x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12-18 decembrie 2022. Taurii primesc ajutorul de care au nevoie. Vărsătorii sunt generoși

Horoscop săptămânal, 12-18 decembrie 2022. Taurii primesc ajutorul de care au nevoie. Vărsătorii sunt generoși

de Moira Dună    |    11 Dec 2022   •   10:15
Horoscop săptămânal, 12-18 decembrie 2022. Taurii primesc ajutorul de care au nevoie. Vărsătorii sunt generoși
Sursa foto: Pexels

Soarele se află în zodia Săgetătorului și face sextil cu Saturn din Vărsător. Totodată, Soarele face careu cu Neptun din Pești.

Berbec

Ai un ochi fin pentru detalii

Dacă trebuie să faceți aranjamente de călătorie, acum este momentul. Poți fi extrem de eficient cu timpul și banii tăi, indiferent de destinație sau de cât de puțin timp ai pentru a face rezervările. S-ar putea să fie ceva cu care te-ai luptat, dar acum ai cale liberă. S-ar putea să mergi la o expoziție de artă plastică de unde să achiziționezi un cadou. Ai multă energie creatoare, așa că îți poți redecora casa. 

Taur

Poți găsi oameni de ajutor

Petreci timp cu partenerul, pentru prima oară în ultimele săptămâni, așa că profitați! Poate aveți musafiri ori copiii vin acasă. Discutați însă doar voi doi despre cum să vă sprijiniți unul pe celălalt. Vrei să mergi la expoziții de lumini, la un concurs într-un club sau la un magazin cu produse tradiționale. 

Gemeni

Relațiile de familie sunt în prim-plan

Împreună cu partenerul tău, vă pregătiți să faceți un anunț important familiei. Este posibil să duci această relație la următorul nivel și să cauți aprobarea părinților sau a fraților. Deși ești destul de sigur că totul va merge bine, există întotdeauna o neliniște atunci când faci un pas mare. Unii nativi din Gemeni s-ar putea logodi săptămâna aceasta. Totodată, mergi la un spectacol sau film. Ori pregătești o plăcintă delicioasă. 

Rac

Lucrurile se îndreaptă în direcția corectă

Ești foarte eficient. Poți parcurge listele de sarcini înainte de program și găsești răspunsuri la probleme provocatoare. Poți delega sarcinile. S-ar putea să realizezi o vânzare mare la locul de muncă, ori primești o scrisoare de mulțumire de la un client sau te felicită șeful. Îți găsești cuvintele potrivite pentru a-ți exprima recunoștința și dragostea. Scrie o listă cu dorințele tale pentru 2023.

Leu

Faci conexiunile potrivite

Poți sări peste obstacole, în special cele legate de muncă. Ai acces la ajutor de specialitate. Acest lucru ar putea însemna că telefonezi unui prieten, contactezi serviciul pentru clienți sau ceri universului să vă trimită inspirație. Răspunsurile dansează în fața ta și își îndeplinesc dorinta. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este oportunitatea ta. Ai putea începe cu o meditație, expunându-ți cererea de iubire. 

Fecioară

Întărești legăturile de familie

Este foarte posibil ca o rudă mai în vârstă să aibă nevoie de ajutor și să mergi cu ea la medic sau la un magazin. Acesta este un moment minunat pentru a vă conecta la un nivel mai profund. S-ar putea să  te pregătești pentru o poveste de dragoste cu o persoană la care nu ai fost atentă până acum. Dar acum granițele dintre voi doi se estompează pentru că aveți atât de multe în comun. 

Balanță

Privești partea bună

S-ar putea să fi fost blocat în gânduri negative, dar acum te eliberezi. Deodată soarele strălucește și păsările cântă. Chiar dacă plouă, lucrurile par mai strălucitoare. Gândirea pozitivă a câștigat. Și inima ta spune că poți găsi dragostea, poți obține un loc de muncă mai bun. Ai ocazia să gândești diferit. Vrei să aduci spiritualitatea în viața ta. 

Scorpion

O oportunitate financiară se află în fața ta

S-ar putea să te descurci foarte bine fiind atent la buget. Dar acum a apărut ceva util la un preț bun. Regulile tale despre cheltuieli ar putea fi uitate luna aceasta. Caută modalități alternative de a obține ceea ce îți dorești. Cineva pe care îl cunoști s-ar putea să-ți spună despre o investiție foarte interesantă. Ar putea fi ceva neconvențional, chiar exotic. Însă ești sceptic când cineva este atât de optimist și pictează un viitor atât de roz. Ar fi o idee bună să verifici informațiile.  

Săgetător

Oamenii se uită la tine

Ai putea primi un premiu pentru vânzări mari sau servicii excelente oferite clienților. Un consumator ar putea să scrie o recenzie minunată despre tine și să o trimită direct șefului. Și, deși acest lucru ar putea să nu fie atât de neobișnuit pentru tine, este oportunitatea ta de a valorifica această bunăvoință. Poate vrei să-i spui șefului tău și să spui că vrei o promovare la începutul anului viitor. Totodată, s-ar putea să vezi cum un membru al familiei a încercat cu adevărat să te ajute, nu să te împiedice. Ai putea vedea cum cineva încearcă să te protejeze, când credeai că îți blochează calea.

Capricorn

Te conectezi la o forță superioară

Ai putea decide să meditezi câteva minute în fiecare dimineață. S-ar putea să-ți deschizi jurnalul în fiecare seară pentru a-ți scrie gândurile. Înainte de a începe munca, puoți aprinde o lumânare verde pentru a-ți ajuta afacerea să prospere. Poți adăuga o picătură de vanilie în cafea pentru a atrage dragostea. Este momentul pentru un pic de magie. Ai deschis porțile, iar al treilea ochi primește acum informații din multe surse. S-ar putea să ai un vis interesant, să vezi semne de animale sau să observi perechi de numere oriunde te duci.

Vărsător

Ești mai generos ca niciodată

Un prieten ar putea avea nevoie de ajutorul tău. Acesta nu te solicită prea des, așa că ar fi înțelept să accepți. Deși sarcina este destul de ușoară pentru tine, va fi foarte recunoscător că i-ai ajutat. S-ar putea să-ți placă să oferi cadouri, iar anul acesta îți încarci proverbiala sanie. Este posibil să cheltui prea mult. Generozitatea ta nu are limite.

Pești

Îți sporești reputația

Ai putea primi o oarecare recunoaștere la locul de muncă, de la șeful tău direct sau chiar de mai sus. Este posibil să ai un interviu de angajare unde să te prezinți admirabil. Vei avea o evoluție în carieră. Ceea ce postezi pe rețelele sociale ar putea obține mult mai multe vizualizări decât te aștepți. Asta ți-ar putea aduce și mai mulți bani. Mesajele tale fac înconjurul lumii.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop