x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Fecioarele încep un proiect de amploare. Scorpionii găsesc oportunități de investiții

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Fecioarele încep un proiect de amploare. Scorpionii găsesc oportunități de investiții

16 Oct 2022   •   17:05
Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Fecioarele încep un proiect de amploare. Scorpionii găsesc oportunități de investiții
Sursa foto: unsplash.com

Soarele se află în Balanță și face cuadratură cu Neptun din Pești, care ne încețoșează gândirea. Luni, 17 octombrie, Soarele face trigon cu Marte din Gemeni.

Berbec

Un început dificil se netezește destul de repede. Este posibil să te simți prea sensibil, așa că și cel mai mic conflict din familie te-ar putea afecta, așa că mai bine alegi un loc confortabil acasă și să citești o carte bună. Vei însă mai multă energie decât de obicei la locul de muncă iar acest lucru este util deoarece primești informații din toate părțile.

Taur

După o poticnire în pragul ușii, pleci la curse. Există atât de multe informații confuze despre sănătate, încât nu e de mirare că uneori parcă nu știi ce să faci. S-ar putea să auzi vești contradictorii din surse de încredere. Ar fi mai bine să amâni opțiunile de sănătate. Energia și activitatea se reunesc și ești gata să câștigi bani Este posibil să lucrezi la o afacere secundară și această energie entuziastă te ajută să faceți progrese. 

Gemeni

Lucrurile se pot reuni frumos. Deși ai o claritate deosebită în domeniul artelor, nu stai la fel de bine și cu execuția. S-ar putea să descoperi că realitatea nu se potrivește cu viziunea ta. Așteaptă înainte de a face ceva permanent în acest proiect. Îți intensifici exercițiile fizice pentru a fi mult mai în formă decât până acum.

Rac

Pui lucrurile cap la cap. Intuiția ta ar putea să-ți spună că există o scurgere de apă în casă. Este posibil ca facturile de apă să fi fost mari sau să auziț clipocind ceve în pereți. Merită investigat pentru că s-ar putea să ai nevoie de un instalator. Ești energic și vrei să faci curățenie în casă ori chiar să începi un proiect de renovare înainte de sărbători. 

Leu

După un început supărător, lucrurile se îmbunătățesc. Ai parte de o comunicare greșită, un mesaj sepierde sau nu poți ajunge în cealaltă parte a orașului. Ori iubita ta nu ajunge la întâlnire, ceea ce te irită. Ori poate ți s-a stricat telefonul ori chiar l-ai uitat pe undeva. Încearcă să ai răbdare. S-ar putea să ai niște activități interesante însă cu un grup de prieteni. Îți poți lua liber de la muncă pentru a de relaxa. 

Fecioară

Săptămâna începe relaxată și devine destul de serioasă. Ai grijă la cumpărături pentru că lucrurile vor arăta mai bine decât sunt în realitate. Asta te  poate face să cheltui prea mult. La locul de muncă abordezi un proiect mare care te incită și ești gata să ți-l asumi. Dacă ai propria ta afacere, ești foarte ocupat cu clienții. 

Balanță

Ar putea exista unele probleme de programare între tine și iubita ta. S-ar putea să vrei să mergi la o întâlnire, dar nu reușești să ajungi. Îți petreci timpul pe drumuri, în vizită la prieteni sau familie pentru că nu i-ai mai văzut de ceva timp. Sau s-ar putea să călătorești la o conferință sau o întâlnire importantă. Chiar dacă există mult trafic și linii de parcurs, călătoria pare destul de lină. Poți să vezi locuri noi și să încerci feluri de mâncare delicioase.

Scorpion

Găsești oportunități oriunde te duci. Ai putea să ieși din zona ta de confort.  Universul ți-ar putea sugera că este timpul să faci o schimbare majoră, dar nu te simți pregătit și vrei liniște. Acesta este un moment bun pentru a căuta în interiorul tău. Există un mesaj important care te așteaptă. Ai încredere întsine, iar ușile se deschid pe măsură ce te apropii. Ar putea exista o șansă de investiție care vine cu informațiile de care ai nevoie. Ar putea fi un avantaj de la serviciul tâu sau ceva despre care auzi de la nepotul tău expert în tehnologie. Ai putea profita de o oportunitate legată de bani.

Săgetător

Neclaritățile se limpezesc. Tehnologia poate rareori să aibă sens, dar astăzi este de nedescifrat. S-ar putea să încerci să instalezi un nou filtru de cafea,  o cameră pentru sonerie sau să nu-ți dai seama de ce asistentul tău virtual continuă să comande hârtie igienică suplimentară. Ai multă energie, așa că este o idee bună să-ți iei iubita de mână și să mergi să dansezi. 

Capricorn

Un început lent al cursei nu te împiedică să câștigi. Cineva ar putea avea o impresie foarte eronată despre tine. Este ușor să te superi când reputația ta pare să fie în joc. Așteaptă câteva zile și te clarifici. Este posibil să antrenezi un nou membru al echipei tale sau să fi trimis la o specializare pentru jobul tău. Sunt multe de învățat și te simți obosit, dar probabil mulțumit de rezultate.

Vărsător

S-ar putea să descoperi o comoară. Este o zi dificilă pentru a face planuri de călătorie. Totul pare complicat, iar prețurile se schimbă sub ochii tăi. Ceea ce părea o oportunitate, pare acum un drum închis. S-ar putea să fii cam nervos. Poate că ai trăit o viață obișnuită, în siguranță. Acum ești gata să te desprinzi și să faci ceva care te scoate din rutină și care te-ar putea distra. 

Pești

Poți câștiga în jocul iubirii. Ceea ce începe ca o sincronizare slabă ar putea de fapt să funcționeze genial. Trebuie doar să fii gata să faci ajustări pentru programul celeilalte persoane. Dezamăgirea devine încântare atunci când dintr-o dată drumurile se deschid. Ai multă energie. S-ar putea să faci comisioane și să-ți asiguri provizii, ori să faci ordine în casă sau în laptop. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop