x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Munca și seriozitatea duc la succesul dorit

Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Munca și seriozitatea duc la succesul dorit

09 Oct 2022   •   10:18
Horoscop săptămânal 10-16 octombrie 2022. Munca și seriozitatea duc la succesul dorit
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Planeta dragostei, Venus, se află în Balanță și face careu cu Nodul Nord din Taur. Soarele din Balanță face trigon cu Saturn în Vărsător.

Berbec

Steaua ta strălucește puternic

Ai putea fi îndrăgostit de cineva care nu este benefic pentru tine. Pentru a rămâne în relație, trebuie fie să te adaptezi, fie să îi ceri să facă unele schimbări. Te afli la o răscruce, știind că într-un fel sau altul va trebui să faci compromisuri. Asta ar putea însemna că trebuie să te îndepărtezi de ceva ce îți dorești sau de persoana cu care vrei să fii. S-ar putea să discuți cu un prieten despre viața ta amoroasă și despre alte întrebări mari cu care te confrunți. Și acesta este un prieten bun, așa că parcă ține o oglindă în mână pentru a-ți arăta ce ai făcut în ultimul timp și cum poți face unele schimbări importante. Ia discuția în serios și gândește-te la ea. Deciziile tale ar putea avea rezultate pozitive pe termen lung. 

Taur

Energia ta curge la fel ca mareele

Începi săptămâna cu multă energie, ceea ce te-ar putea determina să-îți asumi prea multe lucruri de rezolvaat. Ești entuziasmat de un nou proiect și să pierzi  noțiunea timpului. Poți lucra la planuri dificile deoarece ai autodisciplina pentru a le duce până la capăt. Ceea ce lucrezi îți poate aduce rezultate de durată, recunoaștere din partea unui șef sau să fie o piatră de hotar în cariera ta. Nu-ți pierdeți timpul cu sarcini inutile. În schimb, concentrează-ți privirea pe realizarea a ceva important.

Gemeni

S-ar putea să cedezi tentației 

Ai putea fi tentat să faci începi o legătură romantică cu cineva care să nu fie cea mai prudentă alegere. Ar putea fi incitant, intrigant și de-a dreptul emoționant, dar nu este neapărat o relație pe care prietenii tăi ar aproba-o. Acest lucru ar putea fi cauzat de situația din viața  acelei persoane. Așa că fii pregătit pentru o aventură. Este posibil să lucrezi la un proiect pentru școală cu un termen limită. Dar este în regulă pentru că faci progrese bune. Sau ai de-a face cu o chestiune juridică, faci ordine în documente și discuti strategii cu avocatul tău. Sau obții un permis de la un birou guvernamental. Acesta este un moment bun pentru a-ți actualiza pașaportul sau pentru a achiziționa mașina pentru că ți-ai plătit împrumutul. Ai disciplina pentru a termina o sarcină obositoare.

Rac 

Când ceri, poți primi

Oricât de mult îți iubești familia, nu ești întotdeauna de acord cu ea. Aceasta ar putea fi una dintre acele zile în care vei cere unui membru al familiei să facă compromisuri pentru a putea face ce vrei. De obicei este invers, și tu ești cel care face concesii. Dar, în acest caz, este vorba despre calea ta în viață, ceva ce vrei cu adevărat. Ar putea fi necesar să te confrunți cu această persoană. Și dacă faci asta, vei obține rezultate mai bune decât te aștepți. Te axezi pe lucruri practive, cum ar fi banii tăi. Ar putea fi timpul să te gândești cum să-ți diversifici fondurile în investiții. Ia măsuri responsabile când vine vorba de banii tăi.

Leu

Ești gata să negociezi pentru ceea ce vrei

S-ar putea să analizezi un acord important și, sincer, termenii nu sunt în totalitate pe placul tău. Este foarte important să ai o idee clară despre obiectivele tale și să spui celeilalte părți ce ești dispus să dai pentru a obține ceea ce îți dorești. În relația ta, ai putea fi destul de serios. Lași distracția și jocurile deoparte pentru a avea o discuție serioasă despre viitorul tău. Dacă aceasta este o relație stabilită, ai putea vorbi despre un angajament care necesită mutarea în altă parte. Dacă ești în căutarea dragostei, întreabă un prieten ce crede că ar trebui să faci diferit pentru a întâlni iubirea vieții tale.

Fecioară

Faci ajustări pozitive.

Soldurile tale bancare recente ar putea indica faptul că trebuie să faci o ajustare a cheltuielilor tale. Este posibil să fi avut o mulțime de cheltuieli, cum ar fi educația, plata unei excursii pe care ai făcut-o în timpul verii sau unele reparații la casă, dar acum este timpul să pui frână și să cauți moduri în care poți economisi.Există și o cale clară în care poți depune efort pentru niște bani în plus. Acest lucru ar putea fi printr-o afacere secundară sau prin ore suplimentare la locul de muncă. Este foarte important să-ți controlezi cheltuielile. S-ar putea să descoperi că este mai benefic să lucrezi la abilități care îți vor crește salariul în general. Ești destul de inteligent în ceea ce privește munca ta.

