x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15 - 21 februarie. Săptămâna aceasta se anunță a fi una bună pe toate planurile

Horoscop săptămânal, 15 - 21 februarie. Săptămâna aceasta se anunță a fi una bună pe toate planurile

11 Feb 2021   •   13:03
Horoscop săptămânal, 15 - 21 februarie. Săptămâna aceasta se anunță a fi una bună pe toate planurile
Sursa foto: Hepta

Horoscop Berbec

Săptămâna începe cu multă speranță. Vrei să faci o mulțime de lucruri și simți că ai energia necesară pentru a duce la sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, începi să comunici mai eficient, iar acest lucru te ajută pe toate planurile.

Horoscop Taur

Începi să vorbești deschis despre ceea ce simți. Astfel, relațiile pe care le ai cu persoanele din jurul tău încep să se îmbunătățească. De asemenea, săptămâna aceasta este plină de activități noi care te ajută să te cunoști mai bine.

Horoscop Gemeni

Săptămâna începe cu multă agitație. Ai o mulțime de lucruri de făcut și, în plus, ai tendința să-ți asumi mai multe responsabilități decât este cazul. Pe de altă parte, o conversație pe care o ai cu o persoană importantă din viața ta te ajută să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Horoscop Rac

Nu reușești să te concentrezi, iar acest lucru poate genera probleme în prima parte a săptămânii. Pe de altă parte, spre mijlocul săptămânii începi să ai mai multă energie și îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor. În plus, găsești determinarea de care ai nevoie.

Horoscop Leu

Săptămâna aceasta se anunță a fi una bună pe toate planurile. Te bucuri de sprijinul persoanelor importante din viața ta și chiar primești o veste bună pe plan profesional. Începi să ai mai multă încredere în tine.

Horoscop Fecioară

Săptămâna aceasta se anunță a fi una deosebit de romantică. Petreci timp în compania partenerului de cuplu și vă bucurați de fiecare moment de intimitate. Mai mult, înveți să-ți organizezi timpul astfel încât să ai timp și de pasiunile pe care le ai.

Horoscop Balanță

Vrei să faci o mulțime de lucruri, însă timpul nu este de partea ta. Pe de altă parte, înveți că nu este o rușine să ceri ajutorul atunci când ai nevoie. Astfel, sfârșitul săptămânii te găsește relaxat, gata să îți concentrezi atenția pe lucruri noi.

Horoscop Scorpion

Săptămâna aceasta este despre studiu. Vrei să înveți cât mai multe lucruri și, astfel, să descoperi lucruri noi despre tine. Totuși, încearcă să nu pui prea multă presiune pe tine, ci acordă-ți timp pentru a se așeza informațiile.

Horoscop Săgetător

Începi să privești lucrurile dintr-o perspectivă nouă și, astfel, capeți o imagine mult mai amplă de ansamblu. În plus, reușești să transmiți din energia pozitivă pe care o ai tuturor oamenilor cu care interacționezi. Ești în centrul atenției!

Horoscop Capricorn

Începi săptămâna cu mult optimism. Ai învățat să-ți organizezi mai bine timpul, iar acest lucru te ajută pe toate planurile. Mai mult, reușești să rezolvi o serie de probleme financiare cu care te confrunți de ceva vreme și, astfel, elimini stresul pe care l-ai tot purtat cu tine.

Horoscop Vărsător

Nu prea ai energie pentru nimic. Astfel, săptămâna începe lent. Nu reușești să te concentrezi pe ce ai de făcut, iar acest lucru poate aduce probleme. Încearcă să îți acorzi câteva momente pentru a te relaxa și pentru a-ți face ordine în gânduri.

Horoscop Pești

Săptămâna acesta este despre timp petrecut în compania unei persoane importante din viața ta. Fie că este vorba de partenerul de cuplu sau de un prieten vechi, toată atenția ta se îndreaptă spre problemele cu care se confruntă această persoană.

×