x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 9 mai 2019. Te trezeşti ca dintr-un vis, descoperind că ai alergat până acum după o himeră

Horoscop 9 mai 2019. Te trezeşti ca dintr-un vis, descoperind că ai alergat până acum după o himeră

08 Mai 2019   •   14:34
Horoscop 9 mai 2019. Te trezeşti ca dintr-un vis, descoperind că ai alergat până acum după o himeră
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Conştiinţa îţi atrage atenţia că faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputaţia, renumele, imaginea ta de om cu scaun la cap, deci ar fi bine s-o asculţi şi să te opreşti înainte de a merge mai departe. Dacă e o chestiune de etică, de deontologie, de morală, e posibil să primeşti suficiente argumente subtile de pe margine care să te avertizeze asupra sensului incorect în care mergi, ca atare apucă-te mai întâi să faci unele verificări. Analizează foarte serios ce e bine şi ce e rău şi abia apoi extrage concluzia. După aceea va veni şi acţiunea!

 

Horoscop Taur. Uneori nu e nevoie de schimbări majore pentru a porni pe o altă cale, ci, puţin câte puţin, poţi schimba în fiecare zi câte ceva la cel care eşti sau la ceea ce faci până ajungi la nivelul cel mai bun. E ca şi cum ai şlefui în fiecare zi o piatră dură. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmând un proces îndelungat de cizelare, într-o zi vei ajunge la capodopera pe care o poţi prezenta lumii cu mândrie. Aşa şi tu: adună zi de zi câte ceva nou la bagajul de experienţe pentru a deveni cel de mâine, de luna viitoare, de anul viitor, dar totul depinde de răbdarea şi perseverenţa de a trece prin acest proces zi de zi, fără întrerupere.

 

Horoscop Gemeni. Uneori îţi vine să spui şi tu gata, destul, ajunge! Fă-o azi, e spre binele tău, pentru că orice exces lasă urme asupra ta. Te simţi epuizat de prea plinul de emoţii şi de evenimente, dar numai de tine depinde să le ţii sub control, să înveţi să mai şi pui frână la un moment dat. Nu te obligă nimeni să-ţi asumi mai mult decât poţi duce, tot aşa cum nu e spre binele tău să pretinzi mai mult decât poţi obţine, ca atare, când te apuci azi de treabă, rămâi modest, calculat, rezervat, investind exact atâtea resurse câte e necesar. Ştii vorba aceea: nici prea – prea, nici foarte – foarte.

 

Horoscop Rac. Succesele de care ai parte la serviciu au un efect benefic asupra ta. Te schimbă, te fac mai bun, te transformă într-un ambiţios dornic de afirmare. Azi poate apărea şansa ta de a te remarca, de a ieşi în faţă, dar ai grijă cum te foloseşti de roadele acestor evenimente de top, deoarece succesul te poate transforma şi într-o persoană de care tu însuţi nu vei fi mândru, ca atare luptă cu infatuarea, aroganţa, complexul de superioritate. Da, eşti bun, dar nu trebuie să exagerezi cu lauda de sine sau cu impresia prea bună despre tine însuţi. Lasă-i pe alţii să te remarce!

 

Horoscop Leu. Atmosfera zilei depinde enorm de mediul în care nimereşti. Ai tendinţa să te alături celor trişti, pesimişti, negativişti, care te vor molipsi şi pe tine, în loc să cauţi compania oamenilor veseli, care îţi pot ridica moralul şi atrage în acţiuni constructive. Nu te complace în starea de comoditate şi linişte pe care ţi-o inspiră cei trişti, pentru că acum nu contează faptul că tu le faci lor bine cu prezenţa ta, ci că ei te trag mult în urmă, făcându-te să semeni cu ei. Dacă vrei o zi reuşită, înconjoară-te de cei mai optimişti decât tine!

 

Horoscop Fecioara. Deşi eşti tentat să spui că nimic nu merge, că eşti ţinut pe loc de cine ştie ce piedici imposibil de trecut, după ce vei depăşi acest moment îţi vei da seama că acel hop era chiar în beneficiul tău! Nu te supăra că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vrei tu, pentru că nu ai de unde să ştii, de fapt, de ce ţi se pun aceste piedici. S-ar putea ca ele să te oprească să faci o greşeală, să înaintezi într-o direcţie care nu îţi este prielnică, te reţine până în momentul care ar putea fi mult mai bun pentru tine, ca atare nu trata ceea ce pare, în acest moment, un motiv de supărare ca pe un eşec, ci dimpotrivă: ca pe un noroc! E protecţia cea mai bună de sus deoarece nu ai de unde să ştii ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi apărut. Nu te întrista, ci spune mulţumesc că ţi s-a dat!

 

Horoscop Balanța. Călătoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar dacă ai unele rezerve cu privire că ar fi destinaţia sau momentul potrivite pentru o deplasare. Spui că ai fi avut altceva mai bun de făcut decât să umbli cine ştie pe unde cu diverse probleme, dar după ce vor începe să apară roadele bune, îţi vei schimba părerea şi vei fi mult mai deschis spre deplasări, oriunde te-ar duce paşii. Peste tot ai ceva de învăţat, o persoană de cunoscut, o informaţie utilă de primit, ca atare trebuie să accepţi contactul cu lumea pe oriunde ai merge. La finalul zilei, deşi obosit după atâtea drumuri, vei fi mulţumit de cât de multe ai rezolvat şi ai aflat.

 

Horoscop Scorpion. Pune punct aici acelui plan care vezi şi tu că nu mai duce nicăieri, pentru că un final ar fi cel mai bun lucru în situaţia de faţă. Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol în viaţa ta, deci fii pregătit pentru o despărţire. Acest rămas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi decide, deci nu insista să resuscitezi ceva ce nu mai poate evolua în nicio direcţie. Detaşează-te de ce a fost, pune punct definitiv şi închide capitolul. Te vei simţi mult mai bine după ce îl vei arunca la gunoi, decât să-l tot vezi în faţa ochilor – metaforic vorbind – inert şi fără viaţă. E timpul să ştergi din viaţa ta ceva stins, pentru că doar aşa vei fi liber să porneşti pe altă cale.

 

Horoscop Săgetător. Situaţia ta financiară e în creştere, ai încredere în sensul promiţător în care evoluezi, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea. Nu poţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât ai bate din palme, deci încearcă să evoluezi lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, iar tu eşti încă pe parcurs către rezultatele pe care le visezi. Imaginează-ţi că bugetul tău e ca un ogor care are nevoie şi de îngrijire, şi de fertilizare, şi de plivire, şi de muncă din greu, până când ajungi să culegi recolta. Eşti abia pe parcursul acestor etape de înmulţire e veniturilor, dar fii sigur că eşti pe calea cea bună.

 

Horoscop capricorn. Ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să primeşti, dar gândeşte-te bine dacă acel lucru pe care îl chemi zi de zi în calea ta e chiar ceea ce ai tu nevoie. S-ar putea ca visul să ţi se împlinească şi, când te trezeşti în faţa lui, să-ţi dai seama că e o complicaţie, că nu e deloc cel mai frumos lucru pe care-l puteai primi. Alege-ţi cu mai multă grijă marile scopuri, pentru că ai putea depune eforturi pentru a le atinge şi, la final, să vezi că în loc de succes, ai mai degrabă o problemă care în loc să rezolve, mai mult complică lucrurile. Poate nu ţi-ai ales cel mai benefic ţel pentru tine, nu ţi se potriveşte, şi tu îl doreşti obsedant, fără să-ţi dai seama că nu e în armonie cu tine!

 

Horoscop Vărsător. Te trezeşti ca dintr-un vis, descoperind că ai alergat până acum după o himeră. Iluzia a pus stăpânire pe mintea şi inima ta şi ai trăit într-o poveste frumoasă, dar care nu avea nicio legătură cu realitatea. E timpul să deschizi ochii şi urechile şi să accepţi adevărul aşa cum e el, chiar dacă frumuseţea iluziei se destramă cu această ocazie. Pentru o fire raţională ca tine, chiar e de preferat să dea piept direct cu realitatea decât să rămână blocat într-un balon de săpun care, odată şi-odată, tot s-ar fi spart. Revii cu picioarele pe pământ în cel mai tranşant mod, dar e spre binele tău.

 

Horoscop Pești. Ieşi în lume pentru că acolo, în medii cât mai pestriţe şi mai numeroase, ai marea şansă de a cunoaşte pe cineva care ţi-ar putea deveni de acum înainte un bun prieten sau partener. Îl vei simţi pe aceeaşi lungime de undă, gândeşte ca tine, acţionează ca tine, deci te completează perfect. Chiar dacă ai un talent cu totul special de a te apropia de oameni, de data aceasta acolo, în societate, o singură persoană îţi va atrage atenţia altfel decât restul lumii şi simţi că acel om va juca un rol central în viaţa ta de acum înainte. Fii deci atent la cei care îţi trec prin preajmă, pentru că vei simţi ceva aparte în preajma celui ales.

 

Horoscop oferit de acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: horoscop 9 mai