x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 6 semne zodiacale care duc totul la extrem

Horoscop. 6 semne zodiacale care duc totul la extrem

29 Dec 2019   •   11:04
Horoscop. 6 semne zodiacale care duc totul la extrem
Sursa foto: pixabay.com

Există unii oameni care au tendința să dramatizeze până la extrem, doar pentru a face povestea pe care o spun mai palpitantă. Obișnuim să exagerăm pentru a-l face pe cel de lângă noi să empatizeze sau pentru a aduce un strop de umor, însă există câteva semne zodiacale care nu se rezumă doar la povești când vine vorba de dramatizare.

Your Tango prezintă șase semne zodiacale cărora le place să dramatizeze:

Berbec

Berbecii au tendința să exagereze orice acțiune pe care urmează să o facă, mai ales când vine vorba de fostul partener de cuplu. Sunt încăpățânați și nu vor lăsa niciodată de la ei când vine vorba de răzbunare, chiar dacă aceasta rămâne la stadiul de poveste.

Săgetător

Săgetătorii nu dramatizează prin poveștile pe care le spun, ci prin acțiunile pe care le fac. De la sporturi extreme la o dispariție completă din viața ta.

Gemeni

Gemenii sunt predispuși la exgerări și la un comportament extrem, mai ales când vine vorba de oamenii cu care interacționează. Dacă pari o amenințare, indiferent de formă, aceștia te vor elimina cu ușurință din viața lor.

Fecioară

Fecioarele au obișnuința de a dezvolta obsesii și, prin urmare, comportamentul extrem este ceva natural pentru ele. În plus, acestea pot trece de la o stare la alta fără pic de efort.

Scorpion

Scorpionii sunt adepții sporturilor extreme. Orice îi pune în pericol este atractiv pentru ei. Acestora le place sentimentul de nesiguranță și duc orice lucru la extrem.

Taur

Taurii nu sunt dispuși să renunțe, iar pentru a obține ce își doresc sunt gata să facă orice. În ciuda faptului că uneori par calmi și raționali, aceștia pot trece cu ușurință la cealaltă extremă.  

×
Subiecte în articol: horoscop