Balanță

Totul este despre alegeri

Ai putea să te gândești că dacă ai avea mai mult succes, ai fi mai încrezător. S-ar putea să-ți spui că ai lua mai multe măsuri dacă nu te-ai simți atât de nervos. Dar în adâncul sufletului știi că pui căruța înaintea calului. Acțiunea generează succesul, ceea ce aduce încredere. Așa că îmbrățișează-ți nervozitatea și recunoaște că este doar un semn că te îndrepți cu curaj în direcția cea bună. După discuția pe care ai avut-o cu tine însuți în urmă cu câteva zile, s-ar putea să vezi o cale deschisă înainte. Munca pe care o faci acum poate deschide calea pentru rezultate de durată. Disciplina ta intelectuală este mai puternică, la fel ca și puterea ta de concentrare. Aceasta este o zi bună pentru a vteocupa de detalii și pentru a căuta modalități eficiente de a face lucrurile.

Scorpion

O conexiune importantă vine în calea ta

S-ar putea să realizezi că petreci puțin prea mult timp pe rețelele sociale și nu suficient în viața reală. Există oameni de întâlnit acolo, prieteni noi și, eventual, romantism. Este timpul să nu te mai ascunzi în spatele unui ecran. Aceasta este o zi bună să ieși și să cunoști oameni noi, să te pui în situații noi și să ai o mică aventură. A-ar putea să te gândești, până la urmă, că o modalitate bună de a fi sociabil este să-ți inviți prietenii. Acest lucru te-ar putea face să te lași la proiecte de redecorare. Acesta este un moment bun pentru a muta mobilierul. Poți agăța lucrări de artă sau adăuga perne colorate. Și acesta este un moment minunat pentru a scăpa de dezordine. Poți vinde ce nu-ți mai trebuie sau donează. 

Săgetător

Ești o forță a binelui

Ai putea fi în preajma multor oameni astăzi. Acesta ar putea fi un grup care împărtășește un hobby sau un interes de-al tău sau dorește să lucreze cu tine pentru a face unele schimbări în societate. Și acum ești în centrul atenției pentru că toată lumea este bucuroasă să te vadă. Ei știu că ai cu ce să contribui pentru că ai cunoștințe și instincte bune. S-ar putea să te uiți la un contract pentru a face o achiziție mare sau pentru angajare. Sau este posibil să scrii termenii și condițiile pentru site-ul web al companiei tale. Acesta este un moment bun pentru a analiza chestiunile și acordurile juridice. Citește lucrurile cu atenție. Cu acest aspect, înțelegerea ta este puternică și poți găsi informațiile de care ai nevoie pentru a face o afacere bună.

Capricorn

Obții câteva victorii

Ceea ce postezi pe rețelele sociale ar putea înconjura globul. Podcastul sau videoclipul tău par să strângă multe aprecieri. S-ar putea să obții mai mulți adepți pentru canalul tău de youtube. Ești în centrul atenției din confortul propriei canapele. S-ar putea să fiți pregătit pentru o promovare care include o creștere salarială, dar vine cu responsabilități sporite. Este o idee bună să-ți cântărești cu atenție opțiunile înainte de a spune da. Deși ești capabil să îndeplinești mai multe sarcini, există o întrebarea dacă vrei. Uneori, oportunitatea vine destul de ușor și nu-ți dai timp să te gândești la asta. Amintește-ți că poți negocia pentru ceea ce dorești.

Vărsător

Este bine să fii flexibil

Planurile tale de călătorie ar putea fi date peste cap de compania aeriană care schimbă cursa ori nu găseștisă închiriezi mașina de care ai nevoie. Ai putea petrece ceva timp la telefon încercând să îndrepți lucrurile. Sau poate fi necesar să schimbi data la care vrei să pleci. Este un moment bun pentru a verifica dacă pașaportul este încă valabi. Este bine să fii flexibil în ceea ce privește planurile tale de călătorie. La locul de muncă, s-ar putea să fii selectat pentru o poziție de conducere. Acest lucru ar putea însemna conordonarea unei echipe, obținerea unei promovări sau oferirea unei noi oportunități de angajare. Dacă deții o afacere, acest lucru ar putea însemna că poți achiziționa o companie concurentă sau produsul companiei tale le întrece pe cele ale concurenților.

Pești

Răbdarea aduce succes

În ultimul timp, ai putea simți că timpul stă între tine și persoana iubită. Poate vrei să luați micul dejun împreună, ori să ieșiți la o plimbare și nu aveți când. Lucrurile se pot schimb, pe măsură ce vă sincronizați și planificați o cină romantică. S-ar putea să fie nevoie să închizi ușa biroului pentru a finaliza ultimele părți ale unui proiect. Ai putea să te uiți la desene arhitecturale, să verifici specificațiile de inginerie sau să încerca să găsești linia de cod greșită. Te poți concentra bine, înțelegi lucrurilie și obții succesul, așa că apucă-te de treabă.


 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop