x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 17-23 iunie 2024. Racii sunt în centrul atenției. Săgetătorii pregătesc o schimbare. Peștii sunt preocupați de dragoste

Horoscop săptămânal, 17-23 iunie 2024. Racii sunt în centrul atenției. Săgetătorii pregătesc o schimbare. Peștii sunt preocupați de dragoste

de Moira Dună    |    13 Iun 2024   •   08:20
Horoscop săptămânal, 17-23 iunie 2024. Racii sunt în centrul atenției. Săgetătorii pregătesc o schimbare. Peștii sunt preocupați de dragoste
Sursa foto: Hepta

Venus va intra în Rac, unde va rămâne până pe 11 iulie. Și inteligentul Mercur intră în Rac, unde va sta până pe 2 iulie. Totodată, Mercur se unește cu Venus în Rac.

Berbec

Confortul de acasă

Energia din viața ta sunt mai lente acum și îți îndrepți atenția către îngrijirea și găsirea unui loc confortabil în care să trăiești. S-ar putea să ai o viziune a ceea ce cauți și poți găsi oportunități de a manifesta ceea ce vezi cu ochiul minții tale.

S-ar putea să te întâlnești cu rudele sau să iei o cină în familie, unde toată lumea este veselă. Dacă ești singur, invită câțiva prieteni la o cină sau acceptă o invitație.

Taur

Manifestare

Apar gânduri, dar poți alege la ce să te oprești. Ai putea să vezi o lume cu posibilități infinite sau să vezi viața ca pe un film științifico-fantastic distopic, în care te străduiești să supraviețuiești. Dacă te concentrezi pe posibilități, nu va mai fi spațiu pentru gânduri de frică.

Mintea ta caută ceva interesant de făcut care ar putea fi conectat cu arta sau muzica. S-ar putea să te apuci de meșteșuguri sau să te înscrii la un curs de pictură. Acesta este un moment bun pentru a te exprima creativ.

Gemeni

Oportunități financiare.

Vrei interacțiuni plăcute, lucruri frumoase la care să privești și , poate, ceva delicios de mâncat. Vrei ca lucrurile să fie mai moi, mai ușoare și mai calme. Aceasta este o zi bună pentru a vizualiza ceea îți dorești cu adevărat și pentru a trimite acel mesaj Universului.

Ceva strălucitor îți poate atrage atenția. Sau ai putea fi dispus să pui niște bani deoparte pentru o experiență grozavă, cum ar fi să mergi la un concert, să călătorești sau să cumperi o operă de artă.

Rac

În centrul atenției

Acum poți atrage relații de dragoste și parteneriate. Este posibil să ai mai multe invitații iar acesta este doar începutul.

S-ar putea să primești complimente pentru zâmbetul tău, pantofii sau felul în care te comporți. Alții își exprimă rapid interesul de a te cunoaște mai bine. Popularitatea ta crește.

Leu

Secret

Ai o conexiune spirituală mai puternică iar îngerii și ghizii sunt foarte activi acum. Acest lucru se poate datora faptului că faci o muncă interioară sau studiezi cu un maestru spiritual.

Uneori lucrurile sunt mai interesante când sunt secrete. S-ar putea să-ți faci un tatuaj pe care doar cineva care este foarte aproape de tine l-ar vedea.

Fecioară

Primire călduroasă

Ești în căutarea unei lumi mai blânde, așa că s-ar putea să pui niște muzică blândă, să porți îmbrăcăminte confortabilă și să stai pe canapea. Este momentul să te răsfeți.

Ai putea să-ți vezi cartierul într-un mod diferit. S-ar putea să observi o nouă pictură murală colorată sau flori care răsar în curțile oamenilor ori ai putea asculta pe cineva cântând muzică în parc.

Balanță

Recunoaștere

 Îți dorești ceva minunat în viața ta. S-ar putea să cauți jacheta perfectă sau o culoare grozavă pentru a-ți picta dormitorul, sau s-ar putea să fii încântată de un străin frumos. 

Vocea ta este muzică pentru alții. S-ar putea să descoperi că eforturile sau cuvintele tale sunt onorate de alții. Acesta este un moment bun pentru a fi pe scenă sau pentru a-ți prezenta arta sau pentru a-ți cânta muzica.

Scorpion

Diferit

Linia dintre fantezie și realitate s-ar putea estompa. Tu și partenerul tău vă distrați foarte bine.

S-ar putea să fii atras de arta dintr-o altă cultură sau o religie pe care vrei să o înțelegi. Este timpul să vizitezi un templu, un altar sau o mănăstire. Sau s-ar putea să cauți pacea interioară încercând meditația sau cântând.

Săgetător

Eliberare

Cineva este dispus să meargă cu tine în colțurile îndepărtate ale galaxiei. Ai putea visa la ceva mai mare decât te-ai gândit vreodată. S-ar putea să fii la câțiva pași de a face o schimbare majoră.

Orice ai nevoie în ceea ce privește informațiile, poți obține acum. Există un videoclip, un site web sau o persoană care îți poate spune ce trebuie să știi. Pune o întrebare și va apărea răspunsul.

Capricorn

Oamenii potriviți

Oamenii din jurul tău par să se amăgească. Este greu să obții un răspuns clar. Nu lupta împotriva curentului. Lasa-te dus de val.

Acum există armonie într-o relație importantă. Voi doi sunteți atât de în ton unul cu celălat încât vă terminați propozițiile reciproc. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi persoana potrivită.

Vărsător

Schimbări

S-ar putea să fii foarte concentrat pe un proiect creativ, încercând să-l duci la bun sfârșit înainte de un termen limită. S-ar putea să te apleci pe crearea a ceva frumos și mai bun.

Aceasta poate fi o zi foarte plină. S-ar putea să ai un program încărcat la serviciu. Telefonul sună continuu. Ești persoana pe care toată lumea vrea să o vadă. 

Pești

Conexiune profundă

Ești extrem de intuitiv, atât de mult încât s-ar putea să te retragi din lume. S-ar putea să simți valuri de emoții diferite care aparțin oamenilor din jurul tău. 

Ești sincronizat cu partenerul tău. Energiile voastre se amestecă și te simți mai aproape de partenerul tău. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea întâlni pe cineva cu o inimă deschisă și iubitoare.

×