x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 2 - 8 ianuarie 2023. O perioadă potrivită pentru planuri de viitor

Horoscop săptămânal, 2 - 8 ianuarie 2023. O perioadă potrivită pentru planuri de viitor

de Moira Dună    |    29 Dec 2022   •   16:10
Horoscop săptămânal, 2 - 8 ianuarie 2023. O perioadă potrivită pentru planuri de viitor
Sursa foto: Unsplash.com

Planeta Mercur este retrogradă în semnul Capricornului și face sextil cu Neptun din Pești. În data de 4 ianuarie, Venus din Vărsător face sextil cu Jupiter din Berbec.

Berbec

Privești spre viitor

Poți să privești în viitorul îndepărtat și să vezi posibilitățile. Acesta este un moment bun să-ți analizezi ultimii 5, 10 sau 20 de ani și să vezi unde te afli. Priteni mai vechi vor lua legătura cu tine. Totodată, te simți atras de un coleg. Marele Benefic, Jupiter, se află în semnul tău pe parcursul acestui an și îți va deschide multe posibilități, cu condiția să acționezi corect. 

Taur

Faci planuri

Îți imaginezi un viitor minunat. Neptun din Pești îți stimulează imaginația, astfel încât să poți proiecta acolo unde vrei să fii peste un an. Poți fi arhitectul vieții tale, iar astăzi este o zi bună pentru a-ți face planuri. Ești foarte carismatic astfel că îți poți găsi dragostea la un evenimente social sau pe o aplicație de întâlniri. 

Gemeni

Îți stabilești obiective

Este bine să-ți canalizezi energia pentru proiecte viitoare. Lumea este plină de posibilități. Ți se vor clarifica lucruri care până acum au fost în ceață. Apelezi la practici spirituale pentru a-ți reînnoi energia și a primi șanse de prosperitate care îți apar în cale.

Rac

Urmărești unele oportunități

Imaginația ta este la cote maxime astfel că poți privi spre viitor. Puteți vedea cum se așează unele lucruri pentru a-ți construi viața așa cum o dorești, fie că este vorba despre carieră, familie sau comunitate. Ai mai mult acces la resurse. Acestea ar putea include orice, de la obținerea unui împrumut cu dovândă avantajoasă și până la ajutorul unei persoane care te ajută să găsești documentele de care ai nevoie.

Leu

Faci planuri clare pentru viitor

Intuiția ta este mai puternică decât de obicei. S-ar putea să ai senzația că trebuie să stai puțin și să te gândești la viitorul tău. Sunt atât de multe drumuri posibile! De asemenea, te înțelegi mai bine cu partenerul tău și asta te va face să duci relația la un nou nivel, poate să vă logodiți ori chiar să vă căsătoriți. 

Fecioară

Rezolvi un puzzle important

S-ar putea să-ți faci planuri pentru a-ți îmbunătăți viața. Ar putea fi ceva la care te-ai gândit de ceva timp, iar acum piesele se adună. Acesta este un puzzle pe care îl poți rezolva. Ai și ocazia să faci ceva cu adevărat distractiv, care este și bun pentru sănătatea ta, cum ar fi yoga cu prietenii sau să schiați. Sau ați putea începe împreună o dietă sănătoasă. 

Balanță

Îți urmezi intuiția

Te bazezi pe sentimentele tale pentru a lua decizii cu privire la viitor. Ai multe opțiuni în fața ta iar acum este momentul să vezi ce îți dorești cu adevărat. Totodată, ai o întâlnire extraordinară cu partenerul tău, poate mergeți la un spectacol sau la dans. Dacă te afli în căutarea dragostei, acesta este un moment excelent pentru a cunoaște pe cineva nou.

Scorpion

Visezi la un viitor minunat

Ai putea accesa legea atracției astfel încât să ți se deschidă noi oportunități. Familia s-ar putea reuni pentru un anunț interesant. Unul dintre copiii tăi s-ar putea să-ți prezinte iubitul sau o rudă mai în vârstă s-ar putea recupera după o boală lungă.  De asemenea, poți primi un nou animal de companie.

Săgetător

Succesele tale sunt scrise în stele

Intuiția ta este la cote maxime și te ajută mai ales în domeniul scrisului. Totodată, este un moment bun să începi un curs de dans, ori aerobic, sau orice altă activitate sportivă care să te mai scoată din rutină. 

Capricorn

Descoperi lucruri noi despre tine

Cauți noi modalități de a-ți atinge obiectivele. Ai făcut ceva progrese, dar lucrurile se mișcă prea încet. Poți să faci brainstorming idei pentru a-ți atinge obiectivele anuale în doar 6 luni. Cineva te-ar putea invita la prânz într-un restaurant foarte exclusivist. S-ar putea să primești un cadou deosebit. 

Vărsător

Îți planifici noua viață

Ai putea să descoperi ceva despre tine prin practici spirituale. S-ar putea să afli ce te așteaptă în viitor. Un admirator secret îți trimite flori și mesaje. Ar trebui să-i acorzi atenție. Poate fi o persoană interesantă. 

Pești

Dragostea te ia prin surprindere

Primești mai multe mesaje din Univers. Prin meditație afli unele răspunsuri pe care le cauți de ceva timp. Acordă mai multă atenție odihnei și relaxării. Ia în calcul să petreci o zi la spa, masaj sau piscină. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop