x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Berbecii au probleme de comunicare. Gemenilor li se împlinesc dorințele

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Berbecii au probleme de comunicare. Gemenilor li se împlinesc dorințele

de Moira Dună    |    11 Mar 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023. Berbecii au probleme de comunicare. Gemenilor li se împlinesc dorințele
Sursa foto: Hepta

Marte din Gemeni face un careu melancolic cu Neptun din Pești, pe 14 martie. Soarele se întâlnește cu Neptun în Pești pe 15 martie.

Horoscop Berbec

Ai probleme de comunicare cu cei din jur. Poate un mesaj ajunge unde nu trebuie, așa că trebuie să fii foarte atent. De asemenea, este o perioadă bună pentru arte ori dansuri. 

Alungă gândurile pesimiste vei fi liber liber să zbori.

Horoscop Taur

Crezi că ai mai mulți bani în cont decât există în realitate. Ori citești greșit o etichetă de preț. Chetiunile legate de bani pot fi încurcate așa că este nevoie de atenție sporită. Verifică orice aspect legat de un contract sau o achiziție. 

Ai o discuție deschisă cu un prieten. Te cunoaște bine și poate vede lucruri pe care tu nu poți, ceea ce te-ar putea ajuta. 

Horoscop Gemeni

Uneori, dorințele se împlinesc. Cineva ți-ar putea oferi un cadou sau s-ar putea să găsești articolul pe care îl dorești la reducere. Sau ar putea fi legat de cariera ta, care îți oferă un avantaj.

Le serviciu ești remarcat de șef. Gemeni, acesta ar putea fi, de asemenea, ceva legat de angajarea dvs. care vă oferă un impuls sau un avantaj foarte frumos. Este un moment bun pentru a lansa o campanie de marketing pentru afacerea ta.

Horoscop Rac

Interesele tale ar putea dezvălui talente ascunse. Este timpul să explorezi unele dintre acestea pentru a vedea dacă pot deveni abilități reale. Este un moment bun pentru a începe un hobby care s-ar putea transforma într-o afacere.

Te gândești să pleci într-o călătorie. Să explorezi munții din ținuturi îndepărtate. Ori vrei să te plimbi prin Europa cu rucsacul în spate. Gândește-te să faci pași concreți în acest sens. 

Horoscop Leu

Câțiva dintre prietenii tăi s-ar putea reuni pentru un joc video sau un serial captivant. S-ar putea să te bucuri de o emisiune TV cu întâmplări paranormale. 

Petreci o seară romantică alături de partenerul tău. Poate copiii sunt plecați la prieteni ori la bunici, așa că sunteți singuri pentru a vă trăi pasiunea. Dacă ești singur există șansa să întâlnești o persoană care îți stârnește simțurile. 

Horoscop Fecioară

Discută cu șeful tău despre ceea ce dorești să faci. Ori schițezi un plan pentru afacerea pe care dorești să o încerci. Este timpul să dezvolți o strategie.

Ai putea întâlni pe cineva care este conectat spiritual cu tine.Această persoană ar putea fi cineva pe care o cunoști deja, dar acum descoperi că aveți multe în comun.

Horoscop săptămânal 13-19 martie 2023

Horoscop Balanță

Este momentul să comunici cu Universul. Ai putea să spui o rugăciune sau să meditezi despre lucrurile care se întâmplă în viața ta. Îngerii și ghizii tăi ascultă, așa că este un moment bun pentru a cere Universului ajutor și favoruri.

Poți găsi motivația și resursele de care ai nevoie pentru a realiza ce îți dorești în privința sănătății. Poate devii vegetarian sau pur și simplu decizi să-ți schimbi dieta. 

Horoscop Scorpion

Este timpul să înțelegi ce poți și ce nu poți controla. Observi dacă alții încearcă  să-ți limiteze acțiunile ori comunicarea. Poate vor să aibă putere asupra ta dar știi să pui limite. 

Te simți destul de inspirat. Poate vrei să compui o piesă ori să pictezi un tablou. 

Horoscop Săgetător

Te simți bine cu partenerul tău, poate plănuiți o a doua lună de miere. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi pe cineva potrivit. 

S-ar putea simți că familia ta nu te cunoaște cu adevărat. După toți acești ani, ei încă nu înțeleg dragostea ta pentru aventură și dorința ta de cunoaștere. S-ar putea să încerci să-i luminezi, dar fără rezultat. Și este posibil să primești un cadou neașteptat. 

Horoscop Capricorn

Vrei să-ți petreci timpul cu partenerul tău dar a cesta este ocupat. Nu te supăra, mai bine ocupă-te de cariera ta. Este momentul să ceri o mărire de salariu sau o funcție mai înaltă.

În familie lucrurile sunt cam aglomerate. Ai multe treburi de făcut și te simți epuizat. Planifică-ți acțiunile și ar trebui să o scoți la capăt. 

Horoscop Vărsător

Este timpul să petreci o seară romantică în oraș cu partenerul tău. Este timpul pentru flori, cadouri, bilețele de dragoste. 

Îți poți îmbunătăți situația financiară împletind unele ritualuri spirituale pentru a aduce mai multă energie de prosperitate. Gândește-te la bani în termeni de energie și îți va fi mai ușor să atragi ceea ce îți dorești.

Horoscop Pești

Planifici o reuniune de familie. Poate vreți să închiriați împreună o casă pe plajă ori o călătorie la rude care locuiesc în țări îndepărtate. 

S-ar putea să trebuiască să vorbești în fața unui grup ori să joci într-o piesă. Ori primești un premiu special. Este un moment bun să participi la concursuri, să lansezi campanii de marketing. Este timpul să strălucești.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop