x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 3 semne zodicale care o să aibă parte de romantism de Ziua Îndrăgostiţilor

Horoscop. 3 semne zodicale care o să aibă parte de romantism de Ziua Îndrăgostiţilor

11 Feb 2019   •   16:35
Horoscop. 3 semne zodicale care o să aibă parte de romantism de Ziua Îndrăgostiţilor

Ziua Îndrăgostiţilor este o zi intensă pentru mulţi. Pentru cei care se află într-o relaţie, poate exista o mulţime de presiune pe 14 februarie. Ziua poate să fie plină cu flori, ciocolată, mese romantice, bijuterii sau pur şi simplu poate să fie o zi în care stăm cu acea persoană specială din viaţa noastră, scrie Your Tango.

Pentru persoanele singure, este greu uneori să îţi dai seama ce trebuie să faci într-o zi dedicată romantismului. Aştepţi pe cineva care să-ţi facă o declaraţie? Oferi un cadou persoanei de care te simţi atras? Sau trebuie să îţi dedici ziua ţie, să îţi pui un pahar cu vin şi să te uiţi la un film?

Pentru trei semne zodiacale, ziua de 14 februarie se anunţă a fi un grozavă.

1. Taur

Marte o să intre sub semnul tău zodiacal şi va aduce multă pasiune în viaţa ta. Dacă eşti într-o relaţie, se anunţă o zi plină de romantism şi dorinţă. În cazul în care nu eşti într-o relaţie, o să reuşeşti să atragi priviri peste tot pe unde mergi şi chiar o să cunoşti o persoană deosebită.

2. Săgetător

O să simţi nevoia să-ţi petreci timpul alături de acea persoană specială din viaţa ta. Nu contează dacă aţi organizat ceva sau nu, tot ce-ţi doreşti este să te bucuri de compania partenerului. O să ai parte de o zi exact aşa cum ţi-o doreşti.

3. Capricorn

Capricornii sunt pregătiţi să se bucure de intimitate alături de partenerul de cuplu. Pasiunea este prezentă în această zi specială şi petreci timp de calitate alături de persoana importantă din viaţa ta. În cazul în care nu eşti într-o relaţie, ziua de 14 februarie o să te facă să străluceşti ca o stea.

×