x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2022. Gemenii sunt cumpătați. Racii se relaxează. Vărsătorii fac schimbări în carieră

Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2022. Gemenii sunt cumpătați. Racii se relaxează. Vărsătorii fac schimbări în carieră

de Moira Dună    |    13 Iul 2023   •   13:45
Horoscop săptămânal 17 - 23 iulie 2022. Gemenii sunt cumpătați. Racii se relaxează. Vărsătorii fac schimbări în carieră
Sursa foto: Hepta

Luna nouă se află în Rac pe 17 iulie. Nodurile Destinului schimbă semnele intrând în Berbec și Balanță, atingând gradul de eclipsă din aprilie trecut.

Berbec

Posibilități interesante

Fă-ți timp să meditezi la ceea ce vrei să realizezi în următoarele zile, în special legate de casă și familie.

Gândește-te la schimbările care au avut loc acum câteva luni. Acum ești gata să mergi înainte, indiferent dacă ai un plan sau nu, dar înainte de a dporni, lasă Universul să știe ce vrei să obții. Acest lucru va ajuta la deschiderea drumului.

Taur

Oportunități uriașe

Gândește-te la ce vrei să realizezi în săptămâna viitoare. Poate vei avea musafiri la masă, așa că pregătește-te. 

Ceea ce a fost început în urmă cu câteva luni este acum în plină desfășurare. Simți o dorință puternică de a acționa în forță. În același timp, ești foarte conștient de sentimentele celorlalți dar nu vrei să te oprești pentru a asculta preocupările lor chiar acum.

Gemeni

Săptămână încărcată, dar merită

S-ar putea să ți se pară distractiv să fii cumpătat. Ai putea găsi o comoară fantastică la un târg de antichități ori scotocești printr-un magazin second-hand după haine de designer de epocă. Ai putea descoperi o mulțime de lucruri utile.

Deciziile pe care le-ați luat acum câteva luni se află acum în centrul atenției. Și te-ai putea simți nehotărât între a te grăbi cu ideile tale sau a aștepta să găsești un partener care să împartă această călătorie cu tine. Numai tu poți face ambele lucruri deodată.

Rac

Perioadă foarte bună

Fă-ți timp pentru masaj sau o baie relaxantă într-o cadă cu hidromasaj.

S-ar putea să fi luat o decizie importantă în urmă cu câteva luni și să fi început într-o nouă direcție. Acum ești gata să mergi înainte cu orice preț. Provocarea în acest moment este că te gândești mereu la sentimentele altora, dar astăzi este timpul să te gândești la ceea ce vrei să faci tu.

Leu

Lucruri mari în calea ta

S-ar putea să ai vise interesante pe care merită să le scrii când te trezești. Ai putea avea impresii psihice despre evenimentele care vor avea loc. E ca și cum ai avea o fereastră către viitor.

În urmă cu câteva luni s-ar putea să fi pus în mișcare câteva lucruri pentru a face unele schimbări în viața ta. Acum aceste schimbări sunt în plină desfășurare. Dar ești atât de concentrat să mergi mai departe încât treci pe lângă oameni care te-ar putea ajuta.

Fecioară

Creștere și progres

Prietenii ar putea să te contacteze. S-ar putea să ai evenimente sociale la care să participi, poate o nuntă sau o petrecere. Ești înconjurat de oameni pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme.

Cu câteva luni în urmă, s-ar putea să fi luat niște decizii importante cu privire la finanțele tale. S-ar putea să nu te simți pregătit să mergi înainte, dar cursa a început.

Balanță

Ești de neoprit

S-ar putea să meditezi la ceea ce se întâmplă în lume. Este posibil să nu urmărești des știrile, dar acum vezi implicațiile mai mari ale alegerilor oamenilor.

Viața ta s-ar fi schimbat foarte mult în ultimele luni, iar acum se pare că direcția ta este destul de clară. Pe de altă parte, prietenii și familia ar putea dori să te întorci la cum erai înainte. Te simți prins între ceea ce vrei să faci și ceea ce i-ar face pe alții fericiți.

Scorpion

S-ar putea schimba jocul pentru tine

Filozofezi despre Platon, Schopenhauer sau despre semnificația mai profundă a culturii supereroilor, dar ceea ce faci cu adevărat este să găsești care sunt convingerile tale și cum vezi lumea.

Cu câteva luni în urmă, s-ar putea să fi decis să schimbi câteva lucruri în viața ta. Acum ușile se deschid, făcându-ți semn să mergi înainte. Asta te va scoate din zona ta de confort, dar ar putea fi magnific pentru tine pe termen lung.

Săgetător

Abundență

Gândurile tale ar putea fi la o relație de demult. Acest lucru ar putea veni ca un vis, sau numele persoanei iti apare în minte. Este posibil ca această persoană să se gândească și la tine. Cordonul argintiu al energiei care vă conectează vibrează în timp și spațiu.

Cu câteva luni în urmă, s-ar putea să fi surprins prietenii și familia cu un anunț important. Pe atunci, era doar un concept. Acum detaliile devin clare și pot apărea pași practici, cum ar fi cumpărarea de bilete de avion sau asigurarea resurselor.

Capricorn

Salt uriaș înainte

Un nume din trecutul tău ar putea apărea în gândurile tale. Este posibil să primești invitație la o reuniune școlară sau un fost coleg s-ar putea să te contacteze. 

S-ar putea să fi existat unele tulburări în viața ta în urmă cu câteva luni. Este posibil să vezi că lucrurile au fost menite să fie. Acum este momentul să te concentrezi pe drumul de urmat. O nouă oportunitate vine în curând.

Vărsător

Ești o forță 

Poți reveni la practica meditației zilnice sau începi din nou yoga ori revii la plimbarea de dimineață.

Poate că ai făcut un anunț important în urmă cu câteva luni și le-ai spus prietenilor și familiei despre o nouă direcție în carieră. Acum, acest plan a avut ceva timp pentru a se infiltra și vezi diferite oportunități care se deschid pentru tine. S-ar putea să întâlnești pe cineva care să te ghideze pe această cale.

Pești

Treci o treaptă importantă

S-ar putea să te simți destul de nostalgic . Este posibil să privești la fotografii vechi. Ai putea să joci cu copiii tăi un joc pe care nu l-ai mai jucat de când erai mic. Ai amintiri fericite din trecut.

S-ar putea să fi experimentat o mare schimbare în viața ta cu câteva luni în urmă. Și acum, când te uiți în urmă, poți vedea că o mare parte a fost menită să fie. Este dificil (dacă nu imposibil) să te întorci, dar noi uși se deschid pe măsură ce mergi înainte.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal