x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

22 Dec 2014   •   19:33
HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul
Sursa foto: HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul
Este un an foarte important, deoarece schimbările intervenite pe parcursul lui vor avea efecte pe șase sau chiar doisprezece ani de acum încolo. Planeta Jupiter, aflată în Semnul tău zodiacal până la mijlocul lunii august, te ajută să îți reconstruiești personalitatea, să te înțelegi  mai bine cu tine însuți, să îți găsești locul, situațiile și oamenii potriviți.

Relațiile tale se vor modifica pentru că tu la rândul tău îți schimbi comportamentul, atitudinea, dar și nevoile. Experiența de viață acumulată își va spune cuvântul, așa încât bine ar fi să îți acorzi momente de răgaz și să faci un bilanț al evenimentelor importante trăite până la nivelul acestui an.

De reținut că tu îți ești cel mai bun prieten, sfătuitor, critic, dar și cel mai înverșunat dușman. Abordează viața și provocările ei de pe poziții noi, învață de la personajele importante ale omenirii și în permanență lărgește-ți orizontul cunoașterii. Foarte important este momentul 28 septembrie, când se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Berbecului, oferindu-ți punți noi de legătură cu spiritualitatea.
Sănătatea este vulnerabilă până în luna octombrie, de aceea îngrijește-te în permanență. Faptul că Pluto stă bine instalat în segmentul sănătății înseamnă că în orice moment te poate sancționa la acest capitol, dacă gafezi cumva în gândire, atitudine, vorbe, fapte. Se recomandă prudență, stil de viață sănătos și potrivit ție, informarea corectă asupra stării sănătății tale generale. Aranjează-ți programul zilnic, astfel încât să alternezi orele de odihnă cu cele de muncă. Vacanțele în natură, departe de zumzetul orașului, compania celor dragi sau a unui animal de casă, îți sunt de mare folos.

Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec, îți vor crea efecte în plan financiar și în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Activitățile intelectuale, cele de predare-învățare-evaluare sunt alte teme importante oferite de eclipsele anului.

Relațiile Leului în 2015


Relațiile cu rudele și prietenii apropiați sunt foarte animate. Dialoguri, întâlniri, ieșiri împreună în locuri de distracție. Dar și în scop profesional este posibil să te unești cu aceste persoane și să demarați activități comune care să vă aducă profit material, spiritual. Totuși, în preajma datei de 4 aprilie, când se formează eclipsa totală de Lună în Semnul Balanței, te-ai putea hotărî să renunți la unele relații. Nu neapărat că se întâmplă ceva, însă mentalitatea ta se poate schimba ușor, abordând alt sistem de valori, tu la rândul tău dorindu-ți alte personaje în preajma ta. Fii prudent și alege-ți cu grijă oamenii apropiați.

Intervalul 18 septembrie – 9 octombrie îți aduce multă confuzie, risipirea energiilor vitale în acțiuni neimportante, dialoguri serbede cu ceilalți. La modul general, gândirea și comunicarea sunt viciate, așa încât vorbește puțin, acordă mai multă atenție activităților intelectuale și evită luarea deciziilor importante.

Relațiile familiale se îmbunătățesc vizibil, treburile gospodărești le vei face cu plăcere, iar planurile domestice au șanse mari de materializare, așa cum îți dorești. Totuși, în intervalul 14 iunie – 18 septembrie vor reveni în prim-planul vieții chestiunile familiale și patrimoniale care mai au nevoie de o tușă finală. Dar greul a trecut în acest segment de viață, așa încât fii încrezător în reușitele tale.
Relațiile sentimentale vor intra într-un con de umbră pentru vreo doi ani și jumătate de acum încolo. Asta înseamnă că ești provocat să îți schimbi total viziunea asupra iubirii, imaginii de sine și a petrecerii timpului liber. Dacă ești implicat într-o relație sentimentală, aceasta va avea de trecut testul seriozității și rezistenței în timp. Însă, dacă nu ești implicat într-o relație amoroasă, e puțin probabil ca perioada analizată să îți aducă vreo idilă.

În privința copiilor, pentru unii nativi Lei, tranzitele astrale le pot aduce un copil care să îi pună serios la treabă. Nativii Lei care sunt deja părinți vor constata că odraslele lor s-au maturizat brusc, că vor să își ia viața în propiile mâini și bine ar fi să vină în întâmpinarea lor.
Relațiile cu prietenii sunt bune între 12 aprilie și 7 mai. Ai spirjinul lor, dar tot mai bine este să te sprijini mai mult pe tine. Intervalul 12 mai – 24 iunie tulbură relațiile cu aceste persoane, dar și cu cei care îți sunt admiratori sau protectori socio-profesionali. La fel ca și în perioada 18 septembrie – 9 octombrie, fiecare vorbește pe limba lui și atât. Deci, nu pune bază pe cele discutate.   

Domeniul profesional

Relațiile colegiale și desfășurarea activității cotidiene de la serviciu vor continua în registrul deja cunoscut. Provocarea majoră constă în a-ți schimba radical viziunea asupra muncii și a relațiilor de muncă. Ar fi minunat să îți organizezi treburile, astfel încât să ai și perioade de vacanță sau să depui muncă voluntară într-un domeniu drag ție.

Relațiile cu șefii sau oficialitățile se desfășoară bine, cu excepția perioadei 1 aprilie – 12 mai, când sunt posibile altercații. Ai chef de revoltă și nu prea suporți să execuți ordinele cuiva. Indiferent despre cine este vorba, numai noțiunea de autoritate în preajma ta îți dă de furcă. Controlează-ți stările interioare și reacțiile față de ceilalți, pentru că foarte ușor ți se poate deteriora imaginea în ochii altora. Și totuși vei primi și aplauze pentru merite deosebite în câmpul muncii. Totul este să fii modest și să continui să îți îndeplinești sarcinile de lucru cu seriozitate, respect față de munca ta și a altora și, nu în ultimul rând, să o faci cu drag.

Capitolul financiar este cel mai încercat pe tot parcursul anului. Pot apărea cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, bunuri, fie prin furt, fie prin neglijență, dar și redresări financiare spectaculoase, mai ales începând cu septembrie 2015. Pe 20 martie se produce o eclipsă parțială de Soare în Semnul Peștilor, ce îți va oferi contexte noi de câștig de la și prin alții. Însă, fiind vorba despre o eclipsă, există detalii importante care îți sunt ascunse, posibil chiar fraude. Pe 13 septembrie se formează o altă eclipsă parțială de Soare în Semnul Fecioarei, moment în care ai posibilitatea să alegi variante noi de câștig de pe urma muncii depuse la un loc de muncă. Dar și de această dată fii foarte prudent, pentru că în umbră există hibe.

Cugetarea anului 2015 pentru Lei: „Oamenii construiesc din cauza nevoii și creează datorită fericirii.” – Rabindranath Tagore (Introducere în limba bengali)

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro


® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare


×