x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

22 Dec 2014   •   19:34
HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele
Sursa foto: HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și deschid altele
HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele
Anul acesta e foarte important pentru tine, deoarece Semnul tău zodiacal este vizitat de planete importante – Venus, Jupiter, Marte –  care închid anumite etape de viață și deschid altele. Și Luna neagră se plimbă agale pe la tine pe acasă, până în preajma datei de 24 august. O fi ea un punct fictiv, însă are o încărcătură energetică aparte care îți dă de furcă. Mai mult decât atât, se construiește și o eclipsă parțială de Soare în preajma datei de 13 septembrie, oferindu-ți șanse deosebite de progres.

De fapt este o perioadă excelentă în care ai ocazii rar întâlnite de a-ți îmbunătăți personalitatea, de a renunța la obiceiuri, planuri de viață, direcții profesionale, relații care sunt depășite. Sigur că toate acestea se fac cu ceva muzicuță, nu prea de bunăvoie. Așa încât pot apărea neplăceri, pe alocuri cu note dramatice, contexte care să te impulsioneze să faci rapid și radical schimbările necesare noii etape de viață care ți se așterne în cale.

De mare folos ți-ar fi scrierea unui jurnal personal, în care să consemnezi toate trăirile, emoțiile, senzațiile, gândurile care îți vin în minte pe tot parcursul anului, dar și evenimentele în care vei fi implicat. Undeva, cândva îți va fi de folos să îl recitești.

Sănătatea este un segment vizat timp de aproximativ trei ani de acum încolo. Într-un anume fel, în primele șase luni ale anului ți se vor arăta prin diverse căi, sensibilitățile organismului, care au stat în umbră, dar acum încep să se concretizeze. Foarte delicat este intervalul 6 iunie – 8 octombrie, pentru că se pot activa afecțiuni cardiace și circulatorii mai vechi sau se pot instala discret unele noi. Se recomandă prudență, controale regulate de specialitate și odihnă pe îndelete. Chiar traversezi o perioadă foarte importantă a vieții, în care lecția principală de asimilat este găsirea echilibrului între odihnă și muncă. Tu nativ te desprinzi greu de muncă, însă anul acesta ori o faci de bunăvoie, ori ți se va impune din exterior prin situații care te vor ține departe de activitatea profesională.

Celelalte trei eclipse care se vor alcătui pe parcursul acestui an, pe axa Balanță-Berbec și Fecioară-Pești, îți vor crea efecte în relațiile parteneriale și la capitolul financiar.

Relațiile Fecioarei în 2015

Relațiile parteneriale continuă pe un fundal greu de descris în cuvinte, cumva în ceață, cu note bizare, dar uneori și cu unele plăcute. Fii foarte prudent, pentru că aceste tipuri de relații se desfășoară pe nisipuri mișcătoare. Nu te poți baza pe parteneri, fie că este vorba despre cel de viață, fie că este vorba despre cei de afaceri sau colaboratori. Segmentul acesta se animă mult în intervalul 12 ianuarie – 20 februarie. Caruselul de evenimente în care ești atras alături de aceste persoane îți va plăcea la început, însă cu cât se apropie luna martie, situația ia o turnură nebănuită. Astfel, probabil că în preajma datei de 20 martie, când se va forma eclipsa parțială de Soare în Semnul Peștilor, vei avea ocazia de a te implica într-o colaborare, de a accepta o propunere de oficializare a unei relații sau pur și simplu de a rezolva chestiuni parteneriale care trenează mai demult. Ai nevoie de prudență, discernământ și la nevoie să te sfătuiești cu cineva de încredere.

Relațiile cu anturajul apropiat se îmbunătățesc vizibil, doar că în intervalul 14 iunie – 18 septembrie se vor relua unele aspecte rămase neînțelese sau nerezolvate pe deplin. Totuși, după aproximativ doi ani și jumătate de animozități, singurătate și răceală afectivă față de rude sau prieteni apropiați, acum lucrurile vor reveni la normal, însă pe un cu totul alt fundament moral, spiritual, poate chiar și material.
Relațiile familiale, legăturile cu neamul în care te-ai născut, cu locurile natale, îți vor capta atenția și eforturile. Este posibil să îți petreci mai mult timp cu membrii familiei, acasă sau în locurile natale. Membrii familiei pot avea nevoie de ajutorul tău moral sau material.
Relațiile sentimentale și cele cu copiii își păstrează ritmul și starea lucrurilor ca și în anul anterior. Distracțiile sau aventurile intră destul de puțin în sfera ta de interes, însă ar trebui totuși să le ai în vedere.

Relațiile cu prietenii se evidențiază în perioada 8 mai – 8 august, cu bune, iar cu altele mai puțin. Ar fi bine să îți selectezi atent acest tip de anturaj și să renunți la persoanele care s-au dovedit neserioase până la nivelul acestui an. Ferește-te să te destăinui oricui! 

Însă, de reținut că tu îți vei schimba mult atitudinea față de ceilalți. Și astfel nu vei mai putea relaționa la fel cu oamenii cunoscuți din trecut. Practic este posibil să îți fie foarte greu să relaționezi la modul general. Fiecare are perioadele lui de schimbare, de evoluție mai mult sau mai puțin vizibile, așa încât mergi înainte cu mult curaj și lasă-te antrenat în evenimente.

Domeniul profesional


Relațiile colegiale și activitatea profesională sunt interesante în primele două luni ale anului, ianuarie și februarie. Vei lucra cu plăcere, însă mult, poate chiar va trebui să faci ore suplimentare. Amintește-ți că cea mai mare provocarea a anului 2015 va fi găsirea echilibrului între muncă și relaxare. Așa încât nu te lăsa furat de mirajul muncii în exces. Selectează-ți prioritățile, ocupă-te serios și la timp de ele. La nevoie cere ajutorul colegilor de muncă.

Februarie îți poate oferi etape profesionale noi. Asta înseamnă că este posibil să începi o activitate nouă, într-un alt loc de muncă sau la actualul loc de muncă, să apară activități diverse în care te vei implica într-un mod entuziast.

Perioada delicată la serviciu este 6 iunie – 8 octombrie, când vei avea senzația că în umbră se țes tot soiul de conflicte, situații greu de deslușit. Pe undeva așa și este. Dușmăniile ascunse vor fi active și destul de greu de combătut.

Relațiile cu șefii se vor evidenția în intervalul dintre 12 aprilie și 24 iunie. Ședințe, dialoguri de taină, întâlniri cu oficialități din domeniul profesional în care activezi, discursuri publice. Se recomandă prudență în intervalul 19 mai – 11 iunie, deoarece comunicarea este distorsionată și cu greu te poți înțelege cu ceilalți, deși cu toții aveți intenții bune.

Situația financiară este amestecată. Îți vin bani, dar și cheltuiești din plin. În preajma datei de 4 aprilie se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, moment care va marca finalul unei etape de câștig din munca proprie. Pe 28 septembrie, la formarea unei alte eclipse totale de Lună în Semnul Berbecului, se vor modifica termenii financiari ai unei colaborări de pe urma căreia ai câștigat bani, bunuri sau favoruri. 

Cugetarea anului 2015 pentru Fecioare: „Caută și în scrum! Poți să găsești bijuterii și acolo.” – Bharat Chandra Ray (Opere)

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro


® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare


×