x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11 - 17 aprilie 2022. Berbecii sunt în fața unor alegeri importante. Taurii fac schimbări majore în viață

Horoscop săptămânal, 11 - 17 aprilie 2022. Berbecii sunt în fața unor alegeri importante. Taurii fac schimbări majore în viață

10 Apr 2022   •   10:05
Horoscop săptămânal, 11 - 17 aprilie 2022. Berbecii sunt în fața unor alegeri importante. Taurii fac schimbări majore în viață
Sursa foto: Valerie Elash Unsplash.com

Planeta Mercur se află în Berbec și face careu cu Pluto în Capricorn. Totodată, planeta Saturn din Vărsător face careu cu Nodul Nord și Nodul Sud.

Berbec

Ești hotărât să-ți demarezi propria afacere. Poate că reciclezi haine de epocă sau vânzări cu amănuntul într-o nișă care ți se pare fascinantă. Indiferent ce vrei să faci, acum este momentul potrivit să avansezi. În schimb, cei tineri se află la răscruce de drumuri cu privire la cariera ta iar tehnologia ocupă un loc important în această alegere. Poate vrei să studiezi mai mult. Nu trebuie să acționezi dar este nevoie d e o decizie altfel peste o lună te vei afla în același punct. 

Taur

Te concentrezi și dintr-o dată înțelegi adevărul despre viața ta care îți va aduce o schimbare majoră. Un coleg sau chiar un șef îți arată noi opțiuni la locul de muncă. Ai tendința de a alege lucrurile confortabile până când te vor deranja. Poate nu este acum timpul să faci schimbări dar vezi norii de furtună în depărtare și știi că urmează o schimbare.

Gemeni

Vezi noi posibilități și cauți să afli dacă poți avea încredere într-un prieten. În orice caz, va trebui să iei o decizie cu privire la această persoană. Poate te confrunți cu lucruri greu de învățat, cum ar fi un nou soft sau un loc de muncă complet nou. Acesta este un test pentru elasticitatea creierului tău. Dar ești flexibil și adaptabil. Nu există nicio întrebare despre abilitățile tale. Aceasta este mai degrabă o întrebare dacă ești dispus să dedici timp și energie pentru ca acest lucru să se întâmple.

Rac

Sunt alegeri de făcut, dar nu o faci singur. Tu și partenerul tău s-ar putea să aveți o discuție foarte importantă astăzi despre locurile tale de muncă. Poate vreți să faceți ceva diferit. Ești o persoan foarte responsabilă și nu îți place să ai datorii dar uneori este inevitabil. Fă-ți un plan pentru a scăpa de credite. Nu se va întâmpla peste noapte dar lucrurile se vor schimba pas cu pas. Ceea ce pare a fi un vis imposibil astăzi s-ar putea manifesta mai devreme decât crezi.

Leu

Uite-te cu atenți și poți afla adevărul. Scapi de anumite idei preconcepute. Dintr-o dată se ridică ceața și vezi mai multe. Primești informații utile și de folos. Un profesor sau un consilier îți oferă datele de care ai nevoie.Partenerul tău sau membrul apropiat al familiei vine la tine cu o dilemă. Poate a primit o ofertă de muncă în alttă parte și îți cere ajutorul. Nu te teme niciodată să accepti o provocare. Ai posibilitatea de a alege, de a merge pe un drum mai puțin bătătorit. 

Fecioară

Trebuie să iei câteva decizii importante.Vei fi hotărât să faci lucrurile până la capăt. Poate îi spui iubitului că ții la el sau chiar să vă mutați împreună. Vor fi schimbări și la locul de muncă care te vor face să te întrebi dacă este potrivit pentru tine. Nu trebuie să renunți astăzi dar gândește-te ce pași ai de făcut. 

Balanță

Obstacolele din calea ta  vor dispărea și vor lăsa loc pentru succes. Te simți provocat să alegi între a-ți urma visele sau a-ți menține stilul material de viață. Totodată, susții o persoană de care îți pasă. Descoperi unele provocări cu membrii familiei și poți intra în discuții. Poate este mai bine să sari peste o întâlnire de familie.

Scorpion

Elimini acțiunile inutile și poți scăpa de redundanțe care dau rezultate mici așa că este timpul să-ți eficientizezi acțiunile. Poate te întrebi cât timp vrei să stai în casa ta actuală. Poate că faci bagajele și  te pregătești pentru o mutare. Roțile se învârtesc și urmează ceva nou. Acest lucru ar putea însemna unele schimbări majore în casa  ta.

Săgetător

Vrei să îți stabilești prioritățile, dedicându-le timp, energie și resurse. Acest lucru funcționează și în relații. Este timpul să nu mai dansezi în jurul subiectului. Dacă îți dorești o relație grozavă, trebuie să muncești pentru asta. De asemenea, revizuiește un contract de muncă sau de cumpărare a unei locuințe. Documentează-te. Concentrează-te pe elementele de bază și poți reuși.

Capricorn

Poți schimba direcțiile la fel de ușor ca vitezele. Eliberează-te de tiparul familiei. Iei o decizie financiară importantă acum, care te poate afecta luni sau chiar ani de acum înainte. Ar putea fi întoarcerea la școală sau un împrumut. Poate te gândești la o investiție riscantă, chiar dacă nu înțelegei această investiție în esență. Cântărește cu mare atenție deciziile financiare.

Vărsător

Ies la iveală informații importante. Ai putea primi un mesaj din Univers. Poate fi plin cu simboluri și mesaje pe care trebuie să le descifrezi. Ai putea lua o decizie importantă cu privire la o relație . Poate este timpul să treci această relație la următorul nivel, ceea ce înseamnă un parteneriat, venituri în comun sau realizarea unei achiziții majore împreună. Pe măsură ce vă responsabilitatea unul pentru celălalt, deveniți mai intimi și aveți o înțelegere mai profundă.

Pești

Este timpul să vă vorbești. Poți alinia obiceiurile zilnice de cheltuieli cu obiectivele tale mai mari. Prezintă-ți ideile despre artă, muzică sau design. Asta te poate ajuta să-ți asumi riscul părerilor altor persoane. Personalitățile mari sunt capabile să reziste criticilor. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop