x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

22 Dec 2014   •   19:33
HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore
Sursa foto: HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore
HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore
Pentru Berbec, 2015 este un an potrivit schimbărilor majore. Posibilitățile de dezvoltare personală și profesională sunt notabile, bine fiind să îți stabilești chiar din primele zile ale anului obiective clare. Caruselul de evenimente în care vei fi implicat îți va aduce personaje noi în preajmă și te va ajuta să înțelegi ce îți este cu adevărat de folos.

Ai șanse minunate de a-ți dezvolta mentalul superior, prin activități și programe de instruire care te vor antrena pe termen lung. Îmbunătățirea sistemului de valori va fi posibilă, fie prin studiul unor discipline filozofice și religioase despre culturi și civilizații străine, fie prin lecturarea unor cărți celebre despre aventura numită viață.

Călătoriile pe distanțe lungi vor căpăta o nouă coloratură, în sensul că se vor desfășura cu o temă precisă: călătorii pentru studiu,
documentare, schimb de informații într-un cadru oficial cu parteneri străini. Chiar și în călătoriile de agrement vei constata că ai ceva nou de învățat.

Sănătatea este vulnerabilă, însă partea pozitivă este că absolut orice neplăcere se poate ameliora spectaculos. Recomandabil este să îmbini terapiile alopate cu cele naturiste și să adopți un stil de viață sănătos și potrivit ție.

Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec îți vor deschide culoare deosebite în sectoarele sănătății, ale relațiilor cu ceilalți și ale muncii. Nu în ultimul rând, personalitatea ta, felul de a acționa și reacționa în fața provocărilor vieții se va îmbunătăți vizibil. Spre finele anului 2015, cei dragi vor spune cu mândrie despre tine că ai făcut progrese mari în toate privințele. Iar tu trebuie doar să te mobilizezi în direcțiile de viață potrivite și să primești cu brațele deschise tot ce îți oferă contextul în care îți desfășori viața. 

Relațiile Berbecului în 2015
Pentru că în primul rând ai șanse să îți schimbi personalitatea, felul în care abordezi totul și relațiile tale se vor schimba. Vei simți tensiuni în relațiile cu prietenii, protectorii sau admiratorii tăi în intervalul 22 ianuarie – 11 februarie, deoarece contextul astral predispune la bulversare mentală, neînțelegeri și vorbe spuse la repezeală. Posibil ca în urma evenimentelor din primele două luni ale anului, în preajma datei de 20 martie, când se va forma eclipsa parțială de Soare în Semnul Peștilor, să simți imboldul de a renunța la planurile vechi, la relațiile care nu te mai inspiră, orientându-te totodată spre alte proiecte personale sau profesionale.

Din a doua parte a lunii aprilie până în preajma datei de 12 iunie relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tumultoase, aducătoare de informații prețioase, dar și de călătorii diverse pe distanțe scurte. Se recomandă prudență în perioada 19 mai – 12 iunie, deoarece activitățile intelectuale, dialogurile sunt din nou viciate și cu greu te poți înțelege cu ceilalți. Însă și ei la rândul lor te vor înțelege mai greu sau deloc.

Relațiile parteneriale au un grad mare de instabilitate. Posibile schimbări în relația de cuplu, fie de ritm de viață în doi, fie pur și simplu tu decizi să părăsești relația măcar pentru o vreme, pentru a-ți limpezi gândurile. Eclipsa totală de Lună ce se va forma în preajma datei de 4 aprilie în Semnul Balanței îți va semnala faptul că trebuie să închei, fie o colaborare profesională, fie o relație cu un partener de viață, pentru că de acum încolo nu îți mai sunt de folos. Intervalul 18 septembrie – 9 octombrie aduce iarăși predispoziții spre o comunicare defectuoasă, ruperi de contracte, încălcarea promisiunilor, răzgândiri în toate privințele. 

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt activate pe tot parcursul anului. Suișuri, coborâșuri, situații amuzante, altele neplăcute, oricum nu te vei plictisi. Felul în care abordezi capitolul amoros necesită schimbări majore. Gusturile tale în materie de iubire fluctuează mult. Ba ești drăguț, atent cu cei dragi, ba te apucă furiile și îți manifești o latură mai puțin agreabilă a personalității tale. Controlează-te, deoarece riști să strici relații și situații bune. Totuși, intervalul 1 august – 5 septembrie îți poate aduce aminte de iubiri trecute, persoane dragi de care nu mai știai nimic de multă vreme. Aceste persoane pot reveni în chip misterios în preajma ta, oferindu-ți clipe de neuitat. Însă, pe de altă parte, relația sentimentală actuală se poate destrăma, pentru că dai dovadă de prea multă nestatornicie. Dacă vrei să te implici într-o nouă relație amoroasă, perioada propice este cuprinsă în intervalul 10 octobmbrie – 31 decembrie. Poate intra în discuție apariția unui copil sau abordarea activităților alături de generațiile mai tinere decât tine.

Domeniul profesional
Până în luna iulie sunt posibile tot soiul de situații bulversante la locul de muncă. Temerile legate de condițiile de muncă, salarizare, relații colegiale sau cu șefii sunt accentuate. Vor fi momente când îți va fi mai greu să te integrezi în anturajul profesional, să simți că faci parte dintr-un colectiv de lucru. Totuși vor fi și situații bune, perioade în care vei munci cu plăcere alături de ceilalți. Susținerea șefilor va fi discretă și, fără să îți dai seama, aceștia îți vor coordona activitatea profesională în direcții greu de anticipat. Mai mult antren vei simți în relațiile colegiale sau în cazul în care ai subalterni.

Activitatea profesională în sine se va diversifica mult și bine. După 12 august se vor deschide culoare importante în profesie. Te poți orienta către un nou loc de muncă, noi activități profesionale sau pur și simplu te poți gândi la o nouă profesie.

Luna septembrie este foarte importantă la capitolul profesional, deoarce se produc două eclipse, respectiv pe 13 septembrie va avea loc o eclipsă parțială de Soare în Semnul Fecioarei, iar pe 28 septembrie o eclipsă totală de Lună în Semnul tău zodiacal, Berbec. În preajma datei de 13 septembrie vor apărea mugurii schimbărilor profesionale, direct la locul de muncă, iar în preajma datei de 28 septembrie ai șanse bune de a-ți alege o nouă direcție socială, de a face schimbări majore în felul în care te raportezi la muncă și la implicațiile ei.
Toate acestea vor atrage după sine și modificări salariale. Câștigurile vor fi modeste, dar suficiente încât să duci un trai îndestulător. Perioadă austeră, mai ales în ceea ce privește banii și bunurile pe care le folosești și adminstrezi împreună cu alții, este 14 iunie – 17 septembrie.

Cugetarea anului 2015 pentru Berbeci: „Adevărul mărunt se exprimă prin vorbe; adevărul mare se exprimă prin tăcere.” – Rabindranath Tagore: Kshanika (Obscur și clar)

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro


® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare


×