x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 14-20 august 2023. Leii sunt în centrul atenției. Săgetătorii călătoresc. Peștii se dedică micilor plăceri ale vieții

Horoscop săptămânal, 14-20 august 2023. Leii sunt în centrul atenției. Săgetătorii călătoresc. Peștii se dedică micilor plăceri ale vieții

de Moira Dună    |    10 Aug 2023   •   18:00
Horoscop săptămânal, 14-20 august 2023. Leii sunt în centrul atenției. Săgetătorii călătoresc. Peștii se dedică micilor plăceri ale vieții
Sursa foto: Hepta

Soarele se unește cu plantea iubirii, Venus, retrogradă în Leu. Apoi Soarele face semisextil cu războinicul Marte din Fecioară.

Berbec

Dragoste și voie bună

Răspândești voie bună. Sună un prieten și fă ceva distractiv, mai ales ceva care implică artă sau muzică. De asemenea, este o zi bună pentru a te îndrăgosti, așa că spune Da la prima întâlnire.

Există multe pietricele mici în calea ta care te încetinesc. Acest lucru poate fi foarte frustrant pentru un Berbec, dar este momentul să-i lași pe alții să te ajungă din urmă.

Taur

Ai multe de împărtășit

Sărbătorești la tine acasă cu prietenii. Noii vecini s-ar putea să treacă să se prezinte. Vei petrece timp minunat cu prietenii și familia. 

Dacă ești dispus să faci niște ajustări, tu și iubitul tău vă puteți sincroniza programele pentru o întâlnire romantică. Dar dacă ești blocat în alte obligații, cel puțin te vei distra să schimbați mesaje de dragoste.

Gemeni

Reparații în casă

S-ar putea să încerci o activitate nouă și descoperi că te pricepi. Fie că este vorba de tir cu arcul, tango ori surfing, te distrezi mult și îți descoperi un talent ascuns.

S-ar putea să existe o serie de mici lucruri care merg prost în casa ta. Este posibil să trebuiască să înlocuiești bateria la ceas ori să repari cuptorul cu microunde. Poate că mașina de spălat face din nou un zgomot neobișnuit sau unul dintre aspersoarele din curte nu funcționează. 

Rac

Noi abilități

Deși este posibil pentru tine să câștigi niște bani, accentul se pune pe cheltuieli și distracție. Mergi la un mall pentru a cumpăra cadouri drăguțe pentru prieteni și familie. Te distrezi bine cu banii tăi. 

Ai putea încerca o activitate nouă. Aveți răbdare cu tine, în timp ce înveți să joci biliard, darts ori un nou joc video. Te simți puțin iritat dacă membrii familiei tale obțin un scor mai bun dar amintește-ți că ai nevoie de practică. 

Leu 

Ești în centrul atenției

Este probabil că vei primi o mulțime de complimente. Oamenii ar putea face tot posibilul pentru a-și arăta aprecierea pentru faptul că faci parte din viața lor. S-ar putea să descoperi că ai mai mulți prieteni decât ți-ai dat seama pentru că toată lumea pare să vrea să fie în preajma ta.

Apare un dezechilibru legat de bani, ceea ce reprezintă o provocare. Amână chestiunea spre sfârșitul săptămânii.

Fecioară

Conexiune spirituală

S-ar putea să achiziționați un nou cristal, să cumperi lumânări sau să găsești un talisman magic pentru protecție sau noroc.  Majoritatea oamenilor ar putea să nu realizeze că ai un plan și că te-ai gândit cu atenție la el. Cu toate acestea, cineva vrea să facă lucrurile în felul său și s-ar putea să vezi defectele. Deși ar putea fi tentant să îl cerți, economisește-ți energia pentru un moment mai oportun.

Balanță

Câștig neașteptat

Poți să te distrezi de minune cu un prieten, indiferent dacă ai planificat ceva special sau decizi să fii spontan. Dacă vrei să întâlnești prieteni noi, participă la un eveniment în care poți găsi oameni cu gânduri asemănătoare.

S-ar putea să fi avut multă energie în ultimele zile. Deși acest lucru poate fi grozav dacă ai multe de făcut, se poate manifesta sub formă de energie nervoasă dacă nu ești concentrat sau dacă ești distras ușor. Încearcă să te concentrezi asupra momentului prezent pentru a-ți găsi calmul.

Scorpion

Noi prietenii

Ceilalți sunt impresionați de tine astăzi, fie că este vorba de studiile tale sau de modul în care te descurci în diverse situații. S-ar putea să primești multe complimente, iar carisma ta este la un punct culminant. Dacă te afli în căutarea iubirii, este momentul să mergi la o primă întâlnire. 

Lucrurile s-ar putea să nu iasă exact așa cum te aștepți, indiferent de nivelul tău de pregătire în tehnologie. Este frustrant când lucrurile nu funcționează corect. În loc să încerci să remediezi problema imediat, cel mai bine este să o lași deoparte cel puțin o zi și să revii mai târziu. 

Săgetător

Recunoaștere 

S-ar putea să călătorești și să vezi noi locuri, și să cunoști oameni noi. Alternativ, cineva ar putea veni să te viziteze, aducând noi experiențe și conexiuni la ușa ta.

Ai parte de o provocare. Este posibil ca cineva să întârzie, laptopul să nu funcționeze cum ar trebui, ori traficul este aglomerat. Respiră adânc, numără până la 10 și apoi începe din nou. Păstrează-ți calmul și perseverează.

Capricorn

Ai nevoie de răbdare

S-ar putea să ai parte de câștiguri din investiții ori accesezi un împrumut cu dobândă mică, ori finanțare pentru afacerea ta. Este un moment favorabil pentru a da un impuls finanțelor tale și a explora oportunitățile de creștere financiară.

S-ar putea să întâmpini provocări în găsirea informațiilor de care ai nevoie sau să te simți copleșit de abundența de informații disponibile. Verificarea dublă a acurateții informațiilor poate duce la frustrare. Adoptă o abordare sistematică, prioritizează ceea ce este important și păstrează-ți răbdarea.

Vărsător

Ești în mișcare

Este un moment excelent pentru a te reconecta cu cineva din trecutul tău pentru o potențială relație de dragoste. Ar putea fi cineva cu care te-ai întâlnit la începutul acestui an sau chiar din vremea liceului.  Dragostea din trecut ar putea veni în calea ta.

S-ar putea să vă aflați în proces de a căuta un împrumut de consolidare a facturilor sau de a pune ipotecă pe casă, dar toată procedura este complicată și frustrantă. Fii pregătit pentru provocări. 

Pești

Parteneriat special

Ești mai atent decât de oricei. Îți faci timp pentru plăcerile simple ale vieții, cum ar fi cafeaua de dimineață sau un mesaj amuzant. Observarea păsărilor sau mirosul florilor îți poate spori sentimentul de conștientizare și recunoștință.

Ar putea fi nevoie de un plus de răbdare atunci când ai de-a face cu iubitul tău sau cu cel mai bun prieten. Ceea ce fac ei te-ar putea irita, dar este mai bine să lași această energie să treacă fără a încerca să-i schimbi sau să-i confrunți. Alege sa te dai deoparte și să păstrezi armonia în relație.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop