x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 21 - 27 martie 2022. Gemenii vor fi promovați. Fecioarele sărbătoresc un eveniment special

Horoscop săptămânal, 21 - 27 martie 2022. Gemenii vor fi promovați. Fecioarele sărbătoresc un eveniment special

20 Mar 2022   •   17:16
Horoscop săptămânal, 21 - 27 martie 2022. Gemenii vor fi promovați. Fecioarele sărbătoresc un eveniment special
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop. Planeta Mercur se află în zodia Peștilor și face conjuncțe cu Jupiter. Totodată, planeta Marte din Vărsător face sextil cu Kiron în Berbec.

Berbec

În această săptămână vei afla multe informații utile. Totodată, explorezi lumea viselor, ceea ce îți va aduce vești despre un posibil partener de dragoste și o viitoare întâlnire romantică. Primești vizita unui prieten care te va ajuta să îți vindeci traumele și supărările pentru că îți va oferi sprijinul emoțional și spiritual de care ai nevoie. 

Taur

Reușești să-i ajuți pe cei din jurul tău, întrucât aceștia îți recunosc autoritatea. Te ocupi și de afaceri, dar și de acte caritabile. O relație cu un coleg de serviciu sau cu un șef se îmbunătățește. Poate atitudinea lor față de tine s-a schimbat, ori se află în vacanță. În orice caz, pentru moment situația este rezolvată. 

Gemeni

Lucrurile merg bine pentru că te așteaptă o promovare. Asta înseamnă mai multă responsabilitate, proiecte mai interesante. De asemenea, o problemă legală se finalizează în fața instanței sau este abandonată. În orice caz, lucrurile se desfășoară foarte simplu. 

Rac

Te gândești la tot felul de posibilități. Ești inspirat să începi o nouă viață, să pleci într-o călătorie departe, sau să te întrebi cum să lucrezi din altă țară. Este o perioadă grozavă să-ți faci astfel de planuri. Cu partenerul ai putea avea probleme. V-ați ciondănit dar vrei să vă împăcați făcându-i pe plac. 

Leu

Există o oală de aur pentru tine la capătul curcubeului. Vei primi o sumă importantă de bani, pe care o aștepți de mult timp. Acest lucru va declanșa un șir de reușite în următoarele săptămâni. Primești mai multe cadouri sau alte obiecte de valoare. Totodată, vei rezolva unele probleme din relația ta de dragoste. Cineva te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Înțelegi ce trebuie să schimbi pentru a face lucrurile mult mai bune.

Fecioară

Există multă bucurie în jurul tău. Poate sărbătorești un eveniment special cu partenerul tău sau cu un prieten apropiat. Ori te întâlnești cu vechi colegi și depănați amintiri. Este vorba despre a trăi în recunoștință și în prezent. Ai putea să pleci astăzi simțindu-te fericit și mulțumit. Ai ocazia să-ți îmbunătățești relația cu o persoană apropiată.

Balanță

Săptămâna aceasta vei pune totul în ordine. Vei face curățenie de primăvară sau îți redecorezi locuința. Ori gătești pentru toată săptămâna feluri savuroase de mâncare. Te ocupi și de lucruri banale dar necesare, precum organizarea documentelor. Cu partenerul tău ai avut în ultimul timp zile agitate dar acum va fi mult mai bine. 

Scorpion

Ești la mare căutare săptămâna aceasta. O persoană care te place, te va căuta acum. Te sună ori îți trimite mesaje. Acest lucru te încântă dar nu ești sigur că vrei să mergi mai departe. De asemenea, te întâlnești cu o rudă pe care nu ai mai văzut-o de ceva timp și vei afla secrete amuzante despre familia ta.

Săgetător

Este timpul pentru o sărbătoare. Membrii familiei tale se reunesc pentru o zi de naștere, ceea ce se întâmplă rar. Totodată găsești o modalitate nouă de a te deplasa prin oraș. Folosești Uber-ul, ori chiar bicicleta electrică. Aceasta te-ar putea motiva să renunți la mașină. 

Capricorn

Poți să negociezi pentru ceea ce dorești. Este vorba despre un nou contract de muncă sau să adaugi clauze noi la cel vechi. Norocul este de partea ta. Cineva din familie îți va face un cadou. Ar putea fi un obiect pe care l-ai dorit sau unul vitange care te face să zâmbești. 

Vărsător

Te afli în zona de prosperitate. Niște bani în plus s-ar putea să-și găsească drumul spre contul tău, dar pleacă la fel de repede cum au venit dacă nu ești atent la cheltuieli. Ești lăudat pentru un discurs ori cât de bine știi să explici lucrurile. Oamenii din jurul tău care te admiră mai mult ca niciodată.

Pești

Ai multe de împărtășit. Poți să spui altora ceea ce știi că este adevărat. S-ar putea să predai la o clasă sau online. Este un moment excelent pentru a te așeza și a-ți scrie memoriile sau pentru a compune poezii scurte.  Probabil că ai deja niște vise uimitoare. Ai putea avea o viziune despre ceva din viitorul tău. Pe măsură ce mergi prin acest peisaj de vis, poți vedea cât de departe ai ajuns, cum ai progresat și te-ai vindecat.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop