x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 25-31 iulie 2022. Leii visează la o vacanță minunată. Fecioarele își fac prieteni noi

Horoscop săptămânal, 25-31 iulie 2022. Leii visează la o vacanță minunată. Fecioarele își fac prieteni noi

24 Iul 2022   •   12:57
Horoscop săptămânal, 25-31 iulie 2022. Leii visează la o vacanță minunată. Fecioarele își fac prieteni noi
Sursa foto: Unsplash.com

Planeta dragostei, Venus, se află în Rac iar Marele Benefic, Jupiter, staționează în Berbec până la toamnă. Totodată, planeta Mercur din Leu face careu cu războinicul Marte din Taur.

Berbec

În această perioadă ești plin de iubire. Până la toamnă ești favorizat de prezența planetei Jupiter în semnul tău. Așa că te simți bine în familie și acasă. Sună-ți bunica, o mătușă sau un unchi pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme și spune-le cât de mult înseamnă pentru tine. Se vor bucura. Ești însă cam iritat cu privire la echilibrul dintre venituri și cheltuieli. Fă-ți calculele înainte de vorbi cu ceilalți despre finanțe. 

Taur

Primești mesaje din Univers.Te simți foarte conectat la tot ce te înconjoară. Muzica Universului cântă în urechile tale și poți primi mesaje spirituale. Ai putea avea senzația că ești profund conectat la natură și la cei din lumea spiritelor. Acesta este un moment bun pentru meditație, rugăciune sau aprinderea unei lumânări. Zgomotul și haosul vieții de zi cu zi ar putea fi iritante, mai ales atunci când un membru al familiei te provoacă. S-ar putea să muncești din greu pentru a-l face să-ți înțeleagă punctul de vedere, dar amintește-ți că fiecare om are propriul drum.

Gemeni

Generozitatea ta nu are limite. Poate este ziua de naștere a unui prieten și le cumperi un cadou special, sau poate te întâlnești cu câțiva prieteni la prânz. Poți cumpăra bilete la un eveniment pentru familia surorii tale. Sau îți deschizi portofelul pentru a susține trupa școlii copiilor. S-ar putea să descoperi accidental secretul cuiva. Și acum această persoană ar putea simți o mare anxietate și stres pentru că ai aflat. Ar putea dori cu adevărat să-l vezi într-o lumină bună și să nu le spui altora ceea ce știi. S-ar putea să trebuiască să faci câteva alegeri.

Rac

Ești remarcat de ceilalți. S-ar putea să primești complimente pentru postările tale pe rețelele sociale, blog sau o carte pe care ai scris-o cu ani în urmă. Ești modest de fel dar aceasta este o zi bună pentru a permite altora să-ți recunoască realizările. Te supără însă unele probleme cu tehnologia, internetul, imprimanta, cafetiera. Vrei să cheltui bani pentru a le înlocui dar e bine să te gândești înainte. 

Leu

Pleci într-o vacanță minunată unde poți fi răsfățat pentru o vreme. Dacă nu reușești să ajungi unde dorești, s-ar putea să fi tentat să cheltui bani pentru o astfel de experiență în viitor. Există multe tentații acum. Ești un lider natural, dar provocarea ta este dacă ești un rege binevoitor sau un pic tiran. S-ar putea să acționezi impulsiv și să atragi atenția altora. 

Fecioară

Este grozav să ai prieteni în viața ta, iar cercul tău se extinde. Pe măsură ce petreci mai mult timp cu oameni cu gânduri asemănătoare, poți găsi unii care vor să-ți fie apropiați. Acțiunea coerentă zilnică este cheia. Ia legătura cu cineva pe care dorești să-l cunoști mai bine. Însă ai grijă să nu devii obsesiv așa că evită gândurile repetitive. Fii mai încrezător în această relație pentru a o ajuta să se dezvolte. Este nevoie doar de timp.

Balanță

Te afli pe rampa de lansare. SProbabil că te simți mai încrezător decât de obicei, iar alții sunt gata să te susțină. Ești mai deschis și gata să faci față provocărilor. În general nu-ți place confruntarea, dar pari că ești gata de luptă. Te confrunți cu o mulțime de sentimente pe care te temi să le exprimi. 

Scorpion

Schimbarea rutinei aduce beneficii. Este posibil să găsești o modalitate de a adăuga mai multă distracție vieții tale. Asta ar putea însemna să-ți reorganizezi programul și să termini treaba dimineața, astfel încât să ai după-amiaza să faci ceva plăcut. Sau ai putea rezerva o vacanță lungă pentru mai târziu în cursul anului. Răsfățați-vă visele de libertate. Restul lumii pare hotărât să meargă în direcția greșită. Cineva s-ar putea lupta cu tine pentru a-și apăra dreptul de a merge unde vrea. Ești bun în a lupta pentru convingerile tale, dar acum s-ar putea să vrei să-i lași pe alții să-și urmeze propria inimă, chiar dacă asta înseamnă că să sară de pe o stâncă.

Săgetător

S-ar putea să fii înclinat spre exces. Tu și  partenerul tău aputeți petrece un timp romantic împreună. Dacă mergi la o primă întâlnire, s-ar putea treceți de la cafea la cină și la micul dejun de a doua zi. Ss-ar putea să-ți pierzi răbdarea când încerci să educi pe cineva despre cum să facă ceva. Deodată descoperi că trebuie să-ți aperi ideile și convingerile. Dar spunându-ți gândurile, ai putea ajunge într-o zonă de luptă.

Capricorn

O relație devine mai puternică. Noul tău partener te poate duce acasă să-i cunoști părinții. Totodată, înclinația ta spre perfecționism te poate aduce în pragul furiei. Este posibil să lucrezi la un proiect de ceva vreme și să te-ai săturat de el. Dar în frustrarea și nerăbdarea ta, ar fi ușor să rupi accidental o piesă importantă care nu poate fi lipită la loc. Nu te grăbi acum. Fiți precaut când manipulezi lucruri delicate.

Vărsător

Ești din ce în ce mai bun. S-ar putea să dai peste unele dintre cele mai bune informații despre sănătate pe care le-ai găsit vreodată.  Poți merge pe un drum mai bun. Ar putea exista o oarecare ceartă între partenerul tău și un membru al familiei. Dacă acest lucru se întâmplă de ceva vreme, lucrurile putea escalada de ambele părți. În mod ideal, ai ține părțile în război separate. Dacă acest lucru nu este posibil, așa că poate dvrei să-ți pui dopuri în urechi la orice întâlnire de familie.

Pești

Este distractiv cu orice preț. S-ar putea să arunci prudența în vânt și să-i prezinți iubitei tale o perioadă uimitoare. Poate obțineți bilete pentru un teatru live sau o rezervare la cel mai bun restaurant din oraș. Ai putea să închiriezi o trăsură  și să vă plimbați prin parc. Uită de buget și distrează-te. La muncă însă te grăbești și s-ar putea să faci unele greșeli. Rapid nu înseamnă întotdeauna eficient. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop