x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 24-30 iunie 2024. Berbecii nu-și sincronizează acțiunile cu scopurile. Fecioarele au nevoie de ajutor

Horoscop săptămânal, 24-30 iunie 2024. Berbecii nu-și sincronizează acțiunile cu scopurile. Fecioarele au nevoie de ajutor

de Moira Dună    |    19 Iun 2024   •   16:30
Horoscop săptămânal, 24-30 iunie 2024. Berbecii nu-și sincronizează acțiunile cu scopurile. Fecioarele au nevoie de ajutor
Sursa foto: Hepta

Războinicul Marte se află în Taur și face semisextil cu Nodul Nord din Berbec. Frumoasa Venus din Rac face semicareu cu Uranus din Taur.

Berbec

Calea

Vrei să mergi înainte dar acțiunea pe care o întreprinzi nu este în concordanță cu ceea ce trebuie să faci. Ești ca persoana care își propune să picteze o cameră, dar sfârșește prin a cerceta cum se face vopseaua.

Este ușor să-ți destabilizezi bugetul. Hotărârea ta este influențată de obiecte strălucitoare, arome delicioase sau promisiuni de vânzare. Ai putea fi ușor convins să cumperi impulsiv.

Taur

Tot înainte

S-ar putea să mergi înainte cu atâta hotărâre încât să ratezi atracția blândă a Universului care încearcă să te ajute să schimbi direcția.

Ai putea să te uiți la dulapul plin cu haine și să nu ai cu ce să te îmbraci. S-ar putea să simți că nu-ți place mobilierul sau muzica pe care o asculți. Cauți o nouă modalitate de a te exprima.

Gemeni

Fericire

 Ai vise și obiective, dar acțiunea pe care o întreprinzi nu este în direcția corectă.

Fii conștient de faptul că s-ar putea să fii ghidat de cea mai veche parte a creierului tău, a omului cavernelor. Vrei să fii fericit acum, în loc să gândeșri pe termen lung. iar acest lucruâ te poate determina să cheltui prea mult sau să mănânci mult prea mult.

Rac

Opțiuni

Este important să-ți respecți promisiunile, să te prezenți la timp și să le demonstrezi celorlalți cine ești. Și acest lucru s-ar putea să nu fie ușor, deoarece există mici obstacole în cale.

Cineva pe care credeai că îl cunoști bine pare să se schimbe. Atitudinile și interesele salear putea fi diferite acum, așa că ai putea reevalua această prietenie. 

Leu

Decizii

S-ar putea să fii puțin plictisit de slujba ta. Vrei să înveți ceva nou și să simți că ceea ce faci are un scop. O mică corectare a cursului poate ajuta. S-ar putea să începi să explorezi oportunități în jurul carierei sau educației tale.

 Ai grijă să postezi pe rețelele sociale fără să stai pe gânduri. Aruncarea unei pietre într-un iaz produce valuri, mai ales dacă este un bolovan. Postările, comentariile și chiar aprecierile tale ar putea reveni să te bântuie.

Fecioară

Înțelegere

S-ar putea să fii concentrată să faci totul singură, chiar și atunci când alții își oferă ajutorul. Nu fi atât de încăpățânat. Gândește-ți poziția și lasă pe cineva să te ajute. Acest lucru te va pune pe o cale mai bună.

Cineva s-ar putea pune la îndoială convingerile tale, iar asta este un lucru bun. În loc să te simți provocat și să încerci să renunți, întreabă-te cum ai ajuns să crezi ceea ce faci. Convingerile tale ar putea trece printr-un test de stres.

Balanță

Busolă

O conexiune importantă în viața ta este puțin dezechilibrată. Poate dăruiești prea mult sau nu petreci suficient timp împreună cu partenerul tău. Acum este timpul pentru o mică corecție. Asta va face relația mai bună.

Acțiunea impulsivă îți va provoca un necaz. Necunoscutul de la telefon îți spune că trebuie să acționezi acum, dar s-ar putea să nu fie adevărat. Sau s-ar putea să doriți să cheltui prea mult. Fii precaut.

Scorpion

Sfaturi

Te întorci pe drumul cel bun. S=-ar putea să te fi abătut de la unele dintre rutinele tale de sănătate. Ai putea să alergi dimineața, să mănânci o salată verde proaspătă la prânz și să citești o carte seara. 

S-ar putea să vă fie dificil să relaționezi cu cineva, deoarece nu este clar ce își dorește cu adevărat. Confuzia îi încurcă comunicarea. Întorsăturile din logica acestei persoane te-ar putea lăsa amețit. Aceasta nu este o zi bună pentru a găsi claritate și un teren comun.

Săgetător

Lumină

Ar putea fi timpul să arăți lumii scrisul, muzica sau arta ta. Dar ai putea să amâni, fiindu-ți frică de cum va fi primită creația ta. Este timpul să-ți dai o șansă.

Ar putea exista unele fricțiuni cu o persoană la locul de muncă care nu pare să urmeze niciodată procedurile. Sau sunt atât de dogmatici cu privire la reguli, încât încetinesc echipa. Evită conflictele.

Capricorn

Scop

S-ar putea să te simți atras să construiești o legătură mai strânsă cu un membru al familiei. Dacă această relație are nevoie de o abordare diferită, poți obține o perspectivă pentru a ajunge la această rudă și a-ți consolida conexiunea.

Uneori este dificil să se unească lucrurile. Adezivul pur și simplu nu se lipește. Aceasta ar putea fi o problemă literală pe care o întâmpini cu un proiect creativ sau ai putea să descoperi că o tehnică de a cânta la pian sau de a face pâine cu aluat nu pare să funcționeze. 

Vărsător

Probleme casnice

Îți poți face viața mai ușoară aliniindu-ți ideile și acțiunile.  Ai nevoie doar de o mică corectare a cursului pentru a merge direct la țintă.

 Ai putea fi destul de frustrat că ceva în casă nu funcționează. Poate că țevile curg, canalele de scurgere sunt înfundate sau frigiderul sună ca un submarin. Poți găsi o soluție. Caută sfaturi online. 

Pești

Întrebări potrivite

Verifică dacă acțiunile tale sunt în concordanță cu obiectivele tale financiare. Oportunitățile financiare sunt disponibile pentru tine, dar acțiunile tale recente s-ar putea să fi fost mai puțin eficiente. Acesta este un moment bun pentru o corectare. 

Oamenii par să te înțeleagă greșit. Nu folosiți aceeași limbă sau terminologia este neclară. Ar putea dura mult timp pentru a explica ceva. Încearcă să ai răbdare, notează astrology.com.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal