x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 20-26 mai 2024. Berbecii vor să înceapă un nou proiect. Leii se pregătesc de o călătorie

Horoscop săptămânal, 20-26 mai 2024. Berbecii vor să înceapă un nou proiect. Leii se pregătesc de o călătorie

de Moira Dună    |    16 Mai 2024   •   09:00
Horoscop săptămânal, 20-26 mai 2024. Berbecii vor să înceapă un nou proiect. Leii se pregătesc de o călătorie
Sursa foto: Hepta

Războinicul Marte se unește cu Nodul Nord în zodia Berbecului. Soarele intră în Gemeni pe 20 mai 2024.

Berbec

Oportunități

Vrei să-ți asumi un mare proiect dar ai nevoie de un partener. Ai putea găsi pe cineva cu care să lucrezi pentru o afacere, un proiect la care lucrezi acasă sau vei face următorul pas în cariera ta.

Următoarele 4 săptămâni ar putea fi o perioadă foarte aglomerată pentru tine. Este posibil să primești multe invitații și să ai o mulțime de evenimente programate. Popularitatea ta va fi mare, așa că acesta este un moment bun pentru a cunoaște oameni noi. De asemenea, ai putea petrece timp cu frații și verii tăi.

Taur

Finanțe

Ai putea să simți că informațiile sunt descărcate în creierul tău. Ai putea avea mai multă energie și încredere acum. Instrumentele de care ai nevoie sunt la îndemâna ta.

Oportunitățile financiare vor fi mai abundente. Este o idee bună să-ți stabilești niște obiective financiare și să privești diferitele moduri în care banii ar putea veni la tine. Antrenează-te să vezi oportunități și vei continua spre abundența financiară chiar și după această perioadă de 4 săptămâni.

Gemeni

Inspirație

Unul dintre prietenii tăi ar putea avea o idee genială iar acest lucru ar putea duce la începerea unei afaceri împreună sau la o excursie într-o locație exotică. Acest lucru vă ajută pe amândoi, mai ales dacă ați fost blocați într-o rutină sau vă simțiți plictisiți.

Acum strălucești. Ești mai vizibil pentru ceilalți și poți întâlni oameni noi. În următoarele 4 săptămâni, îți poți face noi prieteni sau colaboratori de afaceri. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi o persoană specială.

Rac

Viitor

Ceea ce faci este foarte vizibil. Dacă ești pe rețelele sociale, s-ar putea să obții mai mulți urmăritori. În cercul tău social, ai putea fi în fruntea mesei. Dar fii atent.  Dacă mergeți cu viteză te poți accidenta.

Pe măsură ce îți închei anul solar în următoarele 4 săptămâni, acesta este un moment bun pentru a reflecta asupra trecutului. Renunță la lucrurile din viața ta de care nu mai ai nevoie. Eliberează durerea și dezamăgirea scriind cuvintele pe bucăți de hârtie și arzându-le sau tăindu-le în bucăți mici. Eliberează trecutul pentru a te putea deschide spre un viitor grozav.

Leu

Provocări

Este timpul să planifici o călătorie. S-ar putea să găsești prețuri bune pentru zboruri sau cazare. Te vei distra excepțional de bine.

Este posibil să aveți mai multe interacțiuni sociale. S-ar putea să te implici într-o organizație. Sau ai putea fi votat într-o poziție de autoritate într-un grup din care faci parte.

Fecioară

Carieră

Aceasta este o zi bună pentru a aplica pentru un împrumut online sau pentru a lansa o campanie de finanțare a afacerilor. 

Reputația și carisma ta strălucesc acum, iar ceilalți te văd ușor. În luna următoare, conexiunile tale de pe rețelele sociale ar putea crește. Este posibil să primești recunoaștere de la șeful tău. Sau mica ta afacere s-ar putea extinde, câștigând mai mult teritoriu sau clienți.

Balanță

Optimism

Ai putea fi în preajma multor oameni noi astăzi. Poți participa la un eveniment sau festival. Ai ocazia să faci o conexiune cu cineva, în timp ce te bucuri de o activitate. Dacă ești în căutarea unui prieten sau a unei relații de dragoste, ai putea întâlni pe cineva care știe să se distreze.

În următoarele 4 săptămâni s-ar putea să dobândești câteva abilități noi. Educația este în prim plan, așa că este posibil să urmezi un program de auto-studiu sau să continui cursuri de educație. Mintea ta absoarbe cunoștințele ca un burete.

Scorpion

Esența

Te-ai putea simți foarte motivat să-ți schimbi obiceiurile și rutinele pentru a-ți susține mai bine corpul, mintea și spiritul. Este posibil să începi un nou program de exerciții. Poți instala echipamentul în garaj. Te poți conecta cu un antrenor personal printr-o aplicație.

Acesta este un moment bun pentru a apela la niște prieteni. Oamenii sunt mai mult decât dispuși să te ajute deoarece tu i-ai ajutat în trecut.

Săgetător

Zile luminoase

Poți face ceva deosebit și chiar în afara zonei tale de confort. S-ar putea să urci la noi înălțimi sau să înoți la noi adâncimi. Sau ai putea să-ți arăți talentele în fața unui public. 

Casa relațiilor tale va fi luminată în următoarele 4 săptămâni. Îți poți vedea mai clar conexiunile văzând diferența dintre o relație benefică și una care te epuizează și ar trebui să renunți. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a examina relațiile din trecut, astfel încât să nu repeți greșelile.

Capricorn

Schimbări

Ai putea veni împreună cu rudele pentru un proiect comun. Succesul este mai probabil atunci când te asociezi cu oameni pe care îi cunoști bine. Ai putea combina resurse pentru o investiție sau talentele pentru a construi o afacere. 

În următoarele 4 săptămâni îți vei vedea mai clar rutina zilnică. Poți face schimbări care îți vor face viața mai ușoară și mai productivă. Pune accent pe sănătate, precum și pe practicile spirituale zilnice. S-ar putea să te apuci de meditație, yoga sau să scrii în jurnal.

Vărsător

Admirație

Ss-ar putea să analizezi niște documente. Aceasta este o zi bună pentru a completa cererile sau pentru a începe un proiect important. Dacă negociezi pentru o mașină sau un apartament nou, ai putea să te descurci foarte bine.

Exprimarea de sine va fi foarte importantă în următoarele 4 săptămâni. Poate vrei să lucrei la proiecte creative care implică pictura, scrierea, compunerea sau proiectarea. Prietenii și străinii ar putea să-ți admire munca. Ai putea primi recunoaștere.

Pești

Finanțe

O oportunitate de a face bani s-ar putea deschide pentru tine și ești gata să acționezi. Acesta ar putea fi ceva la care lucrezi de ceva timp, iar acum totul pare să se îndrepte spre un rezultat profitabil.S-ar putea să te conectezi cu cineva care îți poate arăta calea către succesul financiar.

În următoarele 4 săptămâni s-ar putea să petreci mai mult timp cu familia. S-ar putea să vizitezi membrii familiei pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Sau ai putea primi rudele care vin să stea cu tine, notează astrology.com.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal