x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 10 - 11 aprilie. Se anunță un sfârșit de săptămână relaxant

Horoscop de weekend, 10 - 11 aprilie. Se anunță un sfârșit de săptămână relaxant

09 Apr 2021   •   13:05
Horoscop de weekend, 10 - 11 aprilie. Se anunță un sfârșit de săptămână relaxant
Sursa foto: Hepta

Berbec

Ai parte de ubn weekend foarte interesant. Reușești să te bucuri de fiecare moment liber pe care îl ai și chiar simți că îți reîncarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Taur

Weekendul acesta este despre experiențe noi. Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că acum găsești curajul necesar pentru a păși în necunoscut. Înveți lucruri noi despre tine.

Gemeni

Weekendul acesta este despre timp petrecut în compania persoanelor importante din viața ta. Ai avut parte de un weekend foarte agitat, iar acum simți că a venit momentul să te relaxezi.

Rac

Ești mai retras decât în mod normal, așa că weekendul acesta preferi să petreci cât mai mult timp în compania propriei persoane. Reușești să îți pui ordine în gânduri.

Leu

Te bucuri de timp petrecut în compania persoanei iubite, iar acest lucru te ajută să crești pe mai multe planuri. Discuțiile pe care le aveți te ajută să privești lucuririle din jur dintr-o altă perspectivă.

Fecioară

Începi să acorzi mai multă atenție pasiunilor pe care le ai, iar acest lucru te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană. Simți că poți să faci tot ce îți propui.

Balanță

Înveți să îți organizezi mai bine timpul, astfel încât să te poți ocupa de responsabilitățile  pe care le ai, dar să acorzi atenție și persoanelor speciale din viața ta.

Scorpion

Vrei să iei o pauză de la tot ce înseamnă cotidian și să te bucuri de momente în natură. Astfel, pleci departe de agitația specifică orașului și reușești să te relaxezi.

Săgetător

Vrei să înveți cât mai multe lucruri, așa că weekendul acesta este despre studiu. Începi să descoperi lucruri noi despre tine și, astfel, începi să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Capricorn

Weekendul acesta este despre timp acordat locuinței. Vrei să faci unele schimbări și, de asemenea, să faci o curățenie amănunțită în acest spațiu în care petreci atât de mult timp.

Vărsător

Reușești să rezolvi o serie de probleme financiare și, astfel, simți cum tensiunea începe să ți se ridice de pe umeri. Începi să privești spre viitor cu mai mult optimism.

Pești

Ai parte de o serie de discuții interesante cu persoane speciale din viața ta, în acest weekend. Începi să te cunoști mai bine și, de asemenea, privești cu mai multă deschidere ce se întâmplă în jurul tău.

×