x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Racii caută romantism

Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Racii caută romantism

23 Feb 2018   •   18:43
Horoscop de weekend, 24 - 25 februarie. Racii caută romantism

Berbec

Sfârşitul de săptămână vine cu mult romantism. Cel mai bun mod de a petrece acest weekend este alături de persoana iubită. Te gândeşti să ieşiţi din oraş şi să petreci puţin timp în natură.

Taur

Este posibil să apară un conflict minor cu un prieten bun. Secretul este să renunţaţi la orgolii şi să vă ascultaţi unul pe altul. În plus, în acest weekend petreci mult timp cu persoana de care te simţi atras, aşa că relaxarea ar trebui să fie prezentă.

Gemeni

Atragi atenţia în acest weekend, iar acest lucru e posibil să fie o problemă pentru perechea ta. Geloziile vor apărea, iar certurile nu vor lipsi. Încearcă să tratezi cu calm problema şi să îi explici că nu îşi are rostul acea gelozie.

Rac

Vrei o escapadă romantică cu partenerul. Vă doriţi de mult să scăpaţi de peisajul ăsta care vă înconjoară în ultima perioadă, iar acum este ocazia. Dacă nu eşti într-o relaţie, ieşi din casă, este imposibil să nu atragi atenţia.

Leu

Nu îţi este suficientă atracţia fizică, iar în acest weekend eşti complet fericit să descoperi cât de multe lucruri ai în comun cu acea persoană specială. Weekendul va fi plin de relaxare şi de plăcere.

Fecioară

În acest weekend eşti mai critic decât în mod normal. Încerci să scoţi în evidenţă doar părţile negative ale lucrurilor, oamenilor şi peisajelor. Nu te poate mulţumi nimic, deşi ştii şi tu că modul ăsta de abordare este total greşit.

Balanţă

În acest weekend te simţi mai în formă decât în mod normal. Eşti conştient de toate privirile care se întorc spre tine şi profiţi din plin de orice oportunitate. Vei avea un weekend plin!

Scorpion

Nu ai chef să cheltui bani în aceast weekend, motiv pentru care ai prefera să rămâi în casă şi să te uiţi la filme toată ziua, însă nu vei rezista tentaţiei de a ieşi cu prietenii la o plimbare scurtă de weekend. Bucură-te de moment!

Săgetător

Ai o mulţime de lucruri de făcut în acest weekend, aşa că distracţia sare din plan.Tot acest sfârşit de săptămână va fi despre muncă. Eşti o persoană responsabilă, motiv pentru care nu poţi să ignori lucrurile pe care le ai de făcut cu prioritate.

Capricorn

Cunoşti o persoană nouă cu care eşti pe aceeaşi lungime de lungă. Nu ştii dacă este vorba de o prietenie sau de ceva mai mult, însă îţi place că ai găsit în sfârşit pe cineva care să te înţeleagă.

Vărsător

Sunt câteva activităţi interesante pe care ai vrea să le încerci în acest weekend. De-a lungul săptămânii ai descoperit tot felul de noi hobby-uri de care nu ai avut timp să te bucuri, însă acum este momentul.

Peşti

Atragi multe priviri, însă nu ai încredere suficientă în tine pentru a observa asta. Priveşte mai atent în oglindă şi vei vedea că meriţi toate privirile alea. În plus, eşti un partener minunat de conversaţie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend februarie