x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13-19 iunie 2022. Taurii se aventurează în afaceri. Racii sunt preocupați de sănătate

Horoscop săptămânal, 13-19 iunie 2022. Taurii se aventurează în afaceri. Racii sunt preocupați de sănătate

12 Iun 2022   •   16:42
Horoscop săptămânal, 13-19 iunie 2022. Taurii se aventurează în afaceri. Racii sunt preocupați de sănătate
Sursa foto: Maria Teneva Unsplash.com

Luna plină se află în Săgetător pe 14 iunie. Soarele se află în Gemeni și face trigon cu Saturn din Vărsător pe 16 iunie. Berbecii poprnesc pe un nou drum, Gemenii sunt fluturi sociali, Leii se îndrăgostesc, Fecioarele fac schimbări, Balanțele își realizează ideile, Scorpionii cheltuie cam mult, Săgetătorii își termină proiectele, Capricornii au nevoie de o pauză, Vărsătorii vor prieteni noi, iar Peștii au parte de schimbări la locul de muncă.

Berbec

Ești gata să pornești pe un nou drum și s-ar putea să te simți neliniștit. Vreă să trăiești o aventură. Drumul deschis te cheamă. S-ar putea să te uiți în exces la videoclipuri, să verifici diferite prețuri la biletele de avion și cazare. Deși poate te-ai întors dintr-o călătorie, vrei să pleci din nou, chuiar dacă numai pentru câteva zile. Vrei să te eliberezi. De asemenea, vrei să activezi într-o organizație caribatilă. S-ar putea să vă angajați față de o organizație caritabilă. Ai vederi idealiste și vrei să faci din lume un loc mai bun, în special pentru prietenii și familia ta. 

Taur

Există o oportunitate de a aduce mai multă stabilitate în viața ta. Datoria și investițiile tale sunt în centrul atenției. S-ar putea să revizui un bilanț al pasivelor și activelor pentru a verifica progresul către stabilitatea financiară. Poate vrei să soliciți o linie de credit sau un împrumut. Ești gata să investești în acțiuni, în tranzacții swing sua în criptomonede. Ești gata să te avenrutezi. Totodată, primești o ofertă pentru un nou loc de muncă mai bun. Dacă ai propria ta afacere, găsești acum modalități să o consolidezil să reduci costurile și să te concentrezi pe cele mai bune produse pentru a-ți crește veniturile. 

Gemeni

Ești un fluture social. Ai ocazia să cunoști destul de multe persoane în următoarele zile. Participi la o petrecere sau la un eveniment social. Poți întâlni noi prieteni, influenți, posibili mentori și poate chiar celebrități. Poți găsi succesul atunci când vizualizezi un rezultat pozitiv pentru întâlnirile tale. Imaginează-ți cu cine vrei să te întâlnești și lasă sincronicitatea să facă restul. Acum începe noul tău an solar. S-ar putea să te uiți la ceea ce ai făcut în ultimele 12 luni. Este timpul să-ți revizuiești realizările și aventurile pe care le-ai avut, apoi aștepți cu nerăbdare și te gândești la ceea ce dorești să realizezi. Recunoști că Universul îți va oferi toate resursele de care avi nevoie dacă ești dispus să depui efort.

Rac

Ai grijă de tine. S-ar putea să-ți schimbi rutina zilnică în următoarele câteva zile. Acest lucru ar putea însemna să renunți la cofeină sau cel puțin să nu bei cafea după amiază. S-ar putea să te hotărăști să te trezești devreme pentru a te putea antrena pentru un maraton. Sau să te culci mai devreme pentru a acorda prioritate somnului. S-ar putea să decizi să începi să gătești, în loc să mănânci atât de des în oraș, ceea ce ar economisi bani și ar aduce beneficii sănătății. Acum ai putea explora modalități de a crea fluxuri de venituri care să-ți suplimenteze veniturile. Te uiți la marketingul afiliat pentru produse sau servicii pe care le folosești în mod regulat. Poți configura o depunere automată în contul tău de brokeraj care direcționează bani în economii pentru pensii sau într-un fond de investiții. Sau poate minezi criptomonede Ca toate sursele pasive de venit, aceasta începe cu munca grea de cercetare.

Leu

Ceva nou ar putea aduce romantism. Ești pregătit pentru aventură. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o zi excelentă pentru a avea o primă întâlnire. Faci cunoștință cu o persoană interesantă la o sală de dans sau un bar cu karaoke. Sau îmbracă-te și mergi singur. Vei întâlni  oameni interesanți pe parcurs. Cineva face un pas înainte pentru a stabili o conexiune cu tine. Îți poate spune cât de mult te admiră și este posibil să fii exact ceea ce caută. Ar putea fi o colaborare de afaceri sau ar putea duce la dragoste. Este o oportunitate care duce la ceva pe termen lung.

Fecioară

Faci descoperiri. Ai putea fi foarte concentrat să scapi de lucrurile în exces, chiar dacă este posibil să nu fie prea multă dezordine. Acesta este un moment bun să te uiți la mobilier nou pentru a-ți amenaja dormitorul sau camera de zi. Odată ce ai făcut acest lucru, trimite o invitație pentru o petrecere de inaugurare a casei așteptată de mult timp. S-ar putea să descoperi și o nouă activitate fizică grozavă. Zumba există de zeci de ani, dar poate părea foarte distractiv acum. Poate te îndrăgostești de pickleball de la prima încercare sau smergi la un curs de aerobic în apă. Poți înlocui alimentele nesănătoase cu alternative mai bune, cum ar fi zahărul din fructele călugărului, ceaiul verde în loc de cafea și conopida în loc de orez. Arată dragoste și respect pentru corpul tău.

Balanță

Ideile tale prind formă. Te gândești la documente. S-ar putea să scapi de excesul de hârtie din viața ta. Acesta este, de asemenea, și un moment în care s-ar putea să semnezi un contract de angajare sau o achiziție mare. Citește cu atenție înainte de a semna. Ai idei bune despre proiectele tale și găsești soluția să le materializezi. Acordă-le doar mai multă atenție și vor deveni realitate. 

Scorpion

Acasă este locul unde este inima. S-ar putea să ai chef de cumpărături. Deși poți găsi chilipiruri foarte bune, acum ești tentat să depășești limitele. Asigură-te că ai o idee clară despre ce vrei să cumperi înainte de a începe căutarea. Membrii familiei ar putea veni împreună pentru o sărbătoare în viitorul apropiat. O parte din responsabilitatea de a planifica și a aduna lucrurile ar putea cădea pe umerii tăi. Și, în timp ce poți solicita ajutorul fraților, verilor și altor rude, o mulțime de oameni te solicită să rezolvi probleme. 

Săgetător

Faci conexiuni grozave. Acum este timpul să închei proiectele la care ai lucrat în ultimele șase luni. În următoarea perioadă ai putea să găsești un nou loc de muncă, să găsești un loc grozav în care să locuiești, sau să-ți termini de scris romanul. În acest moment, poți găsi oameni de ajutor care au cunoștințele și resursele de care avi nevoie. Poți găsi oameni care sunt gata să te ajute în proiectul tău. Tu și partenerul tău aveți ocazia să lucrați împreună pentru o chestiune importantă. Puteți fi un front unit, punând în comun cunoștințele și abilitățile pentru a face din voi doi un cuplu mai puternic. Acesta este, de asemenea, un moment în care s-ar putea să ierți rănile vechi și să promiți că vei munci mai mult în această relație. Dacă ești în căutarea dragostei, este bine să stabilești o oră și un loc pentru prima ta întâlnire.

Capricorn

Este timpul să te pui pe primul loc. Ai nevoie de pauză. Ai mers la maxim de ceva vreme și nu ai avut prea mult timp liber. Ss-ar putea să nu ai chef să faci mare lucru. Odihnește-te puțin, ascultă niște muzică bună și scoate-ți jurnalul. Punerea pe hârtie a ceea ce ai în minte poate ajuta cu adevărat să eliberezi spațiu din creier. Vei fi surprins de cât de multe ați realizat în restul săptămânii dacă îți oferi un pic de atenție. De asemenea, ești gata să pleci. Aceasta este o zi bună pentru a cerceta bugetul, a lua decizii de investiții și chiar a suna câteva persoane care îți datorează bani. Dacă lucrezi în vânzări, aceasta ar putea fi o zi destul de profitabilă. Dacă te gândești la o afacere secundară, este momentul pentru a lansa un site web sau pentru a le spune prietenilor că ești deschis pentru afaceri. Poți profita de determinarea ta interioară și de abilitățile pe care le ai.

Vărsător

Probabil îți extinzi cercul de prieteni. Există noi oportunități de prietenie și conexiuni grozave. Este posibil să mergi în cluburi și locuri în care nu ai mai fost de ceva timp. Este un moment bun să cauți grupuri care desfășoară activități distractive, precum bowling, degustare de vinuri sau cursuri de gătit. Poți întâlni oameni când te afli în aer liber, faci sport, te plimbi în natură sau iei masa de prânz în parc. Deși s-ar putea să te gândești să lucrezi, altcineva are alte planuri. S-ar putea să fii distras de romantism. Poate că un coleg este mai interesat de tine decât de rapoartele tale de afaceri. Un client ar putea zăbovi astfel încât voi doi să puteți discuta. Dacă te afli în căutarea iubirii, ai putea să te simți puțin nervos în legătură cu o întâlnire, nu ești sigur că ești pregătit pentru o apariție publică. Dar te subestimezi pe tine. Este timpul să faci un pas înainte.

Pești

Ai putea descoperi că vorbele au puterea de a vindeca. S-ar putea să apară unele schimbări care vin de sus în jos la compania ta. Poate vei avea un nou șef care aduce idei și proceduri noi. Compania însăși ar putea să se extindă și să creeze potențiale oportunități de promovare pe care să le iei în considerare. În același timp, s-ar putea să te gândești la un loc de muncă în care să-ți stabilești programul cum vrei. Este posibil ca dormitorul tău să aibă nevoie de o schimbare, una care să încurajeze un somn bun. Poate ai nevoie de perdele opace sau de o modalitate de a-ți împiedica pisica să te trezească la primele ore. Sau poate vrei să-ți redecorezi dormitorul pentru dragoste. Asta înseamnă că trebuie să scapi de comoda pe care o ai din facultate și să nu mai folosești fiecare suprafață plană din cameră ca dulap. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop