x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022. Berbecii fac progrese uimitoare. Balanțele încep o nouă afacere

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022. Berbecii fac progrese uimitoare. Balanțele încep o nouă afacere

18 Sep 2022   •   10:38
Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022.  Berbecii fac progrese uimitoare. Balanțele încep o nouă afacere
Sursa foto: Marius Mureșan Unsplash.com

Planeta comunicării, Mercur, este retrogradă și face cuadratură cu Jupiter din Berbec. Totodată, Soarele din Fecioară face trigon cu Pluto în Capricorn. Venus din Fecioară face trigon cu Uranus în Taur.

Berbec

Ai parte de progrese semnificative. Ești concentrat să te îndrepți spre vârful celui mai înalt munte. Chiar dacă nu ajungi pe culmi, abilitățile tale vor fi uimitoare.Te aștepți să finalizezi un proiect mare. De asemenea, vrei să ieși din rutină, să faci o schimbare, chiar dacă nu una permanentă. 

Taur

Te preocupă condiția ta fizică și mentală. Ai putea face din casa ta o sală de yoga. Sau un nou aparat de exerciții ar putea fi obsesia ta actuală. Sau ai putea găsi bucuria în drumeții. Mai mult, ai putea să te îndrăgostești pe neașteptate în timp ce stați la povești. Destul de curând vei fi fascinat de această conexiune. Sau poate găsești pe cineva printr-o aplicație de întâlniri și treceți de la mesaje scrise la convorbiri telefonice. Întâlnirea s-ar putea lăsa cu focuri de artificii. 

Gemeni

Te gândești la trecut. Este posibil ca un fost iubit să ia legătura cu tine. Toată emoția și scânteile vechi se ridică într-o explozie de flăcări. Atracția dintre voi doi ar putea fi extraordinară. Dacă însă nu vrei să mergi pe acest drum, nu răspunde la telefon. Pe de altă parte, dacă vrei ceva emoție, ar fi ușor de găsit. Este o perioadă favorabilă și pentru schimbări în casă, fie că este vorba despre zugrăvit sau redecorat. 

Rac

Iei măsuri pentru obiective mari. S-ar putea să fii foarte concentrat să găsești o cale de ieșire dintr-o situație locativă. Ori poate încerci să-ți dai seama cum să-ți faci locuința actuală mai funcțională. Ești invitat la o petrecere unde vor fi dansuri irlandeze la care trebuie să participi ori poate vrei să mergi pe o bicicletă mai puțin obișnuită. 

Leu

Atitudinea ta se schimbă. Dacă în mod normal ești cumpătat și gata să câștigi un ban ori de câte ori poți, acum s-ar putea să faci ceva cheltuieli. Dar dacă ești risipitor, acum poți vedea cum economiile te ajută să-ți găsești libertatea financiară în viitor. De asemenea, s-ar putea să simți o iritare legată de partenerul tău. Este posibil să vrei să faci ceva diferit, dar acesta nu este de acord, așa că trebuie să-i explici cu blândețe ce vrei și dacă poate exista un compromis de ambele părți. Nu aborda lucrurile cu duritate pentru că vei fi dezamăgit. 

Fecioară

Te apuci de treabă. S-ar putea să fii concentrat pe obținerea controlului asupra finanțelor tale. Asta ar putea însemna că îți pui în ordine facturile, îți pui limite la cardurile de credit sau creezi alerte în contul tău bancar. Acum ești pe drumul spre succes. Toată lumea se așteaptă la o atitudine moderată din partea ta. Cu toate astea, vei face ceva nonconformist. Poate este vorba de o tunsoare, un tatuaj sau o nouă culoare de păr. 

Balanță

Ai o oportunitate de parteneriat. Un prieten sau o nouă cunoștință ar putea dori să te întâlnească pentru a vă concentra energiile asupra unui proiect sau pe afaceri. Te poți întâlni atât pentru afaceri, dar și pentru plăcere. Ai puterea personală și magnetismul de a atrage o conexiune grozavă. Ai putea avea o epifanie bruscă. Acest lucru este declanșat de un vers, o melodie sau un videoclip și dintr-o dată înțelegi cum să schimbi energia pentru a avea mai multă bucurie în viața ta. Fii atent la semne.

Scorpion

Îngerii și ghizii tăi sunt prezenți. S-ar putea să se întâmple niște lucruri nebunești în lume, dar Universul are grijă de tine, așa că poți să urmezi semnele și mesajele care te vor ghida. Acesta este un moment bun pentru a-ți revizui gândurile interioare. Observă ce se întâmplă în natură. Simte ce se întâmplă în corpul tău. Vor veni mesajele. Prietenii tăi vor fi alături de tine și veți face ceva diferit și distractiv.

Săgetător

Simțul tău despre ceea ce este necesar în comunitatea ta este foarte puternic. S-ar putea să protestezi pentru sau împotriva unei probleme. Este posibil să te gândești să candidezi pentru o funcție. Ideea este să te implici. La locul de muncă, șeful tău te poate considera o stea în devenire. S-ar putea deschide o oportunitate și poți avea o discuție pozitivă despre viitorul tău. Poate nu vei obține o promovare, deocamdată. Dar este un moment bun pentru a cere favoruri. 

Capricorn

Auzi muzica Universului.S-ar putea să iei o decizie importantă cu privire la cariera ta. Ia în considerare actualizarea CV-ului și să aplici pentru joburi. Dacă asculți cu atenție, poți să-ți auzi îngerii și ghizii. Ei vorbesc prin semne și simboluri. S-ar putea să auzi o replică dintr-o melodie sau un mic fragment dintr-un videoclip. Este posibil să vezi multipli de numere. Ai putea primi multe mesaje.

Vărsător

Dobândești abilități valoroase. Indiferent dacă ești la școală sau nu, ești destul de interesat să dobândești niște deprinderi noi. Te-ai putea înscrie la un curs formal sau online. S-ar putea să ai un interes brusc pentru o investiție neobișnuită, poate o nouă criptomonedă sau metale prețioase, iar înclinația ta este să te arunci cu totul. Ai însă  grijă la impulsivitate și fii precaut. 

Pești

Finanțele tale se îmbunătățesc. Ești pe drumul de a găsi surse noi de venituri. De asemenea, cineva este îndrăgostit de tine și te invită la o întâlnire. Este posibil să cunoști această persoană de ceva vreme și acum ești liber și disponibil pentru o relație. Sau acesta ar putea fi cineva pe care tocmai l-ai cunoscut și acum mergi la o primă întâlnire. Acest lucru ar putea fi magic.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop