x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 14-20 martie 2022. Taurii încep o nouă poveste de dragoste. Balanțele sunt atrase de investiții

Horoscop săptămânal, 14-20 martie 2022. Taurii încep o nouă poveste de dragoste. Balanțele sunt atrase de investiții

14 Mar 2022   •   15:30
Horoscop săptămânal, 14-20 martie 2022. Taurii încep o nouă poveste de dragoste. Balanțele sunt atrase de investiții
Sursa foto: Yuya Hata Unsplash.com

Soarele în Pești face conjuncție cu Neptun. Planeta Mercur în Pești face sextil cu Uranus pe 17 martie. .Totodată, Soarele din Pești face un sextil cu Pluto în Capricorn, pe 18 martie. În aceeași zi, Luna Plină este în zodia Fecioarei.

Berbec

Săptămâna începe încețoșată, dar s-ar putea încheia în mod fericit. Ai planificat anumite activități dar vei pierde timpul pe mesaje sau internet. La mijlocul perioadei începi să te preocupi de creșterea veniturilor. Găsești soluții noi la probleme vechi. Folosește-te de tehnologie pentru a găsi noi modalități de a-ți spori câștigurile. 

Taur

Ești foarte admirat săptămâna aceasta. Te apropii foarte mult de un prieten și ești pe punctul să depăști anumite limite. Sunteți atrași reciproc unul de celălalt. Însă gândirea ta este limpede când este vorba despre bani. Faci calcule complexe. Este momentul să rezozlvi o problemă dificilă.

Gemeni

Postezi ceva pe rețelele de socializare care va depăși cu mult cercul tău de prieteni. Este astfel o oportunitate minunate pentru a te face cunoscut. Te atrag artele exzoterice pentru a obține răspunsuri la întrebări profunde. Absorbi o mulțime de informații pentru a înțelege lucrurile mai bine. 

Rac

Găsești armonie în multe domenii. Vrei să mergi la biserică, deși nu ai mai fost de ceva timp. Este o perioadă bună pentru a te conecta la Univeres, prin rugăciune și meditație. Găsești informațiile pe care le dorești pe internet și descoperi că te pricepi la tehnologie.

Leu

Intuiția te-ar putea ghida către o oportunitate de bani. Este timpul să separi visele de realitate. Ești foarte entuziasmat de tranzacțiile cu criptomonede. Vezi atât avantajele, cât și dezavantajele. Sau poate vrei să achizizționezi aur, în speranța de a-ți crește veniturile dacă bursa scade. Simți oportunitățile. Te simți inovator și vrei să apelezi la tehnologie pentru a-ți face viața mai ușoară. 

Fecioară

Ai o întâlnire romantică în această perioadă. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să găsești romantism astăzi. Asta nu înseamnă neapărat că va fi o relație solidă, dar poți avea parte de o pereche de ochi frumoși și cutinte dulci care îți topesc inima. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, organizează o seară romantică. La jumătatea săptămânii te gândești la aventuri. Poate vrei să-ți vinzi casa și să pleci cu familia în locuri îndepărtate. Sunt vise mari pentru care acum este momentul să faci pași înainte.

Balanță

Este timpul să-ți găsești echilibrul interior. S-ar putea să ratezi o zi de naștere importantă, să întârzii la o întâlnire, una pe care o conduci și șeful tău o monitorizează, sau pur și simplu te simți obosit. Cercetezi cum să obții mai mulți bani fără să muncești, prin speculații financiare. Te atrag monedele virtuale sau piața de capital. Ai o mare capacitate de a înțelege principii complexe și de a vedea lucrurile într-un mod nou.

Scorpion

Ai o oportunitate romantică. Tu și iubitul tău plănuiți o vacanță împreună, poate o croazieră sau o insulă grecească. Ori vrei o casă cu grădină. Imaginează-ți viitorul cu partenerul tău. Profesional, vei întâlni o persoană care să-ți facă un site sau care să-ți arate cum să-ți triplezi productivitatea. 

Săgetător

Un membru al familiei tale te-ar putea dezamăgi. În plus, este posibil să nu găsești că limitele tale sunt foarte solide cu această persoană. Drama lui ori atașamentul față de un anumit comportament dependent te supără. Te gândești și cum să-ți ușurezi volumul de muncă și eficiența prin tehnologizare.

Capricorn

Acum iese la iveală latura ta artistică. Poate ai bilete la un concert a trupei tale preferate sau la un festival de film. Ori chiar tu îți prezinți lucrările de artă. În privința investițiilor, trebuie să-ți asumi anumite riscuri calculate, să cumperi o afacere, de exemplu. Calculezi profitul potențial. Abilitatea ta de a face calcule complexe și de a vedea lucrurile în moduri noi și unice este foarte puternică acum. Sau poți folosi această energie jucând jocuri video.

Vărsător

Ești impulsiv, mai ales când te gândești să achiziționezi produse de lux. Dar nu îți ajunge bugetul. Evită achizițiile neplanificate! Însă ai o inteligență ridicată la a înțelege lucrurile practice și poți să faci lucrurile diferit, să ieși din rutină, să fii mai productiv cu mai puțin efort. 

Pești

Cei din jur te văd așa cum vrei tu. Ești maleabil de fel, așa că poți să-ți schimbi stilul după bunul plac. Poartă haine diferite, stai mai drept, mergi diferit și, în timp ce interacționezi cu ceilalți, imaginează-te că ești cine vrei să fii. Ai sclipiri de geniu, răspunzi la întrebări înaintea oricui. Fă cât de multe lucruri poți pentru că vor ieși bine. Profită de entuziasmul acestei perioade.  De asemenea, devii conștient brusc de un obstacol care te împiedică să ai o relație apropiată. Acesta poate fi un model de familie pe care vezi instantaneu cum să-l înlături. Sau recunoaști cum ai fost rănit în trecut, motiv pentru care ți-ai contruit un zid pentru a te proteja în viitor. Acum poți dărâma acest zid. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop