x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18-24 martie 2024. Gemenii sunt în centrul atenției. Fecioarele elimină blocajele. Scorpionii caută noi surse de venituri

Horoscop săptămânal, 18-24 martie 2024. Gemenii sunt în centrul atenției. Fecioarele elimină blocajele. Scorpionii caută noi surse de venituri

de Moira Dună    |    14 Mar 2024   •   17:00
Horoscop săptămânal, 18-24 martie 2024. Gemenii sunt în centrul atenției. Fecioarele elimină blocajele. Scorpionii caută noi surse de venituri
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Soarele se unește cu Neptun în Pești. Planeta Mercur se unește cu Nodul Nord din Berbec.

Berbec

Resetare

Prinzi energie de la alții. Dispozițiile lor sunt contagioase, așa că faci un efort pentru a fi în preajma oamenilor pozitivi.

Ești plin de idei și s-ar putea să auzi informații care îți sună un clopoțel în cap. Concentrează-te asupra tuturor ideilor noi care apar. S-ar putea să existe câteva pietre prețioase în ceea ce auzi sau citești.

Taur

Claritate

Lucrezi cu o organizație de caritate care este dedicată unei cauze în care crezi. Te concentrezi pe a aduce ceva minunat în lume.

Este o zi bună pentru a lucra singur la ceva care este foarte important pentru tine. Poți face progrese reale.

Gemeni

Steaua strălucește

Steaua ta strălucește acum. Ești vizibil pentru ceilalți, ceea ce înseamnă că este mai probabil să fii ales pentru un loc de muncă sau promovare. Este un moment bun pentru a-ți promova afacerea sau a lansa un nou produs sau serviciu.

Un prieten de-al tău ți-ar putea oferi informații care te ajută să-ți găsești drumul. Aceste informații ar putea veni ca o provocare pentru a te determina să faci ceva ce ți-ai dorit sau ar putea elimina un blocaj.

Rac

Mesaje

Granițele dintre tine și cunoașterea universală se dizolvă și poți accesa informații pentru a-ți răspunde la întrebări și a-ți aduce înțelepciunea pe care o cauți. Aesta este un moment bun pentru a vorbi cu îngerii și ghizii tăi.

Ai putea face o conexiune excelentă în carieră. Contactează o companie la care dorești să lucrezi. Postează CV-ul sau discută cu șeful tău despre cum puteți evolua în compania actuală. Este posibil să găsești și informații care îți vor ajuta afacerea.

Leu

Claritate

Granițele dintre tine și ceilalți se dizolvă. Poți să simți când cineva este dispus să-ți dea ceea ce vrei. Acesta este un moment bun pentru a cere un împrumut, a începe un parteneriat sau a împrumuta mașina de tuns iarba vecinului tău.

S-ar putea să te simți motivat să înveți ceva. Acest lucru ar putea însemna să te înscrii la un curs și să obții rezultate fenomenale. 

Fecioară

Elimini blocajele

Tu și iubita ta s-ar putea să vă planificați nunta sau vă gândiți să vă reînnoiți jurămintele. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment bun pentru a-ți trimite dorințele către Univers. Fă vizualizări pentru a chema relație pe care o dorești.

În căutarea securității financiare, uneori gândurile îți stau în cale. Acum ai șansa să le ștergi. Privește cum procesele tale de gândire îți întrerup capacitatea de a câștiga bani. Te poți elibera de convingerile limitative care te împiedică să vezi oportunități financiare.

Balanță

Forțe superioare

Ai putea fi foarte atrasă de meditație. S-ar putea să restabilești un obicei spiritual zilnic care te ajută să te simți mai calm și în contact cu sinele tău superior. Acum poți profita de abilitățile tale psihice și de magie adevărată.

Poți întâlni oameni care ți-ar putea fi de mare ajutor. Acesta este un moment bun pentru a contacta persoane pentru parteneriat, colaborare sau mentorat. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să găsești pe cineva care te-a căutat, iar acest lucru s-ar putea să se potrivească.

Scorpion

Extindere

Este timpul să te preocupi de artă, scris, muzică sau desen. Arată-le altora la ce ai lucrat, chiar dacă te temi de critici. Orice critici pe care le primești acum te vor ajuta doar să te îmbunătățești.

Un coleg ar putea avea o oportunitate de angajare pentru tine. Acest lucru ar putea fi la compania pentru care lucrează sau poate că vrea să înceapă o afacere secundară cu tine. Este o idee bună să te gândești la idei pentru a face bani.

Săgetător

Casa și familia sunt în centrul atenției

S-ar putea să te simți mai aproape de unii dintre membrii familiei tale decât te-ai simțit de mult timp. Este posibil să-ți vizitezi părinții și să-ți amintești despre trecut. S-ar putea să vinzi casa familiei și să-ți strângi lucrurile pentru a începe undeva nou.

S-ar putea să te simți chemat să-ți asumi un risc. Și, deși acest lucru ar putea include unele speculații financiare, este posibil să speculezi despre dragoste. Riscul ar putea fi să ceri întâlnire cuiva sau să spui da unei invitații. Și, deși încă ai putea arunca zarurile pentru o investiție, problemele inimii ies în evidență acum.

Capricorn

Lucrurile se îmbunătățesc acasă

Gândurile tale îți creează viața ți ți se deschid noi oportunități. Dacă nu vezi nicio posibilitate, atunci este greu să mergi înainte. Acesta este un moment bun pentru a-ți deschide mintea către diferitele direcții disponibile. Ai mai multe opțiuni decât crezi.

Ai putea intra în contact cu o rudă îndepărtată. Sau un site de genealogie ar putea indica faptul că ai un văr îndepărtat celebru sau rădăcini într-o țară de care ai fost întotdeauna interesat. Acesta este un moment în care s-ar putea să treci prin suvenirurile familiei sau să ai de-a face cu moștenirile familiei.

Vărsător

Libertate financiară

Săptămâna începe duminică, 17 martie, cu soarele unind Neptun în Pești și casa ta a banilor. S-ar putea să vrei să faci o meditație pe bani. Aceasta ar putea include scandarea sau fredonat în timp ce vizualizezi oportunitățile de bani. 

Poți contacta persoana potrivită la momentul potrivit. Asta înseamnă că dacă apelezi la cineva pentru un loc de muncă sau un parteneriat, l-ai putea prinde în momentul în care caută pe cineva ca tine. Acesta este un moment bun pentru a suna sau trimite mesaje cuiva cu care ești interesat să lucrezi.

Pești

Putere

Ești mai vizibil acum și asta înseamnă că oamenii sunt atrași de tine. Dacă ești într-o relație de dragoste, voi doi ați putea fi mai sincronizați acum decât ați fost de ceva vreme. Dacă ești în căutarea iubirii, aceasta este o zi bună pentru a ajunge la cineva de care ești interesat.

Ai o oportunitate financiară. Persoana cu care trebuie să vorbești este disponibilă și te poate ghida pas cu pas. Finanțele tale ar putea primi un impuls, potrivit astrology.com.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop