine să fii ţinut în afara cercului doar pentru că aveai tu un semn distinctiv: tu ţi l-ai pus, nu ceilalţi!

 

Horoscop Săgetător. Prea te cramponezi de fleacurile care n-au ieşit bine, când sunt atâtea alte elemente care ar merita sărbătorite! Descoperă plusurile nivelului la care ai ajuns, pentru că sunt mai importante şi mai numeroase decât neînsemnatele goluri, dar eşti într-o pasă cam pesimistă şi ai tendinţa de a le vedea doar pe cele rele. Încearcă să te agăţi de cel mai mic cârlig de speranţă care să te tragă înapoi în zona luminoasă şi frumoasă, şi ai se vezi ce bine evoluează lucrurile în direcţia împlinirii visului tău! Fericirea nu vine prin evenimente spectaculoase şi strălucitoare, ci şi prin semne mici!

 

Horoscop capricorn. Nu te simţi prea bine acasă, ceva nu este în regulă pentru a avea o zi desăvârşită, dar dacă ai fi atent, ţi-ai da seama că nu decorul e de vină, nici compania celor dragi, ci chiar tu! Tu eşti mai obosit, mai apatic, mai lipsit de vlagă şi atitudinea ta se reflectă în atmosfera pe care o creezi în jurul tău. Încearcă să laşi deoparte toate grijile şi nemulţumirile de peste săptămână şi să descoperi în jurul tău un element oricât de mic care să merite un zâmbet. De la o scânteie minoră se poate genera apoi o întreagă serie de momente plăcute care vor risipi atmosferă sumbră şi apăsătoare din casa ta. Bucură-te de orele petrecute acasă!

 

Horoscop Vărsător. Ai un mare vis în minte, dar uneori te sperii chiar tu de el şi teama aceasta generează oprelişti. Ai un exemplu demn de urmat în faţa ochilor, o persoană căruia i s-a împlinit visul similar cu al tău, ca atare încearcă ori să-l imiţi, ori să-i calci pe urme, pentru că reţeta sa de succes ţi se potriveşte şi ţie. Evident, tu nu eşti exact ca el, dar poţi face unele ajustări pe ici, pe colo la modul tău de a fi pentru a-i semăna, semn că scopul spre care evoluezi necesită şi din partea ta unele eforturi de voinţă. Nu poţi ajunge acolo fără unele modificări chiar asupra ta, ca om!

 

Horoscop Pești. Ai nevoie de linişte, ca atare ieşi din mediul gălăgios în care te afli şi refugiază-te într-un spaţiu unde poţi fi doar tu cu tine însuţi. Că îţi cauţi liniştea în cele sfinte sau spirituale, că te retragi în lumea ta pentru a te odihni sau a citi ceva, că doar îţi permiţi câteva clipe de relaxare în care să nu mai auzi de nimeni şi nimic, toate acesta au un efect excelent asupra organismului tău. Îţi recapeţi, încet, echilibrul interior, conştient că, dacă rămâi captiv într-o zonă negativă, agresivă şi stresantă, vei deveni şi tu la fel, deci caută-ţi undeva tihna personală!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 26 aprilie horoscop