x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

22 Dec 2014   •   19:34
HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității
Sursa foto: HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității
HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității
Se conturează un an foarte important, deoarece Saturn, planeta responsabilității, a seriozității începe plimbarea prin Semnul tău zodiacal. Atributele tale solare, exuberanța, cucerirea noilor orizonturi, veselia, depășirea limitelor vor intra într-un con de umbră pentru aproximativ doi ani și jumătate de acum încolo. Provocările vor avea ca scop remodelarea personalității tale, schimbarea sistemului de valori și orientarea către direcțiile de viață importante pentru dezvoltarea ta, din toate punctele de vedere. 

Componenta mentală este foarte activă. Te copleșesc o multitudine de gânduri, din varii domenii, pentru că ai de-a face și cu tot soiul de informații din surse exterioare. De asemenea este posibil să fii nevoit să participi la cursuri, programe de instruire personală sau profesională, necesare îmbunătățirii statutului tău socio-profesional.

Minunat este că ți se vor crea contexte deosebite în care să te apropii de domeniile artei, filozofiei, istoriei marilor civilizații ale omenirii sau religiei. Întâlnirile și dialogurile cu oameni bine instruiți în diverse domenii spirituale sunt alte variante de dezvoltare personală pe care generoasa divinitate ți le va așterne în cale. Muzica, pictura, teatrul, filmul îți sunt de mare folos pe tot parcursul anului, în momentele de restriște.

Imaginea ta publică se va modifica, pentru că vei fi puțin observabil în anturaj. Practic, pe tot parcursul anului vei simți nevoia să fii mai mult tu cu tine, departe de zumzetul cotidian. Singurătatea ar trebui să îți devină cea mai bună prietenă. Sănătatea se ameliorează vizibil, însă nu forța nota. Perioade cu posibile neplăceri sunt 17 martie – 12 mai și 14 iunie – 13 septembrie. Mai mult este vorba despre a-ți stabili un plan clar de îngrijire corporală pe termen lung. Cele patru eclipse care vor avea loc pe parcursul anului 2015 se construiesc pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec, creându-ți efecte vizibile în planul domestic, profesional și în relațiile de prietenie.

Relațiile Săgetătorului în 2015

Relațiile cu anturajul apropiat sunt activate mai mult în ianuarie și februarie. Dialoguri, întâlniri, vizite de agrement la rude, toate se amestecă într-un mozaic interesant. Sigur că pot apărea contradicții, discuții aprinse, însă cu puțin efort și bunăvoință le poți depăși foarte bine.

Perioada delicată, în care ar trebui să vorbești puțin, să fii prudent dacă desfășori activități intelctuale care presupun discursuri publice, întocmirea unor documente importante, prezentare de materiale, este cuprinsă între 22 ianuarie și 11 februarie. Asta deoarece gândirea și comunicarea sunt viciate și fiecare gândește și vorbește pe limba lui.

Relațiile cu membrii familiei se evidențiază între 12 ianuarie și 20 februarie. Treburile gospodărești vor fi la ordinea zilei. Atenție că dialogurile cu membrii familiei pot lua întorsături greu de anticipat. Este bine să te sfătuiești cu aceștia în orice chestiune legată de bani sau bunuri comune. În preajma datei de 20 martie se va construi o eclipsă parțială de Soare în Semnul Peștilor, moment ce va marca deschiderea unei etape familiale noi. Poate fi vorba despre îmbunătățirea relațiilor cu familia, despre concretizarea unor planuri de reamenajare a spațiului de locuit sau de achiziționare a unor bunuri valoroase.

Relațiile sentimentale continuă în registrul deja cunoscut. Între 20 februarie și 31 martie sunt posibile altercații cu persoana iubită sau copiii, însă până la urmă acestea sunt sarea și piperul vieții. Distracțiile și aventurile nu prea mai au loc în viața ta, iar hobby-urile se pot transforma într-o activitatate serioasă, cu responsabilități pe termen lung. Un alt moment important la acest capitol este data de 28 septembrie, la formarea unei eclipse totale de Lună în Semnul Berbecului. Se poate finaliza o idilă, o relație în care ai invesitit sentimente ceva vreme. Ferește-te de frivolități și de persoanele care ți-au înșelat așteptările.

Pentru că izolarea față de ceilalți va fi destul de repede observată, partenerul de viață și cei profesionali vor încerca să te provoce în perioada 12 aprilie - 24 iunie. De fapt, aceștia nu înțeleg ce se petrece cu tine și chiar la un moment dat se pot îngrijora. De aceea este bine, în limita posibilităților, să le explici că traversezi o perioadă de reconstrucție interioară, de reorientare în viață. Sigur că astfel, unii dintre ei te vor înțelege puțin sau deloc. Mai ales în perioada 19 mai – 11 iunie, când mentalul tuturor este bulversat, una se gândește, alta se spune și cu totul altceva se înțelege.

Prieteni și protectori ai puțini în acest an. Dar nici pe aceștia nu te poți bizui cum se cuvine. Unii se vor retrage din preajma ta. Alții, chiar dacă vor dori să te ajute, este posibil să iasă pe dos, iar alții pur și simplu stau pe lângă tine doar pentru a profita de energia sau resursele tale materiale. De aceea, în intervalul 3 – 5 aprilie, când se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, ar fi bine să te gândești pe îndelete la acest capitol și să faci o selecție drastică, păstrându-ți alături numai persoanele care merită.

Domeniul profesional

În mod special relațiile cu șefii, statutul tău socio-profesional, imaginea publică sunt aspectele evidente care necesită eforturi susținute. Tot datorită faptului că te vei interioriza mult și ceilalți sunt neobișnuiți cu acest fel al tău de a fi, probabil că șefii te vor provoca să le spui ce se petrece cu tine. Depune eforturile necesare de a-ți îndeplini sarcinile de lucru și, la nevoie, cere ajutorul colegilor care chiar te vor sprijini. Doar în intervalul 1 aprilie – 12 mai este posibil să primești oprobriul colegilor, dar și atunci, printre picături, vei fi ajutat suficient, încât să depășești totul cu bine.

Relațiile cu colegele de serviciu se vor tensiona în perioada 19 – 31 iulie. Este vorba despre reluarea unor discuții sau acțiuni profesionale mai vechi, care fie au rămas nerezolvate, fie s-au constatat erori ce trebuie remediate în cel mai scurt timp. Fii prudent și acomodează-te repede cu situațiile ivite.

De reținut faptul că ai nevoie de sprijinul colegilor de serviciu pe tot parcursul anului. După 12 august se anunță un tranzit important care te va impulsiona să îți schimbi locul de muncă, poate chiar profesia în sine. Pe 13 septembrie se va forma o eclipsă parțială de Soare în Semnul Fecioarei, oferindu-ți o cale nouă de abordare a domeniului socio-profesional.

Cugetarea anului 2015 pentru Săgetători: „Omul își realizează bunăstarea prin chibzuință și economie, nu prin hoție.” – Rabindranath Tagore (Mersul timpului)

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro


® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare


×