x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 1 - 7 martie. Te bucuri de o săptămână plină de romantism și înțelegere

Horoscop săptămânal, 1 - 7 martie. Te bucuri de o săptămână plină de romantism și înțelegere

25 Feb 2021   •   10:15
Horoscop săptămânal, 1 - 7 martie. Te bucuri de o săptămână plină de romantism și înțelegere
Sursa foto: Hepta

Berbec

Săptămâna aceasta se anunță una plină de succes. Ai muncit mult în ultima vreme, iar acum a venit momentul să te bucuri de reușită și să acorzi puțină atenție pasiunilor pe care le ai. În plus, ai parte de aprecierea persoanelor din jurul tău.

Taur

În această săptămână înveți că nu este o rușine să ceri ajutorul persoanelor din jurul tău atunci când simți că responsabilitățile te copleșesc. Pe de altă parte, nu prea ai încredere în tine, iar acest lucru poate aduce alte complicații.

Gemeni

Săptămâna aceasta se anunță a fi una plină de provocări. Vrei să duci o mulțime de lucruri la bun sfârșit și simți că lucrurile nu funcționează așa cum trebuie, iar acest lucru aduce cu sine destul de mult stres. Încearcă să petreci mai mult timp cu tine.

Rac

Energia pozitivă este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii. Te bucuri de sprijinul persoanelor din jurul tău când vine vorba de provocările cu care te confrunți și, astfel, reușești să faci tot ce ți-ai propus. Ai parte de o săptămână productivă.

Leu

Ești în centrul atenției, în această săptămână. Te bucuri de atenția celor cu care interacționezi și dai dovadă de mai multă empatie decât în mod normal. Astfel, atenția ta se îndreaptă spre a acorda ajutor persoanelor care au nevoie de el.

Fecioară

Săptămâna aceasta începe cu multă agitație. Ai o mulțime de lucruri de făcut și simți că timpul nu îți ajunge. Totuși, reușești să duci la bun sfârșit responsabilitățile pe care le ai. A doua parte a săptămânii este despre relaxare.

Balanță

Petreci timp în compania persoanelor importante din viața ta și, astfel, reușești să îți pui ordine în gânduri. Îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, iar acum eforturile tale se pot îndrepta în această direcție.

Scorpion

Săptămâna aceasta este despre muncă, muncă și iar muncă, însă acest lucru nu te întristează, pentru că ai în minte obiectivul clar. Știi ce îți dorești de la viitor și îți îndrepți toate eforturile în acea direcție. La finalul săptămânii poți spune că ești mândru de tine.

Săgetător

Săptămâna aceasta este despre treburile casnice pe care le ai și pentru care nu ai avut timp în ultima vreme. Astfel, profiți de timpul pe care îl ai la dispoziție și acorzi mai multă atenție acestui loc în care petreci atât de mult timp.

Capricorn

Primești vești bune de la locul de muncă, iar acest lucru aduce cu sine mai multă încredere în propria persoană și, de asemenea, multă energie pozitivă. Ai parte de o săptămână productivă în care îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

Vărsător

Petreci timp cu partenerul de cuplu. Astfel, te bucuri de o săptămână plină de romantism și înțelegere. Acorzi atenție nevoilor pe care le are persoana iubită și simți că ești ascultat la rândul tău. Se anunță o săptămână plină de intimitate.

Pești

Reușești să îți organizezi timpul, astfel încât să poți acorda atenție atât pasiunilor pe care le ai, dar să te poți ocupa și de responsabilitățile pe care le ai. Astfel, în prima parte a săptămânii locul de muncă îți ocupă tot timpul, însă a doua parte a săptămânii vine cu mai multă relaxare.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop