x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 12 – 13 martie 2016. Weekend-ul acesta rezerva-l numai pentru tine

Horoscop de weekend, 12 – 13 martie 2016. Weekend-ul acesta rezerva-l numai pentru tine

11 Mar 2016   •   21:05
Horoscop de weekend, 12 – 13 martie 2016. Weekend-ul acesta rezerva-l numai pentru tine

 

Berbec

Este rost de castiguri dinspre locul de munca la finalul acestei satamani. Insa si persoanele din anturajul apropiat, rudele sau prietenii iti vor oferi cadouri sau favoruri. Accepta totul cu bratele deschise si, la randul tau ofera cate ceva, celor pe care ii stii in nevoie. Ingrijeste-ti in continuare sanatatea si evita excesele de orice fel! In umbra pandesc neplaceri serioase si la locul de munca si la sanatate.

Taur

Weekend-ul acesta rezerva-l numai pentru tine. Deschide un jurnal si lasa-ti gandurile sa se astearna in voie. Sunt momente bune pentru a te gandi serios la viata ta si la felul in care doresti sa se desfasoare ea de acum incolo. Pe de alta parte te-ai putea inspira de la prieteni. Insa evita sa-ti divulgi intentiile si slabiciunile acumulate de-a lungul timpului. Esti suficient de pregatit sa renunti la tot ce este nepotrivit.

Gemeni

Ai nevoie de odihna si singuratate la finalul acestei saptamani. Evenimentele domestice din ultima vreme iti dau de gandit. S-ar putea sa fii nevoit sa iei decizii majore legate de casa, bunuri patrimoniale sau privitor la ajutorarea unei rude. Mai intai aranjeaza-ti treburile tale prioritare si apoi orienteaza-ti eforturile si spre ceilalti. Sanatatea este vulnerabila, asa incat ingrijeste-te pe indelete.

Rac

Se pare ca te vei intalni sau cel putin vei discuta cu prieteni, prin intermediul mijloacelor artificiale de comunicare la sfarsitul acestei saptamani. Ar fi bine sa te rezumi la subiecte banale si sa nu iti divulgi intentiile si planurile de viitor. Unii doresc in secret sa profite de pe urma informatiilor aflate de la tine. Gandeste-te la un proiect profesional de anvergura, alaturi de oameni de incredere.

Leu

Esti inconjurat de multa lume in acest weekend, astfel ca bine ar fi sa te prezinti cum se cuvine. Insa este posibil sa te coste ceva sume de bani serioase orice aparitie publica. Fii cat mai discret, evita sa devii dependent de spusele altora si nu lua lucrurile prea personal. Cheltuielile demarate acum se pot perpetua multa vreme de acum incolo. Sfatuieste-te cu membrii familiei vizavi de orice te framanta.

Fecioara

Zilele acestui final de saptamana sunt potrivite dialogurilor cu persoane erudite sau participarii la seminarii si reuniuni pe teme filozofice. Pentru ca starile de spirit oscileaza frecvent este posibil sa judeci prea aspru remarcile sau povestile de viata ale celor din preajma ta. Controleaza-ti gandurile si reactiile! Ar fi minunat sa te integrezi fara pretentii exagerate intr-o echipa de lucru. Ia in calcul calatoriile.

Balanta

Banii si bunurile comune cu altii reprezinta o tema importanta la finalul acestei saptamani. Se pare ca fie partenerul de viata, o ruda, fie cineva din anturajul profesional iti va cere sprijin financiar sau macar informatii lamuritoare vizavi de situatia financiara comuna. Cheltuielile legate de imbunatatirea sanatatii sau pe chestiuni profesionale iti destabilizeaza relatiile cu ceilalti. Fii prudent!

Scorpion

Rezerva-ti momente pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viata la sfarsitul acestei saptamani. Vei fi solicitat si pentru o colaborare profesionala care se desfasoara de ceva vreme, iar acum este un fel de termen scadent. Datorita faptului ca esti pus pe distractii sau planuiesti aventuri, relatiile parteneriale iti pot rascoli cheful si programul. Pe primul plan sunt acum colaborarile!

Sagetator

Finalul acestei saptamani te predispune la multa munca de rutina, fie ca stai acasa, fie ca mergi la serviciu. Tentatia de a te avanta in actiuni solicitante este mare si paguboasa. Ar fi bine sa ceri sprijinul celorlalti, astfel incat sa-ti duci treburile la bun sfarsit. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca se pot evidentia afectiuni ereditare. Cineva din familie poate avea nevoie de sprijinul tau moral sau material.

Capricorn

In relatiile sentimentale se contureaza discutii aprinse la sfarsitul acestei saptamani. Poate fi vorba despre conflicte filozofice, pentru ca una este ideea ta despre iubire si implicatiile ei si cu totul alte idei au cei dragi. Asculta si parerile celorlalti! Este dificil ca totul sa se realizeze numai dupa cum vrei tu. Cineva din anturajul pritenilor iti poate oferi solutii deosebite pentru situatiile in care te afli.

Varsator

In acest weekend sunt momente potrivite de a petrece in familie si de a te ocupa de treburi gospodaresti. Sunt posibile discutii tensionate pe tema banilor si bunurilor folosite si administrate in comun cu membrii familei sau cu rudele. Se recomanda prudenta, deoarece exista detalii patrimoniale pe care le cunosti prea putin sau deloc. Dezvaluirile in acest sens iti pot rascoli mult sufletul.

Pesti

Este un bun prilej la finalul acestei saptamani de a te relaxa la o sueta cu persoane dragi, din anturajul apropiat. Ai putea afla informatii pretioase legate de segmentul partenerial, intrucat este un domeniu care ti-a oferit multe experiente bulversante in ultima vreme. Fii prudent si asculta mai mult! A vorbi acum despre slabiciunile tale sau greselile comise in trecut este neindicat.  

 

Astrolog Anca Gordin Stoica

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop