x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 9 ianuarie 2019. Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta

Horoscop 9 ianuarie 2019. Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta

09 Ian 2019   •   09:34
Horoscop 9 ianuarie 2019. Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop zilnic 9 ianuarie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri.

Horoscop 9 ianuarie Capricorn. Nici tu nu ştii de unde, primeşti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu câteva etape mai sus în proiectul de care te ocupi. Ai cerut cândva ajutor, ai aruncat gândul în spaţiu şi nu apărea nici un semnal că cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele. Când vezi ce uşor evoluează lucrurile acum, ai din ce în ce mai clară senzaţia că acesta e răspunsul la dorinţele pe care le-ai emis atunci. Vezi, uneori lucrurile nu se mişcă aşa cum sau când ai dori tu, ci trebuie doar să-ţi doreşti să se întâmple minunea, şi ea va apărea atunci când este momentul potrivit. Acum poţi să vezi ce paşi mari poţi să faci înainte către succesul dorit!

Horoscop 9 ianuarie Varsator. Stai şi chibzuieşti profund asupra unei decizii pe care nu ai vrea să o iei la voia întâmplării. E o alegere dificilă, tocmai de aceea ai nevoie de un răgaz pentru a puie în balanţă argumentele. Dacă mai ai nevoie de o a doua părere, consultă pe cineva care a trecut printr-o situaţie similară, dar fă tot posibilul să nu dai răspunsul final tot azi. În câteva zile ar mai putea apărea câteva elemente în plus care să modifice direcţia şi poate va fi prea târziu să te mai răzgândeşti.

Horoscop 9 ianuarie Pesti. Ai numai de câştigat de pe urma anturajului în care nimereşti astăzi, de parcă ai intra într-un mediu de oameni inteligenţi, experimentaţi, înţelepţi, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdată îl tatonezi. Stai cu urechile pâlnie la tot ce au ei de transmis, pentru că trebuie să recunoşti că îţi sunt superiori şi de la ei vei primi informaţiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de îndrumători spre succesul pe care îl vizezi de multă vreme, iar deschiderea lor spre a împărtăşi şi altora ce ştiu trebuie valorificată din plin.

Horoscop 9 ianuarie Berbec. Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi. Data trecută ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să-ţi aduci aminte cum s-au rezolvat toate atunci şi să repeţi reţeta de odinioară. Tot în trecut se află un eveniment cu care te mândreşti încă, pe care probabil nu l-a aflat toată lumea, ca atare e bine uneori să mai treci în revistă propriul palmares, ca să ştie toţi cu ce te lauzi. De fapt nici nu e laudă de sine, ci e o simplă informare a celor din jur cu privire la reuşitele tale de altădată şi care pot conta şi acum.

Horoscop 9 ianuarie Taur. Te afli într-un anturaj constructiv, în care simţi că dai randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare. Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii şi tu la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii. Singur îţi va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

Horoscop 9 ianuarie Gemeni. Aşteaptă-te la discuţii în contradictoriu, la controverse şi animozităţi în orice încercare de comunicare, pentru că nici tu, nici ceilalţi nu vă puteţi abţine de la remarci acide. Parcă ai fi prins în mijlocul unei furtuni şi nu ştii încotro să mergi, orice ai face. Lucrurile se precipită şi nasc o stare de nervozitate extremă. Şi tu eşti irascibil, fără îndoială, dar ai şi ghinionul să te afli printre oameni agresivi din fire care toarnă gaz pe foc la o banală dispută.

Horoscop 9 ianuarie Rac. Ai ajuns la finish aşa cum ai dorit, dar nu deţii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru că ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alături de tine. Dacă acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la această reuşită, pentru că l-ai supăra profund dacă i-ai ignora contribuţia. Nu fi egoist şi nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie să recunoşti că ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect şi fără el nu ai fi ajuns aici în aceleaşi condiţii. Scoate-i mai mult în evidenţă rolul şi mulţumeşte-i!

Horoscop 9 ianuarie Leu. Munceşti mult, pentru că vrei să-ţi faci dreptate într-o situaţie în care te simţi defavorizat. Cineva s-a băgat în treburile tale şi a dat peste cap ordinea corectă şi acum baţi pasul pe loc pentru a redresa situaţia cum se cuvine. Nu te lăsa dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea să încline balanţa în favoarea lor, pentru că tu presimţi că, la originea reuşitelor lor, se află o intenţie negativă sau un gest incorect şi nu te laşi până nu le scoţi la lumină.

Horoscop 9 ianuarie Fecioara. Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă. Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi. Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte. Culmea, nu e unică, ai atât de mult noroc încât, dacă nu profiţi azi de şansă, ţi se va mai arată şi a doua oară, dar, dacă eşti deja la a doua încercare, trebuie să pui acum, repede, mâna pe şansă!

Horoscop 9 ianuarie Balanta. Cât timp urmezi strategia pe care ţi-ai propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, vei ajunge la visul tău cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrezi nimic în urcuşul tău: nici să sari peste etape, nici să te stresezi mai mult decât e cazul, nici să te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios şi bine, încât nici ţie nu-ţi vine a crede ce frumos se aşează toate, şi asta numai datorită capacităţii tale de a-ţi păstra calmul până la capăt. Nu te enerva pentru nimic în lume, ci rămâi zen orice ar fi, şi ai să vezi imediat efectele acestei atitudini!

Horoscop 9 ianuarie Scorpion. Te stresezi inutil, deşi nu ai nici un motiv să te chinuieşti atâta de unul singur. Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, în loc să le tratezi cu detaşare, ba chiar cu un dram de ironie, cât timp sunt atât de banale şi de uşor de rezolvat. Relaxează-te, vezi în aceste motive de aparentă îngrijorare motivul de a râde şi a te distra un pic, pentru că da, e o situaţie care merită tratată în glumă! Faci haz de necaz, cum s-ar spune, şi după ce stresul se va diminua, îţi vei da seama că nu a meritat să-ţi faci atâtea griji. Ce a fost mai greu, e deja de domeniul trecutului, iar ce a mai rămas e un fleac ce merită tratat ca atare.

Horoscop 9 ianuarie Sagetator. Azi ar trebui să te apleci cu mai multă atenţie asupra propriilor tale dorinţe şi nevoi, fără a mai sta atât de mult la cheremul altora. Da, poţi lucra în beneficiul lor, dacă asta ţi-e sarcina, dar nu uita că, în tot ce faci, contezi doar tu. Dacă ceea ce faci pentru alţii nu e şi în avantajul propriu, pentru că-ţi dedici timpul şi energia doar lor, ar fi bine să te opreşti măcar pentru o zi şi să te gândeşti înainte de orice doar la tine. Nu e egoism acesta, ci e doar grijă pentru propria ta persoană, care are şi ea nevoile sale! Ocupă-te prioritar de dorinţele tale cele mai aprinse care pot fi îndeplinite acum!

Horoscop oferit de acvaria.com

×