x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13 - 19 decembrie 2021. Racii sunt în centrul atenției. Leii se îndrăgostesc

Horoscop săptămânal, 13 - 19 decembrie 2021. Racii sunt în centrul atenției. Leii se îndrăgostesc

12 Dec 2021   •   10:10
Horoscop săptămânal, 13 - 19 decembrie 2021. Racii sunt în centrul atenției. Leii se îndrăgostesc
Sursa foto: Yuriy Bogdanov - Unsplash.com

Horoscopul săptămânal pentru perioada 13-19 decembrie 2021 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie.

Berbec

Săptămâna aceasta întâmpini o oarecare rezistență, în timp ce încerci să mergi înainte. Însă acum vei înțelege ce anume ai de făcut. Primești un mesaj care îți scoate în cale o mare provocare. La serviciu îți rezolvi treburile mai repede decât colegi tăi, ceea ce îți pune răbdarea la încercare. Noi obstacole îți apar în cale. 

Taur

O problemă financiară poate avea un final fericit. Ai multe planuri, iar acum este momentul să aduni resursele necesare pentru a le transpune în realitate. Asta înseamnă bani și atenție. Dispui de o perioadă limitată de timp, dar chiar și câteva minute pe zi petrecute pentru un obiectiv important îți va oferi rezultate uimitoare în timp. Studiezi o cerere de împrumut. Acesta poate fi un proces iritant. 

Gemeni

Crezi că toți ceilalți se descurcă mai bine decât tine. Dar când îi susții pe alții, câștigi. S-ar putea să te implici mai serios într-o relație. Prietenii și familia ta așteaptă să îți cunoască noul partener. Te simți iritat deoarece se pare că toți ceilalți câștgă bine, doar tu nu. Aceasta este însă o percepție incorectă și trebuie să cureți această energie pentru a merge mai departe. Ai grijă la gândurile invidioase.

Rac

Depui eforturi de a-i ajuta pe alții. Ți se recunosc pentru eforturile extraordinare pe care le faci să-i ajuți pe alții și pentru a face bine în lume. Acest lucru ar putea fi legat de o activitate caritabilă. Acum ești în centrul atenției. Ține deschise liniile de comunicare în această perioadă.

Leu

O legătură romantică este posibilă. Lucruri magice ies în calea ta. Dacă ești în căutarea iubirii, acum găsești o persoană cu care comunici fizic, dar și spiritual. La serviciu ai o idee grozavă.  Acest lucru ar putea economisi oamenilor timp, energie și chiar bani, dar șeful tău nu este deocamdată interesat. Caută o altă cale să o pui în practică și așteaptă un moment mai bun. 

Fecioară

Îți petreci săptămâna cu familia. Vă adunați pentru a începe o afacere sau pentru a ajuta o rudă mai în vârstă. Este timpul să vă adunați resursele, talentele și experiența considerabilă pentru a vă ajuta reciproc. Pregătește-te să-ți asumi riscuri. S-ar putea să ți se spună că ceea ce faci este periculos, dar dacă ți-ai făcut temele, poți merge mai departe cu încredere.

Balanță

Curăță ceea ce este vechi și fă loc pentru nou. Îți găsești echilibrul acasă. Este posibil să pui în ordine documente, să distrugi acte vechi și să scanezi ce vrei să salvezi. Vei merge cu unii membri ai familiei la aeroport sau la gară. Vei petrece astfel mult timp în trafic dar ai răbdare. 

Scorpion

Sunt evidențiate planurile și oportunități financiare în această săptămână. Latura ta gospodărească va fi testată. Vei facce cumpărătur pentru alte persoane, inclusiv membri ai familiei dar și pentru tine.  Sfârșitul anului este un moment grozav pentru a cumpăra o mașină, așa că s-ar putea să mergi la reprezentanță pentru a verifica prețurile. Ori te gândești să-ți vinzi autovehiculul și să apelezi la transportul public. Aceasta ar putea fi o schimbare majoră în modul în care faci lucrurile.

Săgetător

Cei din jur îți cer sfatul. Ai informațiile pe care ceilalți le caută. Acesta va fi un sezon de vacanță foarte special. S-ar putea să vă reuniți într-o singură locație, iar familia ta este mai numeroasă decât în trecut. Copiii mai mari își aduc partenerii acasă ori sora ta și-ar putea aduce noul soț. Este o perioadă fericită. Alții îți sfaturi de investiții sau de afaceri.  Îți place sau nu, ești în centrul atenției acum.

Capricorn

Ești în contact cu latura ta spirituală. Ai un nou mod de a gândi. Acesta este un moment bun pentru a face ceva radiestezie pentru a găsi un set de chei pierdut sau un cercel lipsă. Cei din jur pot fi șocați de cât de mult te-ai schimbat. Poate faci meditație, ai devenit vegan sau ai studiat yoga. Acest nou mod de a gândi te va duce spre alte drumuri dar va trebui să dai explicații unor persoane mai pragmatice.

Vărsător

Te vei întâlni cu prietenii. Aceștia sunt în viața ta de mult timp, au împărtășit cu tine suișurile și coborâșurile vieții. Dacă locuiesc departe, îi poți vedea pe camera skype. Este un moment bun pentru a te conecta cu ceilalți. Totodată, poți să-ți ajuți vecinii.

Pești

Îți iei viitorul în propriile mâini. Ești gata să crești. Stai în fața echipei tale și vorbești despre cum va crește compania și despre perspectivele pentru noul an. Este oportunitatea ta de a prelua rolul de lider. Dacă nu ești deja la conducere, vorbește cu șeful tău despre ce poți face pentru a ajunge pe calea succesului. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, acesta este un moment minunat pentru a negocia un salariu mai bun. Dacă ai o afacere, ia în considerare creșterea prețurilor pentru unele dintre produsele sau serviciile tale.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop