x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul lunii ianuarie 2023. Un început de an binecuvântat pentru Berbeci. Gemenii ar putea călători

Horoscopul lunii ianuarie 2023. Un început de an binecuvântat pentru Berbeci. Gemenii ar putea călători

de Moira Dună    |    20 Dec 2022   •   15:30
Horoscopul lunii ianuarie 2023. Un început de an binecuvântat pentru Berbeci. Gemenii ar putea călători
Sursa foto: Hepta

Berbecii se simt binecuvântați, Taurii sunt fermi, Racii muncesc mult, Leii au probleme în relație, Fecioarele sunt preocupate de dragoste, Balanțele au nevoie de înțelepciune, Scorpionii se țin de planurile pe care le-au făcut, Săgetătorii sunt sănătoși, Capricornii devin mai echilibrați, Vărsătorii sunt performanți iar Peștii sunt mai liniștiți.

Berbec

O lună în care Berbecii se vor simți binecuvântați. Vor fi fermecători, vor atrage atenția iar scopul lor este de a menține o atmosferă plăcută. 

Astfel că începutul anului va fi un moment bun pentru a începe un proiect sau pentru a-l dezvolta pe cel la care lucrezi în prezent. În carieră va trebui să fii perseverent. Colegii sau clienții tăi au nevoie de timp pentru a învăța noi tehnici, așa că ai răbdare și fii amabil. Din punct de vedere financiar, îți cumpăra noi gadgeturi dar vei achiziționa și active fixe.Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie să-ți gestionezi timpul mai bine, iar în dragoste trebuie să depui ceva mai mult efort. Vei fi apreciat de partener dar nu împinge lucrurile prea departe dacă vrei ca armonia să continue. Așa că respectă-ți partenerul și ține cont de dorințele lui.  Menține-te sănătos prin exerciții fizice și ținându-te deoparte de orice dependență. 

Taur

Taurii trebuie să acționeze ferm în privința sentimentelor de atracție și repulsie pe care le simt în relațiile de tot felul, fie că este vorba despre iubire, prietenie sau cele profesionale.

Ai grijă la reacții radicale care îți vor pune în pericol comunicarea cu cei din jur. Persoanele mai vârstnice pot să te critice dar este mai bine să le accepți și să te gândești ce ai de corectat. La mijlocul lunii ianuarie, situația va fi mai bună din punct de vedere personal și profesional. Spre sfârșitul perioadei vei fi răsplătit pentru eforturile tale. 

Gemeni

Gemenilor li se vor oferi oportunități de călătorie și vor descoperi noi aspecte ale personalității.

Vei găsi noi surse de venit și ai șanse să investești îmntr-o afacere nouă. Îți poți astfel atinge obiectivele. Cu toate acestea, vor fi momente grele, dar înțelepciunea și prezența ta de spirit te vor ajuta să depășești toate problemele. Vei avea parte de armonie și dragoste în relații și la locul de muncă deoarece ești serios în conversațiile cu ceilalți. Vei acorda atenție relaxării și îți vei reduce stresul. 

Rac

Racii se vor concentra pe viața personală și pe carieră deoarece vor apărea lucruri care necesită multă muncă dar rezultatele vor fi pe măsură. 

AI parte de noi schimbări, poate fi astfel vorba despre o nouă dragoste. Totodată, în unele zile te vei simți lipsit de energie. Vei fi însă apreciat de șefi dar va trebui să faci față unei probleme cu colegii. Sănătatea ta este bună deși iarna este mereu dificilă pentru tine deoarece răcești, tușești, te simți obosit. Așa că încearcă să te odihnești cât de mult poți. Te vei simți bine într-o excursie cu câțiva prieteni.

Leu

Este o perioadă promițătoare pentru Lei. Vor avea parte de zile bune dar și de momente grele. 

Ai probleme în relația ta iar a doua jumătate a lunii va aduce instabilitate în familie, așa că fii precaut. Din punct de vedere profesional, trebuie să fii atent înainte de a lua orice decizie. Continui să construiești o relație puternică cu șeful tău dar din cauza stresului s-ar putea să nu ai performante foarte bune. Fii mai atent la timpul tău liber și odihnește-te. Fă-ți timp să te distrezi și să te ocupi de hobby-uri deoarece asta îți va aminti că nu doar munca este importantă. 

Fecioară

Fecioarele se vor concentra mai mult pe fiabilitate și angajament.

În privința unei relații, ești gata să lași toate lucrurile în urmă și să începi în sfârșit o nouă viață. Vei fi preocupat mai ales de viața ta amoroasă așa că vei avea parte de o lună plină de romantism. De asemenea, ambiția ta este puternică. Vei avea mult de muncă, poate vei face ore suplimentară dar șefii vor fi impresionați de tine. Încearcă să menții îmsă relații cordiale cu colegii, deoarece te vor ajuta foarte mult. Sănătatea va fi greu încercată din cauza oboselii la locul de muncă, așa că fă-ți timp să te relaxezi, să faci exerciții fizice, să ții o dietă sănătoasă, cu fructe și legume proaspete, care îți vor da energie. 

Balanță

Balanțele trebuie să ia decizii înțelepte. 

Nu este o idee genială să-ți asumi riscuri acum. Cei care lucrează în sectorul tehnic pot întâmpina multe dificultăți în a doua jumătate a lunii.Trebuie să-ți echilibrezi viața profesională și cea personală, așa îți vei îmbunătăți relațiile. În familie lucrurile sunt fericite Cei care fac afaceri își vor spori averea iar angajații vor fi promovați. Îmnsă va trebui să faci schimbări. Oamenii de afaceri să fie răbdători pentru că altfel se vor confrunta cu pierderi. Dacă vrei să investiți ori să cumperi o proprietate, acum este momentul. S-ar putea să cheltui însă cam mult cu renovarea ori să-ți cumperi un dispozitiv sau o mașină nouă. 

Scorpion

Scorpionii trebuie să-și direcționeze pasiunea și entuziasmul spre locul potrivit.

Pentru ca afacerea să continue să funcționeze fără probleme și constant, ai încredere în instinctele tale și în deciziile tale financiare. Personalitatea ta se va dezvolta în toate privințele. Pentru ca ideile tale să devină realitate, trebuie să-ți urmezi planurile. Motivația îți poate determina succesul. Munca îți va permite să descoperi lucruri noi, să vezi locuri noi și să ai parte de experiențe noi. Dacă vrei să culegi roadele și să realizezi noi obiective personale, ar trebui să-ți îndrepți pasiunea și energia în direcția potrivită.

Săgetător

Jupiter le va oferi Săgetătorilor o sănătate excelentă în această lună.

Vei fi mai energic decât de obicei dar nu te  forța nici fizic, nici emoțional. Continuă să fii creativ și ocupă-te de un hobby. Oportunități mari în carieră îți apar în a doua jumătate a perioadei. Viața ta va fi mai fericită. Te vei concentra pe tine și pe interesele tale. Ar trebui să petreci timp cu cei pe care îi iubești. O nouă perspectivă asupra muncii te va menține cu un pas înaintea rivalilor tăi. S-ar putea  să întâmpini unele dificultăți la mijlocul lunii, dar pentru o perioadă scurtă de timp. Acest lucru îți va oferi însă o oportunitate să înveți. Cei care susțin examene au mai multe șanse să fie performanți de top în domeniile lor.

Capricorn

Capricornii vor avea o sănătate mai bună și vor găsi un echilibru între fizic și emoții. 

Te simți mai optimist în această lună și s-ar putea chiar să-ți iei un animal de companie, care îți va oferi un sentiment de confort și încredere. Respectul și reputația ta vor crește. Succesul va continua să fie precar. Vei începe un job nou. Învățământul superior va fi prioritar. Ține-te de rutină și fii conștient de timp. Vei acumula informații utile iar credința ta va crește. În dragoste vei fi jucăuș. Persoanele singure ar putea să se potrivească excelent cu un vechi prieten. Ai speranțe într-un viitor mai bun și o șansă de a-ți restabili valoarea. În toate fațetele vieții tale vei câștiga experiență, care se va dovedi rodnică și valoroasă. Vei putea să depășești orice obstacol.

Vărsător

Bolile vor sta departe de Vărsători, care se vor bucura de sănătate bună fizică și psihică. 

Luna este un cadou pentru tine deoarece îți va oferi oportunități de a reuși în toate domeniile vieții tale. Vei fi foarte energic și s-ar putea să ai suficient timp și pentru relaxare acasă, ceea ce îți va favoriza relațiile personale. Îți vei dezvolta abilitățile, ceea ce te va ajuta să depășești obstacolele. Cu perseverență și hotărâre fermă, vei realiza lucruri mărețe. Te va ajuta să acționezi pașnic. Vei continua să-ți împărtășești entuziasmul și fericirea cu toate persoanele pe care le întâlnești în această perioadă, la serviciu acasă, cu prietenii și chiar cu necunoscuții. Vrei să recunoști meritele persoanelor care muncesc mult. 
Recunoașterea și aprecierea sunt necesare. Oamenii își pierd motivația atunci când nu se simt apreciați pentru eforturile lor. Însă atunci când sunt inspirați, lucrează mai mult pentru a-și atinge obiectivele.

Pești

Peștii au parte de o perioadă mai puțin stresantă. 

Chiar dacă nu există probleme semnificative, tot trebuie să fii atent.  Având în vedere evenimentele din jurul tău, sănătatea și nivelul tău de energie sunt de fapt decente. Este momentul optim pentru a-ți relua activitățile sportive și a renunța la obiceiurile nesănătoase. Îți revine încrederea în tine și vei fi capabil să gîndești repede și bine. Urmărește ce indicații ai nevoie pentru a depăși obstacolele. În a doua parte a lunii te vei simți mai în siguranță, atât pe plan personal cât și profesional. Vei fi mai performant decât crezi și nivelul tău de trai va crește. 

×
Subiecte în articol: horoscop ianuarie