x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 22 - 28 mai 2023. Taurii fac o schimbare în viața lor. Leii sunt în centrul atenției. Scorpionii au o oportunitate de afaceri

Horoscop săptămânal 22 - 28 mai 2023. Taurii fac o schimbare în viața lor. Leii sunt în centrul atenției. Scorpionii au o oportunitate de afaceri

de Moira Dună    |    20 Mai 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal 22 - 28 mai 2023. Taurii fac o schimbare în viața lor. Leii sunt în centrul atenției. Scorpionii au o oportunitate de afaceri
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 22 - 28 mai 2023.Soarele din Gemeni și face trigon cu Pluto din Vărsător. Marte din Leu face careu cu Jupiter din Taur pe 22 mai.

Horoscop Berbec

Există ceva nou în viața ta

S-ar putea ca familia ta să se extindă. Este posibil să primești un anunț de nuntă. Sau poate va veni pe lume un copil. Cineva ar putea să te contacteze pe un site de genealogie și să-ți spună că ești o rudă îndepărtată.

Intri într-un magazin de artizanat și ieși cu o mulțime de cumpărături. Latura ta creativă preia controlul. S-ar putea să achiziționezi un instrument muzical, un echipament de înregistrare sau pantofi noi de dans. Cauți distracție.

Horoscop Taur

Mintea ta este plină de idei noi

Îți reconsideri cariera. Te gândești la alte modalități de a câștiga bani. S-ar putea să ai în vedere locuri de muncă care ar fi mai distractive, dar plătite mai puțin. Te gândești la o transformare uriașă a vieții tale, cum ar fi mutarea într-o altă țară în care cheltuielile sunt mai mici. Deocamdată sunt par gânduri fanteziste dar de fapt tu faci un plan. 

Ar putea  fi un lucru minunat să te întâlnești cu familia ta. Găsești nu numai dragoste și sprijin, ci și încurajare să gândești altfel și să încerci ceva nou. Membrii familiei îți oferă sprijin în mai multe moduri diferite, inclusiv încurajare verbală și sprijin material. 

Horoscop Gemeni

Îți urmezi intuiția

De obicei, ești entuziasmat de un subiect nou și poți fi un burețel informațional. Dar acum s-ar putea să te scufunzi în ceva nou. Acesta ar putea fi un hobby sau o poveste nouă pe care o urmărești până la capăt, ca și cum ai fi un reporter de investigație. 

Ai multă energie așa că vrei să mergi cu bicicleta la serviciu sau la sală. Este posibil să lucrezi la casă și să faci niște reparații. Ești destul de bun la lucruri care necesită dexteritate, așa că s-ar putea să te uiți la o activitate distractivă precum tirul cu arcul, călăria sau să cânți la chitară.

Horoscop Rac

Faci o pauză și să reflectezi

Ești foarte intuitiv și primești mesaje despre tine și despre alții. Fiecare conversație pe care o ai pare să aibă mai multe straturi. Dar cel mai important, ascultă acea voce unică din capul tău, cea care îți spune lucruri pe care altfel nu le-ai fi gândit. Aceasta este intuiția ta în acțiune.

Primești bani, eventual prin serviciul tău, orele suplimentare sau o afacere secundară. Există, de asemenea, posibilitatea ca cineva să-ți ofere ceva de valoare. Acesta ar putea fi un obiect pe care îl poți vinde pentru profit.

Horoscop Leu

Ai putea fi în centrul atenției

Cineva pe care îl cunoști ți-ar putea prezenta o celebritate, un influencer sau o persoană puternică din comunitate. Este posibil să iei prânzul cu primarul sau să stai lângă o vedetă de cinema. 

S-ar putea să te simți creativ. Îți dai seama că celebritățile sunt doar oameni obișnuiți care au succes. Și ai putea câștiga, de asemenea, un număr de admiratori, fiind văzut și observat în mod constant pentru ceea ce faci. Acesta este un moment bun pentru a debuta în muzică sau scris.

Horoscop Fecioară

Ai multă energie

Acest aspect ți-ar putea aduce faimă, așa că aceasta este o zi grozavă pentru a lansa ceva important. S-ar putea să ai un anunț important de făcut familiei și prietenilor. Poate ai cumpărat o casă sau te așteptați la ceva nou în familie. Este posibil să fii pe scenă cu un microfon în mână și gata să auzi aplauze.

