x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20-26 iunie 2022. Racii și Fecioarele avansează în carieră

Horoscop săptămânal, 20-26 iunie 2022. Racii și Fecioarele avansează în carieră

19 Iun 2022   •   13:48
Horoscop săptămânal, 20-26 iunie 2022. Racii și Fecioarele avansează în carieră
Sursa foto: Unsplash.com

Săptămâna aceasta, Soarele va trece din semnul Gemenilor în cel al Racului și face cuadraturi cu Pluto în Capricorn. Mercur se află în Gemeni și face sextil cu Jupiter în Berbec.

Berbec

Acționează cu atenție la începutul săptămânii și vei dansa până la sfârșit. Gândirea și acțiunea rapide ți-ar putea face probleme. Cuvintele sau imaginile pe care le proiectezi în lume ar putea avea consecințe neașteptate. Gândește-te de două ori înainte să postezi ceva ce nu vrei să vadă copiii, bunica sau șeful tău. Energia se îmbunătățește considerabil pe parcurs și vei gândi la nivel mare. Ești gata să extinzi un proiect sau să redecorezi casa. Această energie se extinde și asupra relațiilor personale. Un flirt ar putea deveni o întâlnire romantică. 

Taur

Profită de abundență. Te simți frustrat deoarece așteptările tale nu se potrivesc cu realitatea. Acei guru financiari online fac ca totul să pară atât de ușor. S-ar putea să simți că ai ratat oportunitatea de a investi în imobiliare, aur sau criptomonede. Este timpul să încetinești și să te gândești la ceea ce îți dorești cu adevărat. Este posibil să prețuiți liniștea și un somn bun mai mult decât să te alături celei mai recente nebunii de investiții. În loc să simți că ai ratat-o, așteaptă momentul potrivit. S-ar putea să ai ocazia de a face o achiziție la un preț avantajos sau primești un cadou. Ar putea fi o piesă de mobilier, un computer sau chiar o mașină. Ești magnetic când vine vorba de bani și bunuri materiale. Când îți dorești ceva, de multe ori vine la tine, deși durează mai mult decât ți-ai dori.

Gemeni

Flexibilitatea aduce distracție. Așteaptă-te la schimbări cu privire la locul sau ora întâlnirii. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de dragoste. O întâlnire romantică are loc doar când faci ajustări. În caz contrar, programele voastre nu se vor sincroniza sau există o comunicare greșită. Un pivot rapid ar putea aduce o seară intimă. Totodată, unul sau mai mulți dintre prietenii tăi fac tot posibilul să te ajute. A nevoie de acest ajutor dacă te muți sau lucrezi la un proiect de acasă. Dacă ești în căutarea dragostei, un prieten s-ar putea să-ți organizeze o întâlnire cu cineva pe care îl consideră perfect pentru tine.

Rac

Este posibilă o conexiune grozavă. Este o provocare să te relaxezi. Acest lucru ar putea însemna că partenerul tău are nevoie de ajutorul tău, sau copiii ori alți membri ai familiei te atrag într-un milion de direcții diferite. Uneori îți este greu să ceri lucruri pentru tine, dar totul poate merge mult mai bine când te pui pe primul loc. S-ar putea să fii selectat pentru o oportunitate la serviciu. Acest lucru ar putea însemna că înlocuiești temporar un supervizor care este în concediu. Ai putea fi pus la conducerea unui proiect și să conduci o echipă. Ar putea fi oportunitatea ta de a găsi un influencer care este dispus să colaboreze cu tine pentru a-ți promova produsele sau serviciile. Când apare o astfel de energie, trebuie să o apuci. Oportunitățile sunt trecătoare.

Leu

Ai putea fi în centrul atenției. Câțiva dintre prietenii tăi s-ar putea să te contacteze pentru a relua legătura cu tine. Însă programul tău este încărcat și ai obligații de care este greusă scapi. Știți că este timpul să primești prietenii înapoi în viața ta. Ești petrecăreț de fel și este timpul să fii din nou așa. S-ar putea să ai un bun venit încântător când mergi undeva. Acesta ar putea fi un vechi hangout sau un curs de meditație, yoga, tai chi sau alte activități care îți susțin viața spirituală. S-ar putea să te întorci în locul tău preferat, la o cafenea îndrăgită.

Fecioară

O posibilă comoară îți iese în cale. Există o mare oportunitate care este cu siguranță în afara zonei tale de confort. S-ar putea să existe un loc de muncă de care ești interesat, dar pentru care nu ești calificat pe hârtie, deși probabil că ești foarte entuziasmat  să înveți. S-ar putea să te gândești la o promovare care ar aduce responsabilități și provocări suplimentare. Ești în mod natural prudentă dar astăzi te poți descurca mai bine dacă depășești granițele. De asemenea, ai ocazia să atragi resursele de care ai nevoie. Ar putea exista oameni cu abilități care sunt gata să te ajute. Ai putea obține o infuzie de numerar pentru afacerea ta. Începe prin a face o listă cu toate modurile prin care Universul îți poate trimite ajutorul de care ai nevoie. Doar făcând lista, trimiți un mesaj că ești deschis și cauți posibilități.

