x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămâna 5 - 11 martie. Scorpionii au conflicte minore în familie

Horoscop săptămâna 5 - 11 martie. Scorpionii au conflicte minore în familie

02 Mar 2018   •   18:50
Horoscop săptămâna 5 - 11 martie. Scorpionii au conflicte minore în familie

Berbec

Ai un proiect destul de mare de făcut, însă nu găsești motivația necesară să te apuci de el. In prima zi din săptămână te întâlnești cu niște prieteni buni, ar fi bine să discuți cu ei despre proiect. Ideile pe care le puneți cap la cap te vor ajuta, iar treaba va fi gata destul de repede.

Taur

Începi săptămâna cu o senzație ciudată. Nu ai chef de nimic și nu înțelegi de ce te simți așa. În realitate, ai nevoie doar de odihnă. Spre sfârșitul săptămânii capeți mai multă energie și poftă de viață.

Gemeni

Ai idei puternice, dar asta nu contează, dacă nu ești dispus să înveți lucruri noi. Fii deschis în privința oamenilor din jurul tău și ascultă-le părerile. În plus, toată săptămâna gândul îți zboară la carieră. Te încarci cu mult stres care nu îți face bine.

Rac

Simți nevoia să cheltui niște bani, cu toate că nu este cel mai inspirat lucru pe care îl poți face acum, căci se apopie niște cheltuieli la care nu te aștepți. Nu mai arunca bani pe toate lucrurile nefolositoare pe care ți le dorești. Săptămâna aceasta trebuie să încerci să fii cumpătat.

Leu

Săptămâna începe cu foarte puțină energie. Nu e tocmai cel mai bun început de săptămâna pe care l-ai avut vreodată. În restul săptămânii, prietenii tăi vor să te implice în tot felul de drame, însă nu trebuie să te lași tras în această zonă. Ai multe alte lucruri importante de făcut.

Fecioară

Începi să privești lucrurile din mai multe perspective, iar modul ăsta de a analiza lucrurile te ajută să găsești rezolvări în fața problemelor cu care te confrunți. Vei avea o săptămână lină, în care lucrurile se vor așeza exact așa cum trebuie.

Balanță

Săptămâna aceasta este despre iubire. Ești îndrăgostit, iar starea de bine pe care o ai te ajută în toate lucrurile pe care le ai de făcut. Cu toate acestea, ai unele probleme de concentrare când e vorba de lucruri mărunte. Săptămâna trece repede, căci ești plin de energie.

Scorpion

Familia îți ocupă mare parte din timp. Apar unele conflicte, din lucruri mărunte, iar nici unul dintre voi nu este dispus să renunțe la orgoliu. Încearcă să discuți cu ei și să faci unele compromisuri. Spre sfârșitul săptămânii, apele se liniștesc.

Săgetător

Ești o persoană foarte sociabilă, iar beneficiile vor apărea la începutul acestei săptămâni. Întâlnești pe cineva nou cu care vei reuși să creezi o legătură puternică, datorită talentelor tale conversaționale. Toată săptămâna ta va oscila în jurul acestei persoane noi.

Capricorn

Este adevărat că uneori nici cele mai bune planuri nu funcționează, iar acest lucru o să-l înțelegi în această săptămână. Dacă ai planificat ceva de mult timp, iar lucrurile nu merg așa cum ți-ai dorit, nu trebuie să fii dezamăgit. Trăiește clipa!

Vărsător

În această săptămână, duci la bun sfârșit absolut tot ce îți pui în cap. Cu toate acestea, spre mijlocul săptămânii, starea ta de spirit se schimbă total și ai o mulțime de întrebări fără răspuns. Încearcă să discuți cu cei apropiați despre ceea ce simți.

Pești

Faptul că îți dorești să îi ajuți pe toți cei din jurul tău este admirabil, însă nu tocmai realist, iar această piedică te întristează. Încearcă să fii mai rațional când vine vorba de ajutorul acordat altora. Cu toate acestea, ai o săptămână plină de reușite.

 

×
Subiecte în articol: horoscop martie 5-11 martie saptamanal