Este ca și cum ai fi alimentat de combustibil pentru rachete. Poți accelera orice fel de sarcină, poți închide proiecte și poți returna apeluri și e-mailuri. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru activități fizice. Antrenamentul la sală, înotul sau o mișcare lină, cum ar fi mersul pe bicicletă, ar fi o bună utilizare a acestei energii.

Horoscop Balanță

Agenda ta socială este plină

S-ar putea să auzi de cineva pe care îl cunoști și locuiește departe. Aceasta ar putea fi o rudă sau un prieten care te invită să-i faci o vizită. Sau poate faci aranjamente de călătorie pentru o aventură de vacanță. 

Primești invitații la diferite evenimente, cum ar fi o zi de naștere, o absolvire sau o petrecere. Este posibil să ai planuri cu un grup de prieteni sau cu o organizație comunitară. 

Horoscop Scorpion

Apare o mare oportunitate

Îți analizezi investițiile. Este ceva ce ai putea face periodic pentru a te asigura că totul este conform planului. Este un moment bun pentru a lua în considerare câteva noi investiții și oportunități de afaceri.

Ai oportunitatea de a obține o promovare, o creștere a salariului sau un loc de muncă complet nou. Dacă compania ta se extinde, ar putea exista un nou departament din care să faci parte. Ar putea exista și câteva oportunități de antrenament dacă vrei să faci ceva diferit. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți obține un interviu și chiar o ofertă pe loc.

Horoscop Săgetător

Faci o conecțiune interesantă

Spiritul tău liber ar putea găsi un alt suflet care gândește asemănător. S-ar putea  întâlni la un festival de muzică sau la un concert în aer liber. Odată ce vă întâlniți doi, vă puteți lega rapid la interesele comune.

Ești prins de entuziasmul de a învăța ceva nou. Și acum ai un apetit nesățios de a obține mai multe informații. Aceasta înseamnă să mergi dincolo de simpla navigare online și utilizarea aplicațiilor utile. Înseamnă să contactezi oamenii care știu despre aceste lucruri. Acest lucru ți-ar putea duce la beneficii care se vor dezvolta în timp.

Horoscop Capricorn

Te pregătești pentru un nou început

Începi o nouă rutină de dimineață. Poate te trezești devreme pentru a merege la sală sau a te bucura de aerul curat. Poate că îți scrii paginile de dimineață pentru a-ți debloca creativitatea. Acum poți crea o rutină benefică

Cineva ar putea veni la tine cu o propunere de afaceri. Această persoană are cunoștințe și ceva experiență dar s-ar putea să nu o cunoști foarte bine. De asemenea, ar putea pune anumite constrângeri de timp acestei oferte. S-ar putea să fie nevoie să verifici acreditările acestei persoane sau să citești contracte și alte materiale oficiale. Dacă presupune prea multă presiune, s-ar putea să trebuiască să le pui în așteptare.

Horoscop Vărsător

Ești în armonie cu ritmul vieții

S-ar putea să auzi o piesă muzicală care te impresionează. Sau s-ar putea să simți o conexiune excelentă cu persoana de pe scenă care interpretează melodia. 

Ai o întâlnire romantică ori cu un bun prieten, în timp ce te dedici hobby-ului tău. Sau ai putea să te plimbi printr-un cartier vechi și să privești arhitectura minunată a caselor și să te lovești de cineva care face același lucru. Ai putea găsi pe cineva cu care ai multe interese în comun. Ar putea avea o perspectivă fascinantă asupra lucrurilor care îți plac.

Horoscop Pești

Ești foarte eficient

Te dedici curățeniei și îți eliberezi casa de lucrurile vechi și inutile. Ai putea solicita ajutor de la rudele mai tinere, în special de la cei care pot ridica obiecte grele.

Ești foarte ocupat astăzi și productiv cât doi oameni. Într-o clipită, bifezi lucruri de pe lista ta. S-ar putea să fii obosit dar ar trebui să fii foarte mulțumit de ceea ce ai realizat.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop