x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 1 - 7 noiembrie 2021. Taurii au oportunități în carieră. Racii se aventurează în dragoste

Horoscop săptămânal, 1 - 7 noiembrie 2021. Taurii au oportunități în carieră. Racii se aventurează în dragoste

31 Oct 2021   •   10:51
Horoscop săptămânal, 1 - 7 noiembrie 2021. Taurii au oportunități în carieră. Racii se aventurează în dragoste
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

Săptămâna aceasta, concentrează-te pe ceea ce este important. Nu lăsa frustrările să-ți întunece judecata. Tu și un prieten bun puteți descoperi că vreți o relație mult mai profundă. Vă bazați unul pe celălalt de ceva timp și astfel dezvoltați o adevărată prietenie. Totodată, programează-te la medic sau rezolvă anumite cereri financiare. Ai grijă să nu te enervezi și să te simți frustrat. 

Horoscop Taur

Vei cunoaște oameni noi și alte perspective dacă privești în afara zonei tale de confort. Totodată, ai oportunitatea de a începe o nouă afacere sau un nou loc de muncă. Oportunitățile tale în carieră sunt extraordinare. Alți oameni pot fi oglinda ta. Este vorba despre persoane pe care le apreciezi. Totodată, îți vei regândi prieteniile. 

Horoscop Gemeni

Te lași dus de val în dragoste. Vrei să te aventurezi și plănuiești o escapadă cu o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o. Îi trimiți mesaje toată noaptea, îi dezvălui toate secretele tale și te trezești zâmbind dimineața. În privința muncii, există o deconectare între tine și colegii tăi însă dacă tu ești șeful, îți poți ghida oamenii în direcția corectă. 

Horoscop Rac

Aceasta este o săptămână a iubirii. În familie ai parte de dragoste și sprijin, ceea ce îți va readuce zâmbetul pe buze. Copilul tău va spăla vasele fără să-i ceri. Partenerul va curăța litiera pisicii. Toată lumea te va sprijini în treburile casnice. Așa că plănuiești să ieși la o cină romantică, la un restaurant unde n-ai mai fost niciodată. Și petrece o noapte de dragoste cu iubitul tău la un hotel. 

Horoscop Leu

Poate fi necesar să-ți ajustezi planurile iar să îi cerți pe cei din jur nu te va ajuta. Mai bine spune ce dorești persoanei care te interesează, planurile tale de viitor și ce simți pentru ea. O discuție deschisă este cea mai potrivită. De asemenea, un prieten îți va cere să-l găzduiești însă este posibil să nu ai suficient spațiu așa că trebuie să faceți amândoi compromisuri. Gândește-te bine înainte de a spune da. 

Horoscop Fecioară

Verifică de două ori înante de a trimite un mail sau un mesaj. Ești mereu atentă  dar astăzi trebuie să fii foarte vigilentă. Vei primi niște bani, fie pentru o muncă pe care ai făcut-o cu mai mult timp în urmă, fie o mărire de salariu. Însă fii atent cum comunici. Este posibil să primești o informație care nu-ți era adresată dar care se va dovedi foarte valoroasă. 

Horoscop Balanță

Fii conservator în această perioadă pentru că oportunitățile  financiare sunt trecătoare. Te bucuri de o perioadă romantică cu partenerul tău, așa că petrece mai mult timp cu el. Dacă ești în căutarea dragostei, acum este momentul potrivit pentru a începe o conversație cu o persoană care îți place. 

Horoscop Scorpion

Săptămâna aceasta ești magnetic, atragi oportunități și oameni interesanți. Te sincronzezi cu copiii și partenerul tău. Chiar și membrii familiei extinse par să fie mai ușor de înțeles astăzi. Poți ajuta la netezirea asperităților. Poți afla ce se întâmplă în culise și să acționezi în consecință. Totodată, un prieten nu-și va ține promisiunea dar este un inconvenient minor. 

Horoscop Săgetător

Popularitatea ta va crește. Ești pe lista de dorințe a tuturor. Vei primi multe invitații. Faci planuri de vacanță. Mai mult, este posibil să începi o relație de  dragoste secretă. Dacă deja te afli într-o poveste de iubire, îi dezvălui partenerului tău câteva din fanteziile tale. 

Horoscop Capricorn

Vrei să te întâlnești cu șeful tău pentru a cere o mărire de salariu. Dacă nu poți să-l vezi, trimite-i un mail și stabilește o întâlnire pentru a vorbi despre viitorul tău în firmă. Dacă îți cauți un nou loc de muncă, este o zi excelentă pentru a merge la un interviu de angajare. În weekend s-ar putea să-i ții locul unui coleg sau vei ajuta un prieten să se mute.

Horoscop Vărsător

Atragi multă atenție în această perioadă. Lumina reflectoarelor este asupra ta. Stabilești o conexiune cu cineva care te va ajuta. Ține lista dorințelor la îndemână și stabilește cât mai multe întâlniri. Mai mult, te simți atras de un coleg sau chiar tu ești ținta atracției cuiva. Însă o eventuală relație ar veni cu probleme așa că mai bine rămâneți doar prieteni.

Horoscop Pești

Succesul vine când urmărești semnele. Este un moment grozav pentru a cere o mărire de salariu, a solicita un împrumut sau a-i cere prietenului tău cel mai bun să te ducă la aeroport, chiar dacă ai un zbor la 5 dimineața. Nimeni nu te va refuza. Plănuiești o călătorie dar există unele probleme logistice. Trebuie să faci unele compromisuri, iar dacă ești dispus să negociezi, lucrurile se vor rezolva. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop