x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Berbecii sunt inspirați. Fecioarele ies în evidență. Scorpionii primesc mesaje spirituale

Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Berbecii sunt inspirați. Fecioarele ies în evidență. Scorpionii primesc mesaje spirituale

de Moira Dună    |    15 Iun 2023   •   15:59
Horoscop săptămânal 19-25 iunie 2023. Berbecii sunt inspirați. Fecioarele ies în evidență. Scorpionii primesc mesaje spirituale
Sursa foto: Unsplash.com

Soarele schimbă zodia și trece din Gemeni în Rac. Soarele face careu cu Neptun din Pești iar Jupiter din Taur face sextil cu Saturn din Pești.

Berbec

Inspirație

Ești fascinat de o piesă de artă ori inspirat de muzică. Fredonezi un cântec ori vrei să pictezi. Te gândești serios să urmezi un curs de desen. 

Unele dintre planurile tale financiare sunt foarte promițătoare. Evită să-ți asumi responsabilitățile altora, mai ales dacă înseamnă cheltuieli. Distragerile sunt peste tot. Concentrează-te pe obiceiurile tale financiare. 

Taur

Energie

De obicei ai o abordare foarte pragmatică a vieții dar uneori energia depusă pentru obținerea prosperității poate fi stimulată prin metode spirituale. Aordează o mentalitate a abundenței. Poate îți organizezi casa după stilul feng shui pentru a atrage bani. Și este posibil să primești un mesaj.

Cercul tău de prieteni se extinde. Ai putea cunoaște oameni noi. Poate te înscrii la un curs  relații, faci cursuri și cunoști oameni interesanți. Acesta este un moment bun pentru socializate și pentru a accepta o invitație la petrecere.

Gemeni

Fluture social

Energia ta nu are limite. S-ar putea să te trezești în zorii zilei să alergi sau să faci clătite. Pari atras în multe direcții de activități pe care vrei să le faci și de oameni pe care vrei să-i vezi.

Ai putea medita sau pur și simplu scoate căștile de la urechi în timp ce te plimbi în parc. Universul șoptește mesaje despre direcția vieții tale și dragoste.Există un cor de energii utile în jurul tău.

Rac

Dincolo de vechile granițe

Ai putea avea tot felul de idei fanteziste. Faci brainstorming și te gândești la posibilități. Poate vrei să-ți scoți jurnalul și să scrii câteva dintre gândurile tale. Sau aplici unele idei în artă. 

Este un moment bun pentru a întâlni oameni care împărtășesc unul dintre interesele tale sau care sunt în aceeași profesie. Întâlnirile de afaceri, grupurile de hobby și acțiunile caritabile care se aliniază cu valorile tale sunt foarte bune pentru tine. Ai putea să cunoști pe cineva și să colaborezi la o idee de afaceri sau un proiect care v-ar putea aduce succes.

Leu

Ingeniozitate și imaginație

Deși în general aveți o mulțime de idei bune, acum poți veni cu ceva extraordinar. Ar putea fi ceva ce merită brevetat sau construirea unei afaceri.

O oportunitate de muncă sau de afaceri este disponibilă. Ți s-ar putea oferi o promovare sau un post într-un alt departament. O persoană cu autoritate îți poate cere să te alături echipei sale. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, este o perioadă excelentă pentru a-ți trimite CV-ul sau a programa un interviu.

Fecioară

Plecăciune

Parcă ai ieși dintr-o dată din umbră. Alți oameni te văd sau recunosc realizările tale. Munca pe care ai făcut-o este remarcată. S-ar putea să câștigi un premiu sau o altă formă de recunoaștere. 

S-ar putea să iei în considerare un curs de imobiliare, să te înscrii la un curs despre investiții sau să îți extinzi cunoștințele de psihologie, sociologie și relații interpersonale. 

Balanță

Magie

Ai putea încorpora mai mult din credința ta în viața de zi cu zi. Poți țese spiritualitatea în rutina ta. Adaugă ierburi la gătit pentru proprietățile lor medicinale și magice. S-ar putea să aprinzi o lumânare dimineața și să îți pui o dorință.

Obții resursele de care ai nevoie pentru un proiect. Ați putea încerca crowdfunding sau o rudă vă poate trimite un cec. S-ar putea să ai ocazia să lucrezi la un proiect foarte interesant cu o nouă echipă sau un alt șef.

Scorpion

Semne din Univers 

Lucrurile care se întâmplă în experiența ta fizică ar putea fi mesaje spirituale. Ceva care îți alunecă de pe degete ar putea indica nevoia de a renunța la o situație. O ușă închisă ar putea fi un semn că trebuie să bati în altă parte. Universul îți șoptește la ureche.

Tu și partenerul tău ați putea dori să discutați despre viitor în termeni foarte serioși, practici. Acest lucru ar putea însemna să vă mutați împreună sau să cunoști familia iubitului tău. Dacă ești în căutarea dragostei, poți cunoaște oameni noi. Găsești experiențe vesele și distractive și poți întâlni pe cineva pentru o relație de dragoste.

Săgetător

Oameni noi și incitanți

Dacă vrei să cunoști pe cineva nou, vizualizează-ți energia atragând această persoană către tine. S-ar putea să aprinzi o lumânare (roșu pentru pasiune sau galben pentru prietenie) pentru a-i spune Universului că ești pregătit. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, ai putea avea o seară romantică.

Indiferent cât de mare este lista ta de lucruri de făcut astăzi, le poți rezolva. Verifică sarcinile cu multă energie și entuziasm. Ete o zi bună pentru sarcini împovărătoare deoarece ai mai multă energie pentru a naviga printre ele.

Capricorn

Modalitate mai bună de a face lucrurile

Te vei simți mai bine meditând, apelând la medicina alternativă ori alegând o viață mai liniștită. Este posibil să îmbrățișezi practici de viață lentă. Este posibil să găsești câteva informații care te ghidează către o viață mai sănătoasă.

S-ar putea să trimiți mesaje dulci partenerului tău. Sau ai putea găsi un bilet de dragoste. Aceasta este o zi grozavă pentru a întâlni pe cineva nou pentru o relație de dragoste, dacă asta îți dorești. Și dacă ești în căutarea unei relații serioase, există o oportunitate de a întâlni persoana potrivită.

Vărsător

Putere de manifestare 

Visele ar putea deveni realitate. Dacă ești într-o relație de dragoste, este timpul să vorbești despre ceea ce te-ar face fericit. Dacă ești în căutarea dragostei, trimite-ți urările în fluxuri strălucitoare de energie și vizualizează dragostea atrăgând-o spre tine.

Ești susținut de familie. Lucrurile de care avi nevoie din punct de vedere emoțional și fizic ar putea veni de la diverse rude. 

Pești

În contact cu cei din jur

Ar putea exista un nou copil în familie. Este posibil să petreci mai mult timp cu un văr sau cu o mătușă. S-ar putea să înveți ceva despre un părinte care să-ți adâncească respectul pentru el. 

S-ar putea să primești multe mesaje. Cercetează-le cu atenție. S-ar putea să descoperi că cineva important așteaptă răspunsul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal