x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

22 Dec 2014   •   19:33
HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!
Sursa foto: HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!
HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!
2015 este un an cu schimbări majore în sectoarele domestic, amor, ca și în cel al relaționării cu generațiile tinere. Totuși se conturează liniște, capacitate bună de a face față tuturor provocărilor, de a te integra ușor în orice mediu, fie familial, fie profesional. Este bine ca, din când în când, să meditezi asupra evenimentelor din ultimii trei ani, în special în sectorul relațiilor parteneriale și al relațiilor cu șefii. Astfel vei descoperi amănunte date uitării sau neglijate la vremea lor, amănunte care, pe parcursul anului 2015, te vor ajuta să descurci ițele tuturor evenimentelor în care vei fi implicat. Pune-ți în evidență experiența de viață acumulată și totul se va desfășura în favoarea ta.

Contextele astrale ce se vor construi pe parcursul anului îți vor îndrepta atenția și eforturile mai mult înspre latura personală, intimă a vieții. În special acasă, în familie, se produc schimbări majore, care vor avea efecte pe termen lung. De asemenea, relațiile sentimentale vor cunoaște alte dimensiuni. Pasiunile și hobby-urile neglijate de atâta amar de vreme, acum te vor acapara mult și bine. Recomandabil este să te afunzi în mod regulat în activități creative, deoarece ai șanse deosebite de a realiza adevărate opere de artă. 

Sănătatea rămâne în continuare vulnerabilă pe segmentele capului și aparatului renal. Îți este de mare folos un stil de viață sănătos, informarea corectă și permanentă asupra stării de sănătate a organismului tău și nu în ultimul rând, compania celor dragi.

Cele patru eclipse care vor avea loc în 2015, pe axele Pești-Fecioară și Balanță-Berbec îți vor deschide culoare importante în relațiile cu prietenii, protectorii, la serviciu, în capitolul amoros, dar și în abordarea vieții prin căi așa-zise neconvenționale. Multe informații deosebite vei primi în starea de vis, prin meditații în locuri sfinte sau în călătorii.

Relațiile Taurului în 2015

Relațiile cu prietenii sunt incitante, dar te atrag printr-un farmec anume și mister. Din 12 ianuarie și până pe 20 februarie se întrezăresc discuții și întâlniri fructuoase, dar sunt posibile și conflicte și certuri din te miri ce. Este adevărat că sunt persoane deosebite, poate chiar erudite, cu o vastă cultură, însă ceva este ocultat, cenzurat. Eclipsa parțială de Soare care se produce în preajma datei de 20 martie îți aduce noutăți în aceste tipuri de relații, însă fii prudent. Unii se pot îndepărta de tine definitiv. La serviciu alții își pot retrage susținerea profesională pe care ți-au acordat-o până acum. Amalgamul de stări personale și situații nedefinite clar îți vor da de furcă.

Relațiile cu anturajul apropiat sunt bune în intervalul 8 mai – 5 iunie. Îți sunt favorizate călătoriile pe distanțe scurte, fie vizitându-i pe cei dragi, fie venind ei la tine, fie mergând împreună în locuri frumoase sau întreprinzând acțiuni comune pentru amuzament și relaxare. Negura poate apărea în intervalul 25 iunie – 8 august, în sensul că foarte ușor se poate ajunge la discuții zgomotoase sau chiar despărțiri definitive de unii apropiați.

Relațiile cu membrii familiei sunt fluctuante și sensibile. Se produc schimbări majore în forul interior al tuturor celor care alcătuiesc neamul tău, familia în care te-ai născut, dar și familia pe care ai format-o alături de cineva. Tu, la rândul tău, încet, dar sigur te vei raporta altfel la tot ce ține de relații familiale, chestiuni domestice, aspecte patrimoniale. Diferendele de opinii ies mult în evidență, dar cu puțin efort și bunăvoință le poți aplana cu succes. Sunt posibile schimbări în spațiul domestic, achiziționarea unor bunuri imobiliare sau rezolvarea unor chestiuni care vizează moștenirile. Există și varianta să te muți în altă locație.

Relațiile amoroase sunt condimentate din plin pe tot parcusul anului. Cheful de amor, veselia de care dai dovadă din când în când, dorința de a-ți dedica timp, efort și resurse materiale unui hobby vor predomina în a doua parte a anului. Posibil să apară iubiri din trecut în intervalul 19 iulie – 9 octombrie. La fel de bine te poți despărți definitiv de un partener de amor sau de distracții. Legat de acesta, fie descoperi niscai secrete bine ascunse și neplăcute, fie pur și simplu îți dorești un personaj nou alături de care să începi o  relație, bazată pe sinceritate, deschidere sufletească și mentală.

În preajma datei de 13 septembrie se formează eclipsa parțială de Soare în Semnul Fecioarei, oferindu-ți șanse deosebite de a te îndrăgosti, de a reformula o relație mai veche care încă te atrage, dar și de a te gândi la copii. De la acest moment încolo este bine să îți orientezi, măcar din când în când, atenția și eforturile către activități legate de copii, pentru că te ajută să îți păstrezi tonusul, iar tu la rândul tău le poți oferi sprijin și îndrumare în problemele lor.

Relațiile parteneriale vor fi destul de liniștite, însă în intervalul 14 iunie – 19 septembrie se vor reitera ultimele aspecte rămase nerezolvate sau neînțelese, în urma evenimentelor petrecute atât în relația de cuplu, cât și în relațiile de colaborare profesională, din toamna lui 2012 încoace. Fii prudent și rezolvă toate diferendele.

Domeniul profesional

La serviciu, principalul inconvenient va fi comunicarea. Lunile ianuarie și februarie îți aduc multă zarvă în relațiile cu șefii, dar și colegii îți dau de furcă. Sunt posible discuții aprinse cu reprezentanții oficiali ai unor instituții, cu partenerii profesionali, dar mai ales cu șefii tăi direcți. Sigur că vor fi și situații plăcute, momente în care îți vor fi apreciate eforturile depuse, însă vor fi de scurtă durată. Un fel de una caldă, una călduță și două-trei reci, după care ciclul se reia. În intervalul 22 ianuarie – 11 februarie este bine să eviți semnarea documentelor, luarea deciziilor importante sau discursurile publice, deoarece mentalul general este viciat și nimeni nu înțelege nimic, nici măcar de la propria persoană.  

Intervalul 19 mai – 11 iunie poate aduce schimbări ale condițiilor de lucru, ale activității profesionale propriu-zise care vor atrage după sine modificări salariale, dar și de statut socio-profesional. Evită cheltuielile majore, investițiile și asocierile în afaceri. Și în această perioadă, una se gândește, alta se spune și cu totul altceva se face.

Relațiile colegiale și modul de desfășurare al treburilor la serviciu sunt tensionate începând cu 15 septembrie. Comunicare defectuoasă, conflicte ascunse, plus două eclipse care te vor impulsiona să te gândești la un alt loc de muncă sau chiar la schimbarea profesiei. În preajma datei de 4 aprilie se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, moment în care se conturează finalul unei etape profesionale, atât ca relații de muncă, cât și ca activitate propriu-zisă. Pe 28 septembrie se formează o eclipsă totală de Lună în Semnul Peștilor, care îți va aminti de faptul că este nevoie să te ferești de grupurile formate ad-hoc la serviciu.

Cugetarea anului 2015 pentru Tauri: „Fie plăcut, fie neplăcut, adevărul trebuie acceptat.” – Rabindranath Tagore: Kshanika (Înțelegere)

Astrolog Anca Gordin Stoica
www.astrocafe.ro


® HOROSCOP BERBEC. 2015 este anul schimbărilor majore

® HOROSCOP TAUR. Pentru 2015 se conturează liniște. Vezi cum stai cu dragostea!

® HOROSCOP GEMENI. În 2015 se îmbunătățesc vizibil sănătatea, relațiile de muncă și încă ceva!

® HOROSCOP RAC. 2015 este anul care te predipsune la multă activitate de detaliu

® HOROSCOP LEU. În 2015 experiența de viață acumulată își va spune cuvântul

® HOROSCOP FECIOARĂ. În 2015 se închid anumite etape de viață și se deschid altele

® HOROSCOP BALANȚĂ. În 2015 accentele anului cad pe relațiile cu prietenii

® HOROSCOP SCOPRION. În 2015 sănătatea îți este vulnerabilă pe tot parcursul anului

® HOROSCOP SĂGETĂTOR. În 2015 provocările vor avea ca scop remodelarea personalității

® HOROSCOP CAPRICORN. În 2015 dorința de singurătate va fi la cote mari

® HOROSCOP VĂRSĂTOR. În 2015 componenta mentală este mult activată

® HOROSCOP PEȘTI. În 2015, chiar în Semnul tău zodiacal, se produce prima eclipsă parțială de Soare


×