Balanță

Ești remarcat. S-ar putea să simțiți un conflict interior. Ai ocazia să te ridici în picioare, să fii văzut pe scenă dar asta ar putea fi împotriva modului în care ai fost crescut. Poate că ai fost timid În lumea de astăzi, este adesea necesar să fii cel mai bun avocat al tău. Nu mai aștepta să fii ales. Trebuie să te alegi singur. Acest lucru te-ar putea scoate în afara zonei tale de confort, dar cu siguranță ar merita. Un prieten sau o cunoștință s-ar putea să îți arate mai mult sprijin decât te-ai așteptat. Ar putea să te ajute cu o întrebare de afaceri sau o problemă personală, sau să îți facă cunoștință cu un potențial partener. Uneori îți place să fii independent, dar astăzi ai putea primi un cadou de la cineva căruia îi pasă de tine.

Scorpion

Există posibilități romantice dacă ești interesat. Ar putea exista un mic conflict cu privire la o cerere de împrumut, investiție sau altă tranzacție financiară. Este posibil ca site-ul să nu fie clar, formularele de care ai nevoie să nu se încarce sau să-ți solicite să trimiți prin fax o copie cu semnătura ta. Și cine mai are un fax? Va fi nevoie de multă răbdare pentru a trece prin acest proces. Dacă este posibil, păstrează documentele complicate pentru altă dată. Programarea unui masaj ar putea face din aceasta o zi minunată. Sau tu și iubita ta sv-ați putea ghemui pe canapea, în timp ce urmăriți o comedie romantică. Dacă ești în căutarea dragostei, găsește activități orientate spre sănătate, cum ar fi o nouă sală de sport sau să alergi cu câinele tău în parc. Ai putea întâlni o persoană cu gânduri asemănătoare și, înainte să-ți dai seama, ai putea vedea focuri de artificii.

Săgetător

Săptămâna aceasta, casa ta ar putea fi centrul activităților sociale. Săptămâna începe duminică, 19 iunie, cu soarele în Gemeni și casa voastră de lucru făcând un quincunx către Pluto în Capricorn și casa voastră a prezenței fizice. Capricorn, ar fi bine să o luăm mai ușor astăzi. Evitați activitățile obositoare, deoarece ați putea trage un mușchi. Aceasta nu este o zi bună pentru cursuri de gimnastică, călărie sau încercarea de a face o poziție pe cap. În schimb, fă-ți un masaj sau ia un pui de somn frumos într-un hamac sub un copac. Energia se netezește luni, pe 20 iunie, când Mercur în Gemeni și casa voastră de rutină și bunăstare sextile Jupiter în Săgetător și casa voastră de casă și familie. Astăzi, familia s-ar putea reuni pentru a împărți o masă sau pur și simplu s-ar putea prinde din urmă. S-ar putea să aveți o casă plină cu un copil acasă de la școală sau oaspeți din afara orașului care stau noaptea. Vecinii s-ar putea opri să vă ofere noutăți despre comunitate. Azi e fericire acasă.

Capricorn

Casa ta ar putea fi centrul activităților sociale. Ar fi bine să o iei însă mai ușor. Evită activitățile obositoare. Aceasta nu este o zi bună pentru cursuri de gimnastică, călărie, etc. În schimb, fă un masaj sau dormi după-amiază într-un hamac sub un copac. Familia s-ar putea reuni. S-ar putea să ai o casă plină cu copii sau musafiri din afara orașului care rămân peste noapte.

Vărsător

O întâlnire ar putea aduce romantism. Ai putea avea o întâlnire clandestină cu cineva care îți captează cu adevărat interesul. S-ar putea să mergi cu bicicleta pentru a simți vântul în față. Poți merge la dans, la alergat, la navigație sau la schi nautic. Găsește o modalitate de a te mișca rapid, pe măsură ce profiți de energia din Univers. Caută modalități de a te învârti, să sari sau să zbori. Acest lucru îți va curăța pânzele de păianjen din creier și îți va aduce noi idei creative. Dansează ca și cum nimeni nu s-ar uita.

Pești

Poți obține ajutorul de care ai nevoie dacă ceri. Eexistă o mică deconectare între un membru al familiei și tehnologie. Aceasta ar putea fi o rudă mai în vârstă care are nevoie de ajutor pentru a-și rezolva sarcinile, cum ar fi trimiterea de imagini prin e-mail. Sau s-ar putea să fii stresat că al tău copil stă treaz toată noaptea pentru jocuri video. S-ar putea să-i blochezi internetul. Tehnologia este în centrul atenției, dar relațiile de familie sunt cu adevărat cheia. Apoi însă membri ai familiei vor fi gata să te ajute. Tot ce trebuie să faci este să întrebi. Nu este momentul să fii martir sau să suferi în tăcere. Cheia este să ceri ajutorm care ar putea veni sub formă de asistență sau bani. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop