x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop saptamanal 13 - 19 mai 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână bazată pe prieteni

Horoscop saptamanal 13 - 19 mai 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână bazată pe prieteni

12 Mai 2019   •   12:16
Horoscop saptamanal 13 - 19 mai 2019, prezentat de Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână bazată pe prieteni

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru săptămâna 13-19 mai 2019.

 

HOROSCOP BERBEC. Au șansa, mai ales de miercuri, să câștige bani. Toată săptămâna e de muncă. Discuții, dispute, negocieri, tot felul de dezbateri. În weekend vor avea sentimentul că unii vor să-i speculeze.

HOROSCOP  TAUR. Energie, atenție, vigilență, au idei grozave, au nevoie și de un cadru administrativ pentru a le duce la bun sfârșit. 

HOROSCOP  GEMENI. E o săptămână cu mult ajutor din partea altora. Poate fi vorba de un cadou, de o soluție, de o recomandare. Lucrurile decurg minunat. 

HOROSCOP RAC. O săptămână bazată pe prieteni, relații, șanse pe care viața le creează special pentru ei. Sunt inspirați de oamenii din jur. 

HOROSCOP LEU. O săptămână de autoritate profesională, reputație, prestigiu, lucruri pe care și le doresc în acest moment. Sunt răsplătiți pentru oforturile lor. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Gândesc mult și practic în această săptămână. Unele simt nevoia să se specializeze într-un anumit domeniu. 

HOROSCOP BALANȚĂ. Sunt foarte atente la ce fac alții. Au discuții în familie legate de proiecte care implică cheltuieli. Reușesc să-și transmită ideile. 

 

Citeste aici horoscopul integral

×