x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 11 - 12 iunie. Problema nu este că ceri mult de la viaţă, ci că nu te mulţumeşti cu ceea ce ai

Horoscop de weekend 11 - 12 iunie. Problema nu este că ceri mult de la viaţă, ci că nu te mulţumeşti cu ceea ce ai

10 Iun 2016   •   19:30
Horoscop de weekend 11 - 12 iunie. Problema nu este că ceri mult de la viaţă, ci că nu te mulţumeşti cu ceea ce ai

Berbec

În continuare, îţi doreşti doar ceea ce ştii că nu poţi avea. Problema nu este că ceri mult de la viaţă, ci că nu te mulţumeşti cu ceea ce ai sau ţi se oferă în prezent. Detaşează-te de grijile şi gândurile care nu te-au lăsat în pace în ultima perioadă, analizează-ţi conştiinţa şi vei descoperi că te poţi bucura şi de lucrurile mărunte, fără prea mare valoare materială.

 

Taur

Apreciezi sentimentul de siguranţă pe care ţi-l poate oferi doar timpul petrecut cu cei dragi. Totuşi, în acest sfârşit de săptămână îţi vei arăta latura “sălbatică”. Vei vrea să pleci de acasă, să faci ceva diferit, să scapi de rutina care a început să te obosească în ultima perioadă. Oferă-ţi şansa de a încerca lucruri noi. Ai putea fi surprins de rezultat…

 

Gemeni

Problema ta în acest moment este că există prea multe surse de distragere a atenţiei şi nu te poţi concentra asupra aspectelor cu adevărat importante. Ai gândurile în toate părţile, vrei să rezolvi multe probleme, dar nu este cea mai corectă atitudine. Analizează bine situaţia în care te afli şi stabileşte-ţi priorităţile cât mai curând.

 

Rac

Finalul zilei de vineri te găseşte extenuat(ă) şi nu doar din punct de vedere fizic. A fost o săptămână stresantă, plină de probleme la nivel emoţional. Trebuie să accepţi că viaţa e impredictibilă şi că nu poţi controla orice. Te simţi ca un pilot de avion care trebuie să controleze aparatul de zbor în timpul turbulenţelor. Relaxează-te puţin şi acceptă ajutorul care ţi se oferă.

 

Leu

Finalul de săptămână îţi va demonstra că eşti o persoană norocoasă, în cazul în care mai aveai îndoieli… Vei petrece timp cu prietenii şi vei intra în diferite polemici, dar doar de dragul amuzamentului. Te vei relaxa suficient pentru a începe săptămâna cu dreptul şi pentru a avea energia să pui la punct toate lucrurile înainte de a pleca în concediu.

 

Fecioară

Înclinaţia ta naturală este de a pune nevoile celorlalţi în faţa necesităţilor proprii şi din această cauza ajungi să te suprasoliciţi. În plus, de multe ori, faci compromisuri care nu corespund sistemului de valori în care crezi. Arată puţină milă faţă de propria persoană la acest final de săptămână, odihneşte-te şi reîncarcă-ţi bateriile.

 

Balanţă

Se spune că până şi cele mai lungi călătorii încep cu un simplu pas. În cazul tău, de această dată, periplul va începe cu un click. Weekendul acesta vei căuta destinaţia de vacanţă şi alegerea va fi una surprinzătoare. Ai curaj şi încerci o locaţie inedită. Sunt mai multe locuri de descoperit decât te-ai aştepta.

 

Scorpion

În ultima perioadă te-ai implicat într-un nou proiect şi ţi-ai dat interesul mai mult ca niciodată. Ştii că faci ceva care chiar merită, iar mai devreme sau mai târziu eforturile îţi vor fi răspândite. Chiar dacă simţi că eforturile nu îţi sunt recunoscute şi că cei din jur nu îţi apreciază nivelul, ai curajul să continui şi să îţi urmezi drumul.

 

Săgetător

Dacă nu ai încredere în propria persoană şi nu îţi asumi anumite riscuri nu vei reuşi niciodată să îţi împlineşti visurile. Ai nevoie de ajutor şi încurajări pentru a căpăta siguranţă, iar toate acestea vor veni la acest final de săptămână. La rândul tău, vei oferi susţinerea unei persoane dragi care trece prin momente delicate.

 

Capricorn

Dacă vrei să fii lăsat în pace, nu permite să fii deranjat. Nimic mai simplu! I-ai lăsat prea mult pe cei din jur să îşi impună punctul de vedere şi să îţi influenţeze existenţa şi te-ai hotărât să iei atitudine. Din cauza acestei schimbări ai putea să ai parte de mici certuri sau discuţii în contradictoriu cu membrii familiei sau cu prietenii apropiaţi la acest final de săptămână.

 

Vărsător

Companie plăcută şi activităţi inedite… Cam aşa ar suna reţeta weekendului perfect. Te vei bucura de toate acestea, pentru că ai muncit din greu şi meriţi. Chiar dacă eşti neliniştit şi ai anumite îndoieli din cauza volumului mare de informaţii primit săptămâna aceasta, vei reuşi să te relaxezi. În plus, este posibil să cunoşti o persoană care te va influenţa enorm.

 

Peşti

Fii conştient de faptul că nu te întâlneşti de două ori cu aceeaşi şansă şi apreciază oportunităţile pe care le primeşti. Ai energia necesară pentru a finaliza chiar şi cele mai măreţe proiecte. Totuşi, în weekend ar trebui să laşi treburile deoparte şi să acorzi atenţie persoanelor importante din viaţa ta. Cu toţii aveţi nevoie de astfel de momente. 

×
Subiecte în articol: horoscop