x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18 - 24 octombrie 2021 pentru toate zodiile. Gemenii vor aventuri. Fecioarele trebuie să fie atente la bani

Horoscop săptămânal, 18 - 24 octombrie 2021 pentru toate zodiile. Gemenii vor aventuri. Fecioarele trebuie să fie atente la bani

14 Oct 2021   •   12:32
Horoscop săptămânal, 18 - 24 octombrie 2021 pentru toate zodiile. Gemenii vor aventuri. Fecioarele trebuie să fie atente la bani
Sursa foto: Hepta

Berbec

În această săptămână, vezi oportunități în jurul tău. Dar există și o mulțime de distrageri pe parcurs. Veii întâlni o persoană de care te vei îndrăgosti la prima vedere dar sunt obstacole în calea acestei legături. Poate tu nu ești liber sau obiectul dragostei tale este o  fantezie. Comunici ușor cu prietenii, asociații de afaceri și membrii familiei. Este un moment bun pentru a cumpăra pantofii cool pe care îi visezi.

Taur

Iei decizii și permiți lucrurilor bune să intre în viața ta. Însă ve fi frustrat de cât timp îți ia să înveți ceva nou. Ai uitat, când erai mai tânăr, că nu conta durata pentru a face ce îți doreai? Atrage acea energie pozitivă din trecutul tău pentru a te ajuta cu acest proiect. Programul tău începe să fie mai clar pe la mijlocul perioadei iar lucrurile devin mai calme. 

Gemeni

Ai chef de pasiune, dragoste și aventură. Ești atât de absorbit de energia ta sexuală, încât s-ar putea să nu mai faci nimic altceva. Toate acestea pot fi legate de cineva pe care tocmai l-ai cunoscut, o persoană pe care nu o poți lăsa să plece. Comunici bine și cu copiii.

Rac

Ceea ce pare problematic la început, ar putea fi o oportunitate bună. Ești îngrijorat cu privire la introducerea în familie a persoanei iubite. Dacă te afli deja într-o relație, se vor isca tensuni între tine și unele rude. Folosește-ți energia pentru a repara prin casă. Dacă vrei să o vinzi, vei primi oferte. 

Leu

În această săptămână, viața ta poate lua o nouă întorsătură. Găsești calea cea mai bună. Vei putea rata însă unele comunicări de afaceri importante, așa că ma bine ții telefonul deschis în weekend. Este momentul să-ți schimbi mijloacele de comunicare, precum telefonul sau laptopul.

Fecioară

Vrei să faci un pariu, mai ales dacă te interesează o afacere riscantă. Vei fi tentat cu oferte de câștiguri astronomice dar ai grijă să nu-ți pierzi banii. Vei beneficia de niște fonduri care ajung cu întârziere. 

Balanță

Sunt posibile noi începuturi. Ar putea fi începutul a ceva mare. Te simți puternic și înfrunți un membru al familiei. Ești hotărât să-ți trăiești viata așa cum dorești și nu vrei să-i lași pe alții să-ți stea în cale acum. Hotărârea ta îi va determina pe ceilalți să fie de acord cu tine. Cei care se opuneau, se vor  da la o parte. Toată lumea pare să-ți aplaude alegerile. Poți merge mai departe.

Scorpion

Vei avea posibilitatea de a avansa în carieră. Vezi tot felul de semne care te încurajează să mergi mai departe. Comunicare cu cei din jur devine mai ușoară. Dintr-o dată oamenii par mai puțin combativi și mai dispuși să te ajute. Și, în cele din urmă, primești un mesaj de la o persoană care te interesează.

Săgetător

În această săptămână ești darnic. Un prieten îți cere un împrumut pentru noua lui afacere. Dar nu este cea mai bună perioadă pentru o investiție. Spune-i că trebuie să te mai gândești. Știi exact ce să-i spui prietenului tău pentru a păstra prietenia fără a te încurca în planurile lui de afaceri.

Capricorn

Te simți energic și te simți un super erou. Capricorn, ești gata să te transformi în costumul tău de super-erou. Dar ai grjă ce postezi pe rețelele de socializare. Este bine să fii precaut. Alege-ți cuvintele cu atenție și nu stârni controverse. În cele din urmă apare un mesaj al unui supraveghetor. Zvonurile au răspuns cu fapte. Acum vezi ce se întâmplă cu adevărat în compania ta.

Vărsător

Ești pe val. Simți energia care unifică toate viețuitoarele. Ai ocazia să vă înțelegi ce ai de făcut și să te deplasezi în direcția corectă. Comunicarea cu o instituție de învățământ sau un profesor va continua. Vei obține câteva informații despre împrumuturi. Te vei împăca cu o persoană apropiată. Lucrurile se îmbunătățesc.

Pești

Posibilitățile se deschid ca o stridie cu o perlă. Caută oportuntăți de investiții sau reduceri la asigurări. Actualizează-ți cv-ul și caută un loc de muncă mai bun. Primești informații referitoare la un împrumut sau o finanțare. Mai sunt niște documente de făcut, dar acum poți vedea posibilități de a merge mai departe.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop