x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

22 Dec 2014   •   19:34
HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată
Sursa foto: HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată
HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată
Chestiunea fundamentală rămâne modificarea mentalului profund. Componenta mentală este mult activată, însă pot fi perioade, de-a lungul acestui an, în care să beneficiezi de liniște sufletească, pace mentală și un soi de înțelepciune în fața vieții.

Natura fixă a Semnului tău zodiacal este foarte greu de urnit din situații, concepții sau planuri de viață perimate. Chiar dacă îți dai seama că trebuie să faci schimbări, tot rămâi ancorat în cutume vechi. De aceea tranzitele astrale insistă perioade lungi de timp pe mentalul tău, pentru a modifica ceea ce a rămas prins în aspecte dăunătoare evoluției tale.

Posibil ca uneori să simți mult haos în gânduri și astfel să îți fie greu să te descurci cu activitățile cotidiene. Când simți asta, retrage-te în sine, selectează-ți prioritățile și nu forța nota. Sigur că nativ ești atras de grupuri mari de oameni, de a lucru cot la cot cu ceilalți în orice moment. Însă traversezi o perioadă destul de lungă de timp, în care nu prea ai susținere astrală, respectiv energie vitală de a oferi și altora, de a te alătura oricui și pentru orice. Te va ajuta mult să îți golești mintea, să te desprinzi măcar și câteva momente de acest tumult mental și eclipsa totală de Lună care se va forma în perioada 3 – 5 aprilie.

Sănătatea este bună, însă în fundal se mențin vulnerabilități pe sistemul osos și articular. În intervalul 8 mai – 8 august sunt posibile neplăceri legate de sănătatea sistemului digestiv, în special stomacul este afectat. Este bine să te hrănești sănătos și potrivit constituției tale fizice. De asemenea, dozează-ți eforturile și evită riscurile de orice fel.

Foarte importantă este luna februarie, deoarece se construiesc două momente de Lună nouă și unul de Lună plină în Semnul tău zodiacal, oferindu-ți posibilități deosebite de evoluție și progres pe toate planurile vieții. Folosește toată această lună pentru a trasa noi planuri, pentru a te debarasa de situații, persoane sau obiecte care nu îți mai sunt de folos și orientează-te spre noi orizonturi.
Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec îți creează efecte în plan financiar, în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în plan mental.

Relațiile Vărsătorului în 2015

Relațiile cu anturajul apropiat sunt animate între 20 februarie – 31 martie. Întâlniri, dialoguri, călătorii fie de agrement, fie în scop profesional, toate se amestecă într-un mozaic interesant. Însă pe 28 septembrie, când se va forma o eclipsă totală de Lună în Berbec, este posibil să te hotărăști să renunți la unele relații sau vei încheia activități comune cu aceste persoane începute între 20 februarie și 31 martie.

Relațiile familiale sunt activate mai mult în intervalul 17 martie – 12 mai. Ai spor și succes la treburile gospodărești, în dialogurile cu membrii familie, în a te ocupa de amenajarea sau reamanejarea casei, dar și pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale de valoare. Există și posibilitatea unor conflicte cu unele rude, în special cu cele apropiate, de aceea fii prudent. Spiritul tău revoluționar ar putea fi respins de unii apropiați, iar inițiativele tale domestice înțelese greșit.

Relațiile sentimentale îți vor da ceva de furcă între 12 aprilie și 24 iunie, însă tumultul se evidențiază mai ales în intervalul 19 mai – 11 iunie. Caruselul de evenimente în care vei fi implicat alături de persoana iubită sau de copii este interesant, dar și destul de obositor. Ușor pot apărea disensiuni, discuții aprinse sau chiar conflicte cu efecte pe termen lung. Este posibil să revină în viața ta persoane dragi din trecut, de care nu mai știai nimic. Singurătatea afectivă este prezentă în viața ta pentru o perioadă destul de mare.

Relațiile parteneriale traversează o perioadă importantă, în sensul că se produc schimbări majore, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Este bine să reevaluezi obiectiv aceste tipuri de relații și să faci corecțiile necesare. O perioadă foarte delicată este cuprinsă între 6 iunie și 8 octombrie, când în special cu femeile pot apărea situații conflictuale. Se vor relua discuții, poate și situații sau acțiuni săvârșite undeva, cândva, care fie au rămas nerezolvate, fie neînțelese. Se recomandă prudență, discernământ și vorbe puține.

Relațiile cu prietenii se vor restructura și ele, însă la nivelul acestui an se vor observa ușor mugurii schimbării fundamentale. Este greu să îți schimbi tu concepțiile, atitudinea față de prieteni, protectori, susținători. Tocmai de aceea planeta Saturn își începe călătoria prin acest segment de viață, pe o perioadă lungă, respectiv doi ani și jumătate, ca să îți ofere suficient timp și experiențe pe măsură, necesare modificărilor mentale în acest sens. Altfel spus, urmează o perioadă lungă în care va fi greu să stabilești clar cine îți este prieten cu adevărat, cine îți oferă susținerea potrivită sau cine te admiră fără interese ascunse. Oricum, nu te mai poți baza pe oamenii care au jucat aceste roluri în viața ta de până acum.
  
Domeniul profesional

Relațiile cu șefii, poziția ta socială, imaginea publică se îmbunătățesc vizibil, însă în perioada 14 iunie – 13 septembrie se mai rearanjează lucrurile. Este practic tușa finală ce trebuie să echilibreze situația creată în ultimii doi ani și jumătate. De aceea, fii prudent și depune toate eforturile de a-ți consolida locul în cadrul unui domeniu profesional.

Relațiile colegiale sunt bune, doar că în perioada 25 iunie – 8 august se pot ivi pe neașteptate și din te miri ce discuții aprinse și ceva piedici puse, fără intenție conștientă, de către colegi. Tu îndeplinește-ți corespunzător sarcinile de lucru și treci peste nimicnicia altora.
Capitolul financiar se evidențiază în perioada 12 ianuarie – 20 februarie prin obținerea de câștiguri frumușele din munca depusă la serviciu. Însă și cheltuielile vor apărea la fel de repede precum îți vin banii. De reținut ce se petrece în preajma datei de 20 martie, când se va construi o eclipsă parțială de Soare în Semnul Peștilor, pentru că vor apărea posibilități noi de câștig din munca ta.

Evită să te bazezi pe ajutorul material venit de la alții, deoarece predispozițiile astrale indică faptul că o mână îți oferă ceva ce ai nevoie pe moment, însă o altă mână îți va lua înzecit ceea ce ți-a oferit prima mână. În acest sens, o altă dată împortantă este 13 septembrie, la formarea unei alte eclipse parțiale de Soare în Semnul Fecioarei.

Cugetarea anului 2015 pentru Vărsători: „Sfetnici se găsesc cu miile, dar ascultători deloc.” – proverb bengalez, Amita Bhose

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro


® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